Celou dobu hraju na čistou instalaci z final release a bez problémů. S Uplay je potřeba se smířit a nevěřit tomu, že to jde i offline.
Před chvilkou jsem dojel komplet lokace z patche a má z toho takový smíšený pocit. Spíš mi přišlo, že tohle mělo být už v původní hře, nikoliv to označovat za bonus. Pro pokročilou družinu to už není nic vyjímečného, navíc jsem poskočil jen o level.
Limbo je zajímavý svým pojetím a hádankami, docela pobavil

Navíc je tu jeden prima souboj s mizernou odměnou. Boss taky prima, rychlý a vražedný, jenomže kněžce se povedl kritičák u Ohnivého přívalu (vrátím se k tomu později) a Mistryně meče ho už jen dorazila.
Pevnost vran byl takový standard s tužšími potvorami. Městský stát jsem si ovšem představoval trochu jinak. Závěrečný boss měl nepříjemné abilitky, ale zkušená družina se spíš lehce zapotí u průběžných bitev s přesilami. Zažil jsem jen jedno přepadení s obklíčením, takže na taktizování to bylo výrazně lepší a boj se dal lépe rozvrhnout. Bohužel jsem narazil na bug, kdy mě stříleli přes zeď :/ Ovšem plus i za využitý model Leanny z Dark Messiaha

Úlomek snů ... kdo četl deník v hrobce a dával pozor v hlavní dějové linii, tak ho nečeká nic překvapivého. Tužší boje, ale příliš krátké - než se družina pořádně rozcvičí, je konec.
Sice píšu krátké, krátké, krátké ..., ale Uplay mi nakonec ukázal skoro 6 odehraných hodin

Přibylo pár relikvií, ale není moc kde je vycvičit. To přijde asi až s DLC.
A teď k tomu boji. Než jsem se do nového dobrodružství pustil, tak jsem si proběhl všechny trenéry, co jsem předtím vynechal a docvičil vše načaté. Runové kněžce jsem zvedl Magii ohně na velmistra + docvičil Magické zaostřování. No a v Pevnosti vran jsem si ohně užil dost. Už se vůbec nedivím, proč jsem měl v Act IV k závěru takový problém. Ohnivý příval dával v základu zranění mezi 300-400 na potvoru, ovšem občas to byla i šlupa za cca 1200 na potvoru. Mistryně meče v tu chvíli opravdu spíš jen dorážela vše načaté kolem. Padalo to kolem mě jedna báseň

Šamanka taky nebyla nakonec nejhorší, Řetězový blesk sice není tak silný, ale zas to bralo více potvor najednou, takže to vyšlo lépe, jak kdyby máchala jen palcátem. Dost jsem za trénink a kouzla utratil, ovšem za chvilku jsem to měl zpět a ještě s úroky. Mám celkem jasnou představu, jak to musí vypadat se 2-3 velmistry v Magii ohně v družině