Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 18, 2026, 06:25:15
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 84 85 [86] 87 88 ... 111

Autor Téma: Might & Magic X Legacy  (Přečteno 279752 krát)

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1275 kdy: Únor 24, 2014, 22:37:40 »

Tak mé postřehy. stále jsem v act 3. Už mám povýšeného barbara, mága, a hraničářku. Zbývá mi už jenom runový kněz to udělám zítra. Mám už všechny požehnáni a tím hlavním postřehem je, že požehnání temného draka funguje na hledání tajných dveří jako ten šepot temné magie. Takže příští hru jedu bez kouzelnice :D
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1276 kdy: Únor 24, 2014, 22:46:22 »

Ano, Malassino požehnání takto funguje. Škoda je právě jen toho, že to přijde relativně pozdě. V začátcích je každý zlatý dobrý a když jsem pak zjistil, kolik jsem toho přehlídl ... :)
IP zaznamenána
This is the end ...

flash

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1277 kdy: Únor 25, 2014, 00:50:42 »

Tak on by nebyl problém udelat vic DLC a v nekterem z nich zvýšit maximalni level třeba o 10. Teoreticky ty moznosti jsou nemomezene, spis bude zalazet na prodejích, třeba ke hre Borderlands 2 vyslo během asi dvou let celkem 42 DLC, a to jen proto ze je proste lidi kupovali.
Osobne bych dal prednost zpusobu který razi Bethesda, vydavaji DLC které jsou vlastne plnohodnotnym datadiskem a zbytecne to nekouskuji na vic casti. DLC rad nemam, ale na druhou stranu v tom vidim trochu vyhodu, a to proto ze udrzuji zajem o danou hru delší dobu, coz u MM muze byt jen ku prospechu věci.
IP zaznamenána

Milhaus

• Zasloužilý člen
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1278 kdy: Únor 25, 2014, 07:30:25 »

No nevím, nezdá se mi, že by se mi tu hru chtělo znovu rozehrát třeba za 3 měsíce, kvůli jedné/dvoum jeskyním. Když už, tak rozehrát celou znovu a pak by měly ty nové věci z dlc být v ní a pak už by to zase mělo význam jen u větších, nebo po vydání většího počtu. Celkově osobně DLCčka nekupuji a rozhodně ne po jednotlivých kusech. Když už, má význam si počkat na kompletní edici s hrou i dlc, což paradoxně mnohdy bývá i levnější. Jenže pak by mnohdy měl hráč hry dvě :).

U této hry by měli být dlcčka zdarma, nebo by měli vydat opravdu placený datadisk, který hru poznatelně rozšíří, takže bude stát za to jí znovu hrát. Nejlépe u takové hry jako tato  pokud možno i systémově (tedy změní se i nějak pravidla, nebo se rozšíří atd). Ona by se ta hra i po herní stránce dala docela dost zlepšit.
IP zaznamenána

jana

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1279 kdy: Únor 25, 2014, 11:33:13 »

prosím kde najdu úlomek vzduchu
IP zaznamenána

KILLER

• Zasloužilý člen
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1280 kdy: Únor 25, 2014, 11:52:50 »

jana: V Lebkové skále.
IP zaznamenána

jana

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1281 kdy: Únor 25, 2014, 12:01:56 »

díky moc asi jsem tam něco přehlídla
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1282 kdy: Únor 25, 2014, 13:10:12 »

Jak tam byl v druhém patře ten poslední boss, ta mořská pana nebo co, tak tam je v takové malé truhličce.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1283 kdy: Únor 25, 2014, 13:59:54 »

ad DLC) Zajímavá bude hlavně chvilka, až Ubisoft oznámí cenu toho připravovaného DLC, protože podle toho uvidíme, jak na tom budou ostatní přídavky. V prodeji už je totiž i standard edice, která se od Deluxe liší o 5 dolarů, nebo u nás spíše o 5 euro. Moje ochota nakupovat DLC je obecně nízká, zvážil bych to taky teprve až ve chvíli, kdy bych usoudil, že přídavek do hry dodá něco zajímavého a nebude se jednat jen o 2-3 hodiny hraní. První DLC bude nejspíše jen test, po kterém si v Ubisoftu vyhodnotí zájem a spočítají, jestli se jim vyplatí platit Limbic za vývoj dalších.

Podle mě ta hra měla být větší rovnou a ne jí potom začít nafukovat přídavky. Pořád mám v paměti Skyrim, kde rozehrát DLC znamenalo začít s novou postavou, protože to jinak bylo o ničem. V desítce to bude podobné. Zatím třeba ani nevíme, zda-li nová lokace bude propojená se stávající hrou, klidně se může jednat o izolovanou oblast a podobně na tom budou další DLC. Mě to v tomhle ohledu přijde nedomyšlené. Spíš mi to opravdu přijde jen jako snaha vymáčknout ze hry co největší výdělek.
IP zaznamenána
This is the end ...

jana

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1284 kdy: Únor 25, 2014, 14:30:13 »

jojo díky už jsem v kovárně, trochu tápu ale snad na ty nášlapný potvory přijdu.
IP zaznamenána

belosek

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1285 kdy: Únor 25, 2014, 17:34:48 »

lidi kdo mi dovolí jít konečně do Karthalu? jaký úkol je třeba splnit?
IP zaznamenána

skoula

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1286 kdy: Únor 25, 2014, 17:35:18 »

dotaz.. rozjel jsem to konečně s patchem i na WIN 7 32 bit :)

prosím v hradu Portmeyron jsem zabil IVENa, a poslaly mě za Lvem, kterej mě měl odnést někam.. nešlo mi to, ale jako další možnost se mi nabídly nějaké rozvaliny kam když jdu dostanu strašně na frak od spekter a těch sokolíků s kopím...  jsem lvl 10 a vůbec nevím co ted...   na rozvaliny nemám a jinou možnost kam jít jsem nikde nezjistil... prosím poraďte...  

díky o)
IP zaznamenána

belosek

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1287 kdy: Únor 25, 2014, 17:54:10 »

hernajs nevíte jak sa zbavit té mříže při cestě do KARTHALSKÝCH stok ze ztraceného města????
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1288 kdy: Únor 25, 2014, 18:46:16 »

4belosek: A máš úkol? Pokud ano, tak musíš jít přes stoky, což ti právě zadavatel toho úkolu musel říci :)

4skoula: najdi si v problémech potíže s ukončením Act I, to je to, co se ti přihodilo.
IP zaznamenána
This is the end ...

skoula

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1289 kdy: Únor 25, 2014, 18:57:06 »

4skoula: najdi si v problémech potíže s ukončením Act I, to je to, co se ti přihodilo.

juj hledám jak lojza a nemůžu nalézt.. :(
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 84 85 [86] 87 88 ... 111