Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 18, 2026, 00:28:00
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 71 72 [73] 74 75 ... 111

Autor Téma: Might & Magic X Legacy  (Přečteno 279295 krát)

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1080 kdy: Únor 08, 2014, 14:37:34 »

Které to byly dungeony?

Edit: Že mě tak ještě napadla jedna věc. Nebyl Pao Kai náhodou ten drak z DM? V desítce jsem se k tomu úkolu s hnízdem nedostal, ale co jsem vytáhl ze souboru, tak tady je to prý nějaký degenerovaný dráček.
IP zaznamenána
This is the end ...

KILLER

• Zasloužilý člen
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1081 kdy: Únor 08, 2014, 17:15:13 »

Drak. :D

Ano, z Dark Messiah byl převzat Pao-Kai, pavouci, černé stráže, černí kouzelníci, Facehuggers (létající chobotničky co střílely blesky a kradly manu). A také neutrální postavy, jako městští strážní, obyčejní lidé (stojící na trzích u stánků a v domech). Xanu v její lidské podobě jsem také párkrát viděl v nějakém ochodě/hospodě/knihovně.
IP zaznamenána

rizek

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1082 kdy: Únor 08, 2014, 17:32:53 »

je ve hre neco jako fast travel nebo teleportovani? v sestce jsem pouzival najmutou osobu co jednou denne mohla teleportovat do jinych mest, tak me zajima zda je neco i tady takoveho
IP zaznamenána

Kosty

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1083 kdy: Únor 08, 2014, 17:33:40 »

Ahoj, zasekl jsem se ve hře a nevím jak dál. Mám splněný akt 1, ale nevím, kam dál. Ten hrad jsem již osvobodil, ale na kyklopa ani na draka  v okolí zatím nemám. Ty spektra jsem taky zatím nedostal, jsou moc silné. Jsem zatím level 12. Potřeboval bych poradit, kam se vydat popřípadě co splnit v těchto úkolech:

1) Morganovi oči - kde ho najít?
2) Meč lovce odměn - úkryt kultu ničitele
3) Opravit oltář?

V té kovárně jsem už byl, našel jsem kousek země a umožnilo mi to průchod přes tu zem, tam jsem zatím ještě nešel, jen sundal jednoho zemského elementála. Jinak mě to zatím jinam nepustí, ani do Sheheaven ani nikam jinam. :/

Díky za radu
IP zaznamenána

flash

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1084 kdy: Únor 08, 2014, 20:02:43 »

Ty dungeony kam me nechteli pustit jsou prave Hnizdo pao kai (ork) a Sudgerd (trp).
IP zaznamenána

sirreaver

• Nováček
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1085 kdy: Únor 08, 2014, 20:16:41 »

Kosty:
Pokud jsi se dostal na konec kovárny živlů, tak se vrátíš do hradu a promluvíš znovu s lordem. Měl by se ti uvolnit most přes řeku vedle hradu.
Právě úkol morganovi oči by ti měl most uvonit, protože by ses měl dostat do Khartalu. (Jestli si to teď nepletu)

add 2)Tam se dostaneš až dýl.. rsp až dojdeš do pustin a zároveň s tim budeš plnit ještě jiný úkol.

Na třetí si nevzpomínám...
IP zaznamenána

Milhaus

• Zasloužilý člen
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1086 kdy: Únor 08, 2014, 20:28:10 »

no já teď zabil zemského elementála (použil jsem ten úlomek v kovárně), získal požehnání země, vrátil se na hrad, promluvil s lordem a ten mě poslal buď k pirátům, nebo do nějakého jiného města. Most s vojákem se neuvolnil (stojí tam dál a nechce mě pustit), ale k pirátům je možné odcestovat lodí a do toho města koňmi.
IP zaznamenána

sirreaver

• Nováček
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1087 kdy: Únor 08, 2014, 21:19:23 »

Vsadim se, že tě to nenechá..
lodí dokud mu nedoručíš dopis, a koňma asi taky ne.. možná jsi v bugu, tkerý je tady na foru už popsán. 6kus se podívat do zákysu Act 1>2.  asi
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1088 kdy: Únor 08, 2014, 21:35:42 »

mam lvl 13 a nevím kam jít. všude dostavám na prdel.V seahavenu už jsem ale jak vlezu do lesa tak se tam ukažou banditi s hafo hp a zabijou mě ještě než stihnu sejmout jednoho:)))
mužete mi někdo říct kam na 13 lvl abych měl šanci??
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1089 kdy: Únor 08, 2014, 21:37:11 »

4KILLER: No jasně, ta hostinská v Seahavenu, mě byla hned podezřelá :D

4řízek: fast travel ve hře není.

Banditi na levelu 13 opravdu ne. Musíš se postupně prosekávat lesem a plnit úkoly. Pak se ti povede prosekat do Ztraceného města. Není to chvilková záležitost, budeš se chvilku plácat z jenoho místa na druhé a postupně zkoušet.
IP zaznamenána
This is the end ...

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1090 kdy: Únor 08, 2014, 21:58:33 »

problem je že všechny questy co mam sou na větší lvl a ja nevím co mam dělat:(((
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1091 kdy: Únor 08, 2014, 21:59:50 »

ja všude kam v lese vlezu jsou ty banditi
IP zaznamenána

Milhaus

• Zasloužilý člen
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1092 kdy: Únor 08, 2014, 22:27:26 »

Citace: sirreaver
Vsadim se, že tě to nenechá..
lodí dokud mu nedoručíš dopis, a koňma asi taky ne.. možná jsi v bugu, tkerý je tady na foru už popsán. 6kus se podívat do zákysu Act 1>2. asi

No mě to nechá jet koňmi do toho dalšího města. Již jsem našel i toho nějakého lorda ve veži, zjistil kdo stojí za útokem na hrad, splnil úkol s tím špiclováním pro guvernéra. Ale voják na mostě stojí stále a stále mě nechce pustit (pořád říká tu stejnou větu).

To, co se píše v zákysech se smezáním řádků u Lva jsem dělat musel (jinak bych se ani nedostal do kovárny). To fungovalo, jenže ten voják blokující cestu je docela problém, příjde mi docela draho neustále muset cestovat pomocí koní, když je to pár metrů a můžu to ujít pěšky.

Celkově ten lesík okolo toho druhého města jsem již prošel, krom jedné silné obludy v jeskyni.
IP zaznamenána

Milhaus

• Zasloužilý člen
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1093 kdy: Únor 08, 2014, 22:50:59 »

Hmm, tak jsem nejspíš zjistil, čím to je. Zřejmě je to firewallem v eset. Ačkoliv jsem ručně v něm nestavil vyjímky, aby dovolil hře jako takové komunikovat s internetem, tak jí nejspíš nějak blokuje. Když jsem teď dal firewall úplně vypnout a načtl hru (která byla u toho vojáka na mostě), tak voják zmizel a už můžu projít.

Tak fakt nevím. Například ten malware od ubisoftu mi pořád nějak nefunguje, co se týče komunikace. Hru jsem přes něj stahl, nainstaloval atd, například "úspěchy" semi zapisují (tedy to, že jsem dokončil akt 1 se zapsalo), ale hra se neustále snaží synchronizovat save se servrem a pokaždé to selže. Stejně tak bych asi měl za dokončený akt 1 dostat nějakou tu jejich odměnu (nějaké ty jejich peníze, za které se dají kupovat ty doplňky do hry - jako artefakty, nebo bonusový dungeon "Mňoukání". No a to, že jsem dokončil akt1 se nepočítá - v malware ubisoftu se to pořád ukazuje jako nedokončené. Za ty jejich peníze jsem si "koupil" artefakty, které by měla mít prý postava v inventáři, ale nikde jsem je nenašel a podobně. To tedy dělá i s vypnutým firewallaem. Tak nevím.

Myslím ale, že ten bug, že Lev nechce odcestovat do kovárny a stejně tak ten bug že voják nechce odejít z mostu, je dán firewallem v PC uživatele, zřejmě není jiná možnost, než jej úplně vypnout (nastavení vyjímek a povolení komunikace dané hře a malwaru uPlay nepomůže).

edit: Tak teď mi hra i přidala ony reklivie do inventáře. Takže to nejspíše též bylo firewallem.

edit2: Taky se povedla synchronizace po dalším zapnutí a vypnutí hry, takže to nejspíše je tím firewallem. Fakt nechápu.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1094 kdy: Únor 08, 2014, 23:01:19 »

4Návštěvník: Bandité nejsou úplně všude. Vyčisti co jde a pak zamiř do Ztraceného města. Ono to jen vypadá, že není co dělat, tohle bude trval až do levelu 16-17. Chce to přežít a pak už to půjde. Taky jsem v týhle fázi hry neviděl moc východisek, prostě je to opravdu běhání z jednoho konce na druhý. Sem tam něco usekáš apod.

4Milhaus: Synchronizaci save pozic bych raději vypnul. Uplay se mi taky nelíbí, ale jinak to nejde. Problémy s placenými artefakty má víc lidí. Raději jsem to ani nezkoušel. Už jsem to tu dneska psal, ta hra má strašný problém hlídat si verze souborů. Prostě Uplay není Steam.
IP zaznamenána
This is the end ...
Strana: 1 ... 71 72 [73] 74 75 ... 111