Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 12:25:20
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: MM X načítání  (Přečteno 13575 krát)

problemchild

• Nováček
  • *
MM X načítání
« kdy: Únor 26, 2014, 12:15:42 »

Ahoj, jsem ve třetím aktu, a z nějakého záhadného důvodu jsme si jeden save nadepsal s diakritikou. od té doby se mi zrušili všechny savy, hra nejde načíst. Kam se ukládají save pozice? Zkusil bych je smáznout, dík
IP zaznamenána

problemchild

• Nováček
  • *
MM X načítání
« Odpověď #1 kdy: Únor 26, 2014, 12:20:19 »

vyřešeno, přepsal jsem save.ini jsou tam názvy uložených pozic. tam jsem opravil tu pozici na jméno bez interpunkce sry za trolling
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
MM X načítání
« Odpověď #2 kdy: Únor 26, 2014, 14:48:37 »

Nevadí, někomu se tahle rada klidně může hodit.
IP zaznamenána
This is the end ...

Nell

• Host
MM X načítání
« Odpověď #3 kdy: Březen 24, 2014, 16:29:58 »

Ahojte, mám takový problém s uloženými pozicemi. Vše bylo v pořádku až do doby, kdy jsem dorazila do druhého města, kde se mi hra sekla a spadla. Od té doby nelze načíst uložené pozice a píše se tam všude unlock content title. Hru jsem i odinstalovala a znova nainstalovala, ale stále to nefunguje. Hru nemám original. Tak pokud by mi prosím někdo poradil, budu moc ráda :)
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
MM X načítání
« Odpověď #4 kdy: Březen 24, 2014, 21:48:18 »

Ahoj, hra mi fungovala normálne, az kým som nevyšiel z prvého mesta  na polostrov. Od tohto momentu každý save urobený ktorý načítam neviem sa pohnut. Ide mi otvorit spellbook atd len sa neviem pohnuť. Skusal som aj inu partu stále ten istý problem a deje sa to až ked vydem z mesta save z mesta nacitat viem a ide normalne . (nieje to diakritikou) vie niekto čo s tým ? Vďaka.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
MM X načítání
« Odpověď #5 kdy: Březen 25, 2014, 19:42:19 »

4Nell: Ahoj, co se týká neoriginální verze, ono problémy jsou i s originálem, natož u neoriginálu. Těžko říci, v případě těch save to asi padlo na pošramocené simulaci Uplay. Pokud nemáš zaálohy, tak to moc nadějně nevidím.

4Návštěvník: Synchronizaci máš vypnutou?
IP zaznamenána
This is the end ...

Návštěvník

• Host
MM X načítání
« Odpověď #6 kdy: Březen 27, 2014, 21:02:09 »

Děkuji moc za radu, už je to opravené, bylo to automatickým ukládáním kvůli háčkům...
IP zaznamenána

Janny

• Host
MM X načítání
« Odpověď #7 kdy: Duben 21, 2014, 09:46:53 »

Ahoj , mám problém, mám neoficiálnou verziu a hral som na 1.4 a teraz som doinštaloval do 1.5 akurát že mi neponuka moje uloženia čo som mal predtým, dá sa v hre pokračovat či musím začat odznova?
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
MM X načítání
« Odpověď #8 kdy: Duben 21, 2014, 16:26:47 »

Ahoj, viz Technické informace ke hře, bod 6. Pokud tam nic nemáš, koukni klasicky do profilu účtu. Původně se save zapisovaly do Documents, takže pokud jsou tam, zkus je překopírovat dle toho odkazu výše.

Jinak prostě klasická rada, opravdu se těm neoriginálům vyhýbejte, nestojí to za ty problémy.
IP zaznamenána
This is the end ...