Po několika pokusech s tvorbou postavy jsem nakonec udelal dva obry.Skoro se do tech chodeb tam nevejdou, drou si asi hlavy o strop, kazda rasa je totiž jinak velka a ma jiné videni, někdo proste v seru vidi lip a někdo hur. Prochazel jsme první patro, a jelikož jsem mel uz dostatek zkusenosti aby postavy postoupily na další level chtěl jsme jit do města. Takze jsem sel na mape abych sel co nejkratsi cestou a nechtene jsem vlezl do teleportu který postavy portne na nejake místo v dungeonu.Byl jsme hodne prekvapanej ze po portu mam jen jednu postavu, proste tu druhou to portlo jinam:) Mezi postavami jde prepinat, takze jsem s jednou dosel po kratsim bloudeni do mesta a s druhou bohužel uz ne, zabily ji dva slizy po ceste.Obri mají delku života kolem 225 let, takze to tak nevadi.
Nasel jsme par lahvicek na permanetni zvyseni atributu, zatím jsem je nepouzil, protože když postava umre je sance ze ji natrvalo klesne nejaka statistika a pak nemůže třeba něco nosit, pockam az jich budu mit vic.
Docela me to chytlo, hra je podivnym zpusobem navykova a napinava, protože nic nejde vzit zpet, tedy save a load tam není. Jen save a exit.
Trosku me jima hruza když ctu o lidech co to uz hrajou 10 let a ještě porad hraji, pac tak nejak porad nejsou spokojeny:)
Opravdu by se mi libilo dostat se az na konec, je to dost vyzva ..ale nevim, nevim..