Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 18, 2026, 05:12:10
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 81 82 [83] 84 85 ... 111

Autor Téma: Might & Magic X Legacy  (Přečteno 279664 krát)

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1230 kdy: Únor 20, 2014, 00:33:40 »

Citace: KILLER
Nepřeložil jsi náhodou "The rest is up to you…" (=Zbytek je jen na vás...) jako "a vám už jen stačí uložit se k spánku" ? :)

Ty jo, asi jo :D, protože jsem to vzal z Open Dev a tam to přesně takhle je.
IP zaznamenána
This is the end ...

Sefarion

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1231 kdy: Únor 20, 2014, 00:34:37 »

Killer: No ale v angličtině to dává mnohem větší smysl bez koukání na minimapu... já to dělal tak že jsem si ty písmena vypsal a pak jsem asi 10minut z toho zkoušel vytvořit nějaké použitelné slovo :D

Jinak díky zítra to všechno proběhnu :)

Ještě jedna otázka v achievmentech je  achiev  Za oponou - najít a dokončit kobku zapomnění. Ta je kde ?
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1232 kdy: Únor 20, 2014, 00:39:54 »

Limbo
IP zaznamenána
This is the end ...

Milhaus

• Zasloužilý člen
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1233 kdy: Únor 20, 2014, 06:39:37 »

Tak jsem to včera konečně taky dohrál, ale úplně jsem nepochopil závěr hry. Ono tam byla velká místnost s bossem, našel jsem i nějaký svitek se zprávou, kde se psalo něco o nějakém srdci. Tak jsem si myslel, že to bude nějaká zbraň, kterou musím dát nejprve dohromady a až pak jakože bude ten boss porazitelný. Tak jsem na bosse prděl a ani se nepokoušel s ním bojovat a hledal tu zbraň. On se tedy nakonec i ten boss objevil a napadl mě, ale moc jsem tomu nevěnoval pozornost a prostě jej jen zahnal lukem. Našel jsem 1 úlomek a další svitek, ale pak mě oblíkičli na jiném místě další obludy a namotal se do toho i ten boss a tak už mě docela vadil a 3x jsem na něj naplno zaútočil (i kouzli) a on chcípl a byl konec hry. Takže jsem tu místnost tam ani neprozkoumal, nenašel jsem ani ty úlomky toho srdce ani další svitky s příběhem, pokud tam někde byly. Tak doufám, že ty svitky nebo úlomky nejsou na něco potřebné.
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1234 kdy: Únor 20, 2014, 06:45:04 »

Citace: KILLER
Návštěvník:
Nevíte někdo jak získat hromomečovou helmu? hra je aktivována na uplay deluxe edition,

Kód k helmě byl rozdáván na jakémsi Gamescomu. Pokud ses ho nezúčastnil, tak ho nemáš.

Děkuji, kdyby v popisu nebylo uvedený, že jde o kod který byl rozdáván tam a tam a ne že je to diskěte se hrou tak bych to neřešil špatný překlad :D
IP zaznamenána

Marketinuska

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1235 kdy: Únor 20, 2014, 09:35:21 »

Citace: Milhaus
A zkoušela si vypnout ten firewall v PC. Ono mě se totiž v tom bodě hra nějak zablokovala a odmítala si přiznat, že jsem ve druhé kapitole. Ačkoliv jsem měl všechny úkoly od guvernéna zadány, mohl jsem koňmo jít do druhého města, hra pořád byla jakoby v prvním aktu, voják zůstal na mostě a nechtěl mě pustit atd. Pomohlo právě to vypnutí firewallu. Možná to vyřeší ten nový patch.

Pro Milhaus: jak jsi psal, že mám zkusit ten firewall vypnout před bandity a pak je teprve porazit (a jít za guvernérem), tak já tam nemám save. Takže jsem si to rozehrála znovu, abych zkusila tvou radu :)

Myslíš, že mi i může pomoct stát před Kilburem (v té hře, jak mi nefunguje Ztracené město) a mít vypnutý firewall a ono to půjde- mělo by jít si s ním pokecat o dopise? Samozřejmě to zkusím, ale spíš ta moje první hra je nějaká celá seklá..
Na patch si asi budu muset ještě chvilku počkat.
IP zaznamenána

Milhaus

• Zasloužilý člen
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1236 kdy: Únor 20, 2014, 10:07:32 »

patch už vyšel. Včera. Takže doporučuji instalovat, pokud hodláš hrát novou hru. Já když to hrál, tak jsem si s Lordem promluvit mohl (se mi teda zdá), ale protože mě víc štvalo to, že ten voják tak zůstal, tak jsem to řešil hned. Pravděpodobně ta hra díky nepřístupu na net neoznámí serveru, že si v aktu2 a ta hra se tak nejspíše kontroluje přes server, takže sama vlastně neví, kde je. Pak je možná možný, že se některé úkoly v podmínkách váží na kapitoly, takže pokud si dle hry pořád v kapitole1, neumožní ti ten dialog provést. Ale nevím, to jen hádám.

Můžeš zkusit v v menu v Bonusech pro zadávání kódu napsat cokoliv a odeslat to na server. Mě v době zapnutého firewalu nefungovalo ani toto (tedy hra vždy zde oznámila, že nemá přístup k serveru).

Jenže oni se jim navíc ty servery asi nějak sekají :), možná díky tomu patche co všichni stahují, takže to nemusí být chyba jen v tom, ale i na jejich straně. Prostě ochrany po internetu, no.
IP zaznamenána

Marketinuska

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1237 kdy: Únor 20, 2014, 11:37:05 »

Patch vyšel na neorigo hru (jakože už je i kreklej)? Protože já ji před případném koupení chci nejdřív zkusit O:) vy to hrajete origo a stejně máte problémy, že voják tam stojí atd.?
IP zaznamenána

Milhaus

• Zasloužilý člen
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1238 kdy: Únor 20, 2014, 11:52:25 »

no já to tak měl v originálce. Pokud máš neoriginálku, tak to netuším. To může být i tím samotným crackem. Bůhví, jakou ochranu proti kopírování tam používají a co vím, tak ta ubisoftí je hnus. (hlavně tedy pro ty, co mají originálku). Že už to někdo crackl mě ani nenapadlo :D.
IP zaznamenána

flash

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1239 kdy: Únor 20, 2014, 14:50:02 »

Když original hru radne aktivujes a nechas opatchovat bezi bez problemu, zadny vojak na moste, zadny problém s odletem do kovarny, zadne zasadni bugy. Spousta lidi nadava ze mají original a ze tam je bugu jak maku a nakonec se třeba ukaze ze hrajou hru na uplay v offline modu a vůbec ji nedovolily stahnout patch..takhle to většinou byva. Verze piratska ma samo problémy které se sice odstranit daji..ale pocitac z nejakou sáhodlouhou podporou ze strany piratske frakce je hloupost, takze bych mazal do obchodu a koupil si tu krasnou krabičku co MMX ma a byl rad ze jsme podporil něco co me bavi a prispel tim k tomu ze bude třeba i 11 dil:)
IP zaznamenána

Marketinuska

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1240 kdy: Únor 20, 2014, 16:52:32 »

Ja tahke podporuju vsechny hry, ale nekdy je chci okouknout. Hlavne potom, co jsem dotovala The Sims uz od jednicky i vsema datadiskama a The Sims Medieval pak nevysel cesky. Tak to jsem byla totalne nas...tvana.
Tak pekne hrajte a vsem diky :)
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1241 kdy: Únor 20, 2014, 17:25:47 »

Celou dobu hraju na čistou instalaci z final release a bez problémů. S Uplay je potřeba se smířit a nevěřit tomu, že to jde i offline.

Před chvilkou jsem dojel komplet lokace z patche a má z toho takový smíšený pocit. Spíš mi přišlo, že tohle mělo být už v původní hře, nikoliv to označovat za bonus. Pro pokročilou družinu to už není nic vyjímečného, navíc jsem poskočil jen o level.

Limbo je zajímavý svým pojetím a hádankami, docela pobavil :) Navíc je tu jeden prima souboj s mizernou odměnou. Boss taky prima, rychlý a vražedný, jenomže kněžce se povedl kritičák u Ohnivého přívalu (vrátím se k tomu později) a Mistryně meče ho už jen dorazila.

Pevnost vran byl takový standard s tužšími potvorami. Městský stát jsem si ovšem představoval trochu jinak. Závěrečný boss měl nepříjemné abilitky, ale zkušená družina se spíš lehce zapotí u průběžných bitev s přesilami. Zažil jsem jen jedno přepadení s obklíčením, takže na taktizování to bylo výrazně lepší a boj se dal lépe rozvrhnout. Bohužel jsem narazil na bug, kdy mě stříleli přes zeď :/ Ovšem plus i za využitý model Leanny z Dark Messiaha :D

Úlomek snů ... kdo četl deník v hrobce a dával pozor v hlavní dějové linii, tak ho nečeká nic překvapivého. Tužší boje, ale příliš krátké - než se družina pořádně rozcvičí, je konec.

Sice píšu krátké, krátké, krátké ..., ale Uplay mi nakonec ukázal skoro 6 odehraných hodin :D Přibylo pár relikvií, ale není moc kde je vycvičit. To přijde asi až s DLC.

A teď k tomu boji. Než jsem se do nového dobrodružství pustil, tak jsem si proběhl všechny trenéry, co jsem předtím vynechal a docvičil vše načaté. Runové kněžce jsem zvedl Magii ohně na velmistra + docvičil Magické zaostřování. No a v Pevnosti vran jsem si ohně užil dost. Už se vůbec nedivím, proč jsem měl v Act IV k závěru takový problém. Ohnivý příval dával v základu zranění mezi 300-400 na potvoru, ovšem občas to byla i šlupa za cca 1200 na potvoru. Mistryně meče v tu chvíli opravdu spíš jen dorážela vše načaté kolem. Padalo to kolem mě jedna báseň :D Šamanka taky nebyla nakonec nejhorší, Řetězový blesk sice není tak silný, ale zas to bralo více potvor najednou, takže to vyšlo lépe, jak kdyby máchala jen palcátem. Dost jsem za trénink a kouzla utratil, ovšem za chvilku jsem to měl zpět a ještě s úroky. Mám celkem jasnou představu, jak to musí vypadat se 2-3 velmistry v Magii ohně v družině ;)
IP zaznamenána
This is the end ...

Sefarion

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1242 kdy: Únor 20, 2014, 22:34:35 »

Tak ze tří nových dungeonů mi přišla Pevnost vran rozhodně nejlepší.(hodně potvor= hodně epx :D)  Úlomek snů příliš krátký a z Limba jsem byl docela zklamaný(až na ty hádanky) btw kolik měl vlastně boss hp  ? :D Kolik bylo v nových dungeonech artefaktů jen jeden ?

Souhlasím s tím že tyto věci by měli být už v původní hře. Jsem ale rád že je vůbec jsou. Každopádně případné DLC si určitě zakoupím:)  

Mimochodem pro ty co to hrají na warez verzi na Steamu je teď akce MaM X pořídíte za 19euro. Tak to tam upalujte koupit.
IP zaznamenána

Milhaus

• Zasloužilý člen
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1243 kdy: Únor 21, 2014, 06:31:32 »

Citace: flash
Když original hru radne aktivujes a nechas opatchovat bezi bez problemu, zadny vojak na moste, zadny problém s odletem do kovarny, zadne zasadni bugy. Spousta lidi nadava ze mají original a ze tam je bugu jak maku a nakonec se třeba ukaze ze hrajou hru na uplay v offline modu a vůbec ji nedovolily stahnout patch..takhle to většinou byva. Verze piratska ma samo problémy které se sice odstranit daji..ale pocitac z nejakou sáhodlouhou podporou ze strany piratske frakce je hloupost, takze bych mazal do obchodu a koupil si tu krasnou krabičku co MMX ma a byl rad ze jsme podporil něco co me bavi a prispel tim k tomu ze bude třeba i 11 dil:)

jak už jsem psal, u mě to nesouviselo s uplay a ten jsem měl online, hra i uplay se pravidelně aktualizují atd. Ale hra ke komunikaci se servrem, kam si ukládá dosažený postup ve hře a asi díky tomu odemyká další (v rámci ochrany proti kopírování) používá ještě nějaký jiný program nebo proces. Takže pokud máš v PC firewall třetí strany (nespoléháš ten z windows, který je na nic), tak jí ten firewall zablokuje a znemožní komunikovat. Pak, i přes to že je aktuální a originální, dělá ty chyby. Proto se to nejspíše některým projevilo a některým ne. U neorginálky - předpokládám že crack právě zastaví ty možnosti komunikace s netem, žímž tam nejspíše ty chyby zůstanou a ani není šance tu hru posunout dál. Pravděpodobně to všechno (všechny ty problémy lidí, co mají originálku a jiný firewall) jsou asi způsobeny právě tou ochranou proti kopírování.
IP zaznamenána

Milhaus

• Zasloužilý člen
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1244 kdy: Únor 21, 2014, 06:38:35 »

Citace: Elemir
A teď k tomu boji. Než jsem se do nového dobrodružství pustil, tak jsem si proběhl všechny trenéry, co jsem předtím vynechal a docvičil vše načaté. Runové kněžce jsem zvedl Magii ohně na velmistra + docvičil Magické zaostřování. No a v Pevnosti vran jsem si ohně užil dost. Už se vůbec nedivím, proč jsem měl v Act IV k závěru takový problém. Ohnivý příval dával v základu zranění mezi 300-400 na potvoru, ovšem občas to byla i šlupa za cca 1200 na potvoru. Mistryně meče v tu chvíli opravdu spíš jen dorážela vše načaté kolem. Padalo to kolem mě jedna báseň :D Šamanka taky nebyla nakonec nejhorší, Řetězový blesk sice není tak silný, ale zas to bralo více potvor najednou, takže to vyšlo lépe, jak kdyby máchala jen palcátem. Dost jsem za trénink a kouzla utratil, ovšem za chvilku jsem to měl zpět a ještě s úroky. Mám celkem jasnou představu, jak to musí vypadat se 2-3 velmistry v Magii ohně v družině ;)

já takto zabil toho posledního bosse celé hry(nechtěně). Já myslel, že je nesmrtelný (a že musím naít ty úlomky) a vadil mi při boji s jinými obludami, tak mág - imploze - kritický zásah - zranění 800. Kněz - ohnivý příval - kritický zásah- zranění 900 - elf - dvě zbraně - kritický zásah (asi, nestihám sledovat) - video a titulky :).
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 81 82 [83] 84 85 ... 111