Odrážení bolesti bych pochopil u zbraní nablízko, u magie mi to přijde jako nesmysl, obzvlášť když to neplatí i na kouzla typu SUMMON, což je právě třeba Cyklón. Pokud by to platilo pro Ohnivý příval, což asi bude, pak tu vzníká znovu stejný extrém jako v EA. Prostě v Limbicu neumí vybalancovat družinu nebo neumí nastavit podmínky tak, aby to fungovalo (viz buďto zapnuto, nebo vypnuto). Vždyť není nic jednoduššího, než mága oslabit změnou parametrů samotných kouzel nebo srazit bonusy z Magického zaostřování.
Z Odrážení bolesti se tak stává značně umělý způsob zvedání obtížnosti hry. Za prvé, to mělo být nastaveno na menší procenta a za druhé to mělo být omezeno na kola s nutností to nejprve vyvolat jako kouzlo. Když vemu, že potvoráci nejenom začínají, ale ještě si na sebe beze ztráty kola dokážou nahodit buffy ...
No ale mě se to líbilo

. Sice to bylo peklo, ale zase to byla sranda to řešit. Bylo to skoro jak šachy. Jeden útok vedle, jedno špatně začarované kouzlo/v nesprávném kole/na nesprávnou obludu a šach mat - lebky.

. Oni mě v tom dungeonu tedy zabíjeli hlavně ti stínový predátoři, ale ta kombinace těch oblud tam, je docela mazec a tady tím odrážením bolesti u elementálů, kteří byli vždy vpředu, to prostě dostalo ještě víc šťávu. Celkově si myslím, že buď něco udělali s odolnostmi, nebo je u oblud zvedli, ale odolnosti proti magii zdá se mi fungují jinak, výrazně lépe. (a zřejmě i u party v případě ochranných kouzel).
NO ono,já to chápu tak že když se nainstaluje z DVD je to čistá offline instalace ikdyž ke hraní je potřeba Uplay a bohužel aktualizce jsou v tomto případě vyloučený. Pokud se má aktualizovat, musí se se stáhnout ta jejich verze z webu. Prostě z čistě jenom DVD to nikdy nebude aktuální což je postavený na hlavu. Tím nutí hráče to hrát podle jejich pravidel.
Proto celé DVD je zbytečně v krabici, je tam pouze pro efekt a vzpomínku na staré dobré časy, kdy stačilo hru nainstalovat a stáhnou do počítače patch a hra byla offline aktualizovaná.
ne, správně by to mělo být tak, že hru nainstaluješ z DVD, spustíš, uplay se podívá na server, zjistí že je aktuální verze a aktualizuje a stahne jen opravdu aktuální verzi (tedy jen patch). Tak by to mělo být a je to tak i myšleno. (podobně to bývá většinou i na steamu).
Pokud to nefunguje, bývá to tím, že CD klíč, kterým hru aktivuješ, nepasuje ke hře, která je na DVD. Například na tom steamu se mi to stalo už několikrát, že zdejší lokální distributor dal špatné klíče ke špatné verzi. Pak si začal hru instalovat z DVD, jenže to nešlo a začalo se stahovat ta "správná" verze dle klíče, kterým si hru na steamu aktivoval. Mám pocit, že zde u MMX to bude podobné. Na DVD je asi klasická verze, ale klíč do uplay je pro deluxe verzi. Proto uplay nerozliší, že deluxe verzi už máš nainstalovanou v PC a začne jí stahovat a instalovat znovu. Tedy nevím, jestli to tak je, ale na mě to tak tedy působilo, když jsem to instaloval. Taky jsem z toho byl nadšenej. Došel jsem z práce, měl jsem čas konečně po týdnu si to zahrát, instaluju instaluju no a za dva dny, když už jsem čas neměl, to konečně bylo "nainstalovaný".