Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 15:44:12
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: Might & Magic X Legacy  (Přečteno 278886 krát)

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1605 kdy: Duben 06, 2014, 19:53:30 »

Mě to vždycky hodí jen tu tabulku po ukončení hry, nic jiného mi nikdy neprobliklo. Taky jsem nestihl spočítat všechno, celkově jsem se dostal někam k 55-ti hodinám poklidného hraní. 30 hodin na nedokončený Act II mi taky přijde docela dost :)
IP zaznamenána
This is the end ...

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1606 kdy: Duben 07, 2014, 15:22:14 »

Včera jsem dal dohromady Přehled úkolů pro DLC. Není to ještě úplně kompletní, ale řekl bych, že struktura tak jak je ve hře, je celkem použitelná. Jsou to zatím jen úkoly, takže je v tom vynecháno pár věcí, co s nimi přímo nesouvisí (to přijde standardně do návodu).

Zjistil jsem, že horší je to s mapama. Mám v tom tolik různých poznámek, že se to těžko na mapu samotnou vejde :D Přemýšlím, že to spíš rozvrstvím do více samostatných mapek. Ono se to nezdá, ale design levelů v DLC není odfláklý, ono je to spíš jen jakoby nedotažené.
IP zaznamenána
This is the end ...

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1607 kdy: Duben 10, 2014, 12:22:04 »

Zdravím, chci se zeptat na pár věcí a nechci začínat nové téma, tak to vhodím sem. Mám dva dotazy(možná blbé) 1, kouzelník mi nemůže útočit z blízka(dovednost dýka má a dýku v ruce taky), ne že by mi to vadilo, většinou to šiju kouzlama... 2, hned v prvním městě mi nabízí koně za 2000zl, mám ho koupit? Zrychlí se tím cestování? Peněz mám dost... Díky
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1608 kdy: Duben 10, 2014, 12:31:56 »

Ahoj, u toho kouzelníka netuším. Normálně by měl mít ikonku pro útok zblízka funkční. Ten kůň (mula) není kvůli zrychlenému cestování, ale rozšiřuje inventář družiny o další místo.

Jinak sem rovnou ještě připíšu jednu obecnou :) Milhaus tu před nějakou dobou zmínil zajímavou myšlenku, že by hodnota odolností vůči magiím mohla třeba klesat pod nulu a útočník by naopak získal k takovému magickému útoku bonus. Skutečně to tak je. V bestiáři je min. u jedné postavy z DLC nastavena hodnota odolnosti vůči magii temnoty na -25.
IP zaznamenána
This is the end ...

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1609 kdy: Duben 10, 2014, 13:17:05 »

Díky už jsem to taky zjistil s tou mulou. Mám ještě jeden dotaz, jak dostat hlavní Nagu v majáku? Vždy do mě žduchne a já se zabiju(mám základní nastavenou družinu na 6. úrovni - nejsem tam brzo?)
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1610 kdy: Duben 10, 2014, 13:30:27 »

U Mamushiho si musíš právě na tohle dávat pozor a držet se od okraje podlahy dál. Tedy hned jak začne útok, tak napochodovat k němu a vždycky když tě odhodí zpět, tak opět popojít směrem doprostřed majáku. Občas tě obejde, ale princip je pořád stejný. Sice u toho ztratíš kolo útoků, ale jinak to nejde. Jakmile tě hodí přes okraj, je to prostě okamžitá smrt. Úroveň je v pohodě, spíš záleží na dovednostech, co jsi se naučil a vycvičil.
IP zaznamenána
This is the end ...

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1611 kdy: Duben 13, 2014, 17:34:09 »

Prosím o radu, mám hotovej akt1, vyčistil jsem kovárnu živlů a kam mám jít teď? úkol Příměří s piráty nebo hledat Kilburna v lese Yon chal? jsem na lvl. 12
IP zaznamenána

KILLER

• Zasloužilý člen
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1612 kdy: Duben 13, 2014, 17:51:55 »

Nejdříve Killburna a poté Killburnův úkol.
IP zaznamenána

sadel

• Nováček
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1613 kdy: Duben 14, 2014, 10:12:37 »

no tak jsem našel na steamu hodnotu 90h played. Je to ale společně s betou, kterou jsem (do)hrál asi 2x. Furt se mi to nezdá, protože na kdybych na té betě byl třeba 30h furt by mi zůstávalo 60h a to sem teprve
Spoiler: ukázat
vysvobodil Falagara...

IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1614 kdy: Duben 14, 2014, 10:24:46 »

Early Access jsem si docela počítal a to v obou obtížnostech (byť zrovna v EA to moc význam nemělo). První hra mě zabrala zhruba 6,5 hodiny, druhá 5,5 hodiny (někde vzadu v threadu to bude :)). To jsem prolézal všechno a skoro všechno přečetl. Je pravdou, že v EA se člověk časově moc nezasekl. V ostré hře Act I trval podobně, tam to zas natáhla časově Kovárna živlů. 30 hodin mi na jedno zahrátí přijde opravdu moc. Do těch 15-ti hodin možná ano.

V ostré hře jako takové už je to různé, jak už jsem dříve psal. Konec hry nabere třeba slušný spád a s vycvičenou družinou musí být rychlý. Uvidíš, jak ti to bude ubývat dál. Dalo by se to pak zpětně zhruba odhadnout.
IP zaznamenána
This is the end ...

sadel

• Nováček
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1615 kdy: Duben 14, 2014, 10:46:32 »

No já se s tím zámerně docela patlám :D nikam nespěchám, spíš dělám všechny vedlejší úkoly a až není co dělat jdu po hlavní linii. Jsem zatím na 27lvl a hru si vyloženě užívám :)
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1616 kdy: Duben 14, 2014, 11:25:09 »

Killburna jsem vyhledal, udělal poznávačku a teď se toulám po celé oblasti a nemůžu najít ten tajnej úkryt. Prolezl jsem celej les Yon chal, Bažiny, dostal jsem se do posvátného háje a já nevím kam ještě, ale nemůžu tu jeskyni najít, poraďte, kde ji hledat.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1617 kdy: Duben 14, 2014, 11:30:47 »

Který úkryt?
IP zaznamenána
This is the end ...

Návštěvník

• Host