Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 18:34:38
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: ztracené město  (Přečteno 9330 krát)

Kvasa

• Host
ztracené město
« kdy: Únor 24, 2014, 17:19:44 »

Mám docela velký problém. Prakticky první a druhý act jsem hrál hru čistě z cd. Bez jakékoliv aktualizace. Podařilo se mi to aktualizovat, resp. se mi stáhla celá hra znova přes Uplay až teď s novým patchem. Ještě předtím jsem navštívil Ztracené město a ve druhém patře asi, jsem zabil toho blázna co intrikoval proti Morganovi. Do dalších pater mě hra nepustila, nebo jsem nenašel vchod. Tady na fóru, jsem zjistil, že dungeon má 4 patra a je tam úlomek vody, nutný pro další postup ve hře. Ihned jsem se tam vrátil a tady začíná můj problém. Znovu vymlátím tu úvodní jeskyni (potvory se tam zas objevily), ale při průchodu do dalšího patra hra zamrzne a zůstane v té načítací obrazovce. To kolo se točí, dokonce hraje hudba, ale nic se neděje.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
ztracené město
« Odpověď #1 kdy: Únor 24, 2014, 18:31:09 »

Ten respawn monster je blbý, to už samo o sobě ukazuje na průšvih. Zkus tu hru nahrát co nejblíže místu, kde si patch ještě neměl a hned ji dej uložit. Potom ji znovu načti a jdi se podívat, jestli se to nezměnilo.
IP zaznamenána
This is the end ...

Kvasa

• Host
ztracené město
« Odpověď #2 kdy: Únor 24, 2014, 19:46:29 »

Tak bohužel takový save nemám a i kdyby tak to bude tak 15 hodin hraní zpět. Ten respawn nastal hned po té nové instalaci a je to na všech mapách kde jsem byl, ale vždy jen pár skupinek. Tak sem myslel, že je to normální. Nevím co daly na cd, ale tohle je úplně jiná hra. Stabilnější, rychlejší nahrávání, silnější monstra, prostě všechno lepší až na ten jeden problém.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
ztracené město
« Odpověď #3 kdy: Únor 24, 2014, 20:28:34 »

Na CD byla starší verze hry už na počátku, takže v online modu by měla hned naskočit tabulka pro update. Ubisoft se na to snažil na poslední chvíli upozornit. Save pozice použitelné normálně jsou, ale už jsme tu nedávno jeden případ řešili, kdy je hra prostě nevzala vůbec.

Zkus to tedy s tím uložením ještě přímo v tom Ztraceném městě. Teoreticky by se to dalo dohrát i bez toho, ale na podobnou chybu můžeš klidně narazit i dále.
IP zaznamenána
This is the end ...

Kvasa

• Host
ztracené město
« Odpověď #4 kdy: Únor 24, 2014, 21:21:24 »

No mě to právě jelo furt v offlinemodu, takže se update nekonal, až později jsem to zprovoznil. Původně jsem měl tak 50 různých uložení, ale začalo to strašně blbnout, tak sem to promazal a jel jenom na 6. No a teď je to v prdeli. Ještě to zkusím přeinstalovat.
Ten úlomek potřebuju, jinak nebudu moct chodit po vodě ne? Navíc potřebuju něco z pavouka či co, na léčbu toho piráta a to je taky tam.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
ztracené město
« Odpověď #5 kdy: Únor 24, 2014, 21:31:09 »

Načítání je hrůza, mám 8 stránek save pozic a když se potřebuju proklikat dozadu, tak už jenom to je na dlouho.

Úlomek vody potřebuješ kvůli jednomu hlavnímu úkolu, ale ten jde obejít. Část s pavoukem je pak součást vedlejšího úkolu, myslel jsem si, že by to šlo vynechal, ale právě jsem koukl do poznámek a nejde to. Takže na další podlaží Ztraceného města budeš potřebovat přístup.

Ještě mě tak napadá, zkus kouknout, jestli nemáš zapnutou synchronizaci save pozic v Uplay. Kdyžtak ji vypni.
IP zaznamenána
This is the end ...

KILLER

• Zasloužilý člen
ztracené město
« Odpověď #6 kdy: Únor 24, 2014, 21:37:52 »

Elemir: Jak jde obejít absence úlomku vody? To by mě zajímalo.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
ztracené město
« Odpověď #7 kdy: Únor 24, 2014, 21:41:02 »

No vidíš, já pořád zapomínám na tu Lebkovou skálu a vodu na podlaží.
IP zaznamenána
This is the end ...

Kvasa

• Host
ztracené město
« Odpověď #8 kdy: Únor 24, 2014, 22:31:42 »

Ta synchronizace mi vždycky hodí chybu. Kde se to vypíná?:-)
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
ztracené město
« Odpověď #9 kdy: Únor 24, 2014, 22:35:05 »

Když přejdeš v Uplay na nastavení, tak je to tuším ta předposlední záložka. Nemám teď zrovna kam kouknout.
IP zaznamenána
This is the end ...

Kvasa

• Host
ztracené město
« Odpověď #10 kdy: Únor 25, 2014, 17:53:04 »

Tak nic nepomohlo. Nainstaloval jsem celou hru znovu z cd bez patche, ale savy nefungovaly. Načetly se s rozhašenou grafikou a na nic nešlo kliknout. Tak jsem to stáhl znovu přes Uplay, zakázal synchronizaci, ale problém trvá. Jedině, snad někomu poslat save, ať vyzkouší projít. Jinak to vidím na předčasný konec.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
ztracené město
« Odpověď #11 kdy: Únor 25, 2014, 18:42:47 »

Zkus mi tedy ten save poslat, třeba budu mít více štěstí. Právě si v podstatě popsal problém se synchronizací s cloudem, dost lidí takto přišlo o save, protože se jim do nich naukládaly podivné chyby. Proto raději tu synchronizaci preventivně nedoporučuju.
IP zaznamenána
This is the end ...

Kvasa

• Host
ztracené město
« Odpověď #12 kdy: Únor 25, 2014, 19:45:47 »

Ten cloud mi nikdy nefungoval, vždy to hodilo chybu.
Teď ty savy ještě najít:-) V dokumentech jsou jenom obrázky těch lokací.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
ztracené město
« Odpověď #13 kdy: Únor 25, 2014, 19:50:19 »

IP zaznamenána
This is the end ...

rm romix

• Host
ztracené město