Jj, na to už jsem koukal

Ze zajímavosti jsem rozehrál Fort Laegaire ještě jednou a docela mě překvapila jedna věc. Těžko říci, jestli jsem měl předtím jenom takové štěstí, ale tentokrát se mi často stávalo, že mě bandité postavu otrávili nebo přivedli ke zmatení. Předtím si tohle vůbec nevybavuju.
Jinak Playman už uvedl DLC do prodeje a za "krásných" 199 Kč. Odpovídá to tedy původnímu odhadu, resp. nastavené ceně Ubisoftem. Když jsem tak prohlížel cenový vývoj a paralelu se Standard edition, tak si říkám, že nejlépe na tom jsme jako majitelé Deluxe krabicovky. Ono totiž to DLC nakonec zcela zdarma není, řekněmě, že jsme na něj jen dostali výraznou slevu

Ale teď k věci, co jsem vlastně chtěl načnout. Na fóru se s patchem 1.5 objevila jedna věc a to, že výsledkovou listinu (závěrečnou obrazovku), obdrží hráč teprve po odehrátí DLC. Ti, kdo DLC nemají, neobdrží nic. Možná se tu najde někdo, kdo s tím má zkušenost.
Už před delší dobou jsem tu zmiňoval, že fragmenty DLC byly obsaženy už v datových souborech základní hry. Příběh a jeho vyvrcholení + výsledková listina totiž spíše napovídá, že obsah DLC měl být původně asi přímo součástí základní hry. Celé to teď vyvolává otázky okolo dalších DLC a jejich začlenění do hry. Logicky by byl nesmysl, aby se s každým novým DLC měnil popis výsledkové listiny, řekl bych tedy, že další DLC bude do hry vloženo paralelně. Někdo už tu psal o chybějícíh frakcích vs počet případných DLC. Pokud tedy další DLC vůbec budou. Levelem jsem skončil maximem na 36, awards v Uplay počítají se 40. Rezerva tu tedy je minimálně na jedno DLC.
PS.: Do Síně slávy jsem přidal i desítku, ale změnil jsem systém. Zrušil jsem možnost vkládání listin, budu to provádět sám. Celý ten skript byl nějaký podivný a ještě jsem k tomu musel řešit spam.