ad DLC) Zajímavá bude hlavně chvilka, až Ubisoft oznámí cenu toho připravovaného DLC, protože podle toho uvidíme, jak na tom budou ostatní přídavky. V prodeji už je totiž i standard edice, která se od Deluxe liší o 5 dolarů, nebo u nás spíše o 5 euro. Moje ochota nakupovat DLC je obecně nízká, zvážil bych to taky teprve až ve chvíli, kdy bych usoudil, že přídavek do hry dodá něco zajímavého a nebude se jednat jen o 2-3 hodiny hraní. První DLC bude nejspíše jen test, po kterém si v Ubisoftu vyhodnotí zájem a spočítají, jestli se jim vyplatí platit Limbic za vývoj dalších.
Podle mě ta hra měla být větší rovnou a ne jí potom začít nafukovat přídavky. Pořád mám v paměti Skyrim, kde rozehrát DLC znamenalo začít s novou postavou, protože to jinak bylo o ničem. V desítce to bude podobné. Zatím třeba ani nevíme, zda-li nová lokace bude propojená se stávající hrou, klidně se může jednat o izolovanou oblast a podobně na tom budou další DLC. Mě to v tomhle ohledu přijde nedomyšlené. Spíš mi to opravdu přijde jen jako snaha vymáčknout ze hry co největší výdělek.