Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 18, 2026, 01:17:52
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 69 70 [71] 72 73 ... 111

Autor Téma: Might & Magic X Legacy  (Přečteno 279388 krát)

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1050 kdy: Únor 06, 2014, 22:52:21 »

Opravdu to chce ty políčka procházet pečlivě. To je vlastně výhoda krokování, že je na vše dost času a ty předměty je pak vidět na první pohled. I když jsem se snažil, tak vím, že i tak mi pár věcí uniklo :D, ale nemělo by to nikde vést k zákysu. Spíš se přehlédnou nepodstané věci.

Úkoly pro kovárnu živlů ... první dostaneš automaticky + úlomek země o chvíli později. K dalším úkolům musíš najít příslušné úlomky, které jsou rozmístěné po celé mapě Agynského poloostrova. Chce to jen řešil úkoly a ono to přijde samo.

Ono tě to příběhově k Hamzovi nasměruje skoro samo, podobný úkol se objeví i později. Ale jinak jak psal KILLER, první kroky vedou nečekaně do hospody :D Tohle se mi na hře líbí, žádná šipka, kde úkol řešit, ale zas to není tak zapeklité, aby se to nedalo. Naposledy tohle uměl šestý díl. Neznám všechny povyšovací úkoly z vlastní zkušenosti, ale třeba úkol povýšení křižáka považuju v tomhle za jediný přešlap, kterých se v Limbicu dopustili. Byť částečně je to dáno trochu méně intuitivním rozhraním ... na konci hry jsem našel, jak se k popisu úkolových předmětů dostat :D
IP zaznamenána
This is the end ...

KILLER

• Zasloužilý člen
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1051 kdy: Únor 06, 2014, 22:54:54 »

Seznam umístění úlomků Kovárny živlů. Pokud si nechcete kazit překvapení, neklikat!   odkaz
IP zaznamenána

Cougy

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1052 kdy: Únor 06, 2014, 23:03:18 »

Killer

díky taky už ze zoufalství občas jedu po jednom poli a koukam na všechny strany :)
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1053 kdy: Únor 07, 2014, 00:37:24 »

Jaká postava myslíte, že by byla nejlepší na solo dohrání?
IP zaznamenána

KILLER

• Zasloužilý člen
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1054 kdy: Únor 07, 2014, 03:38:45 »

Tak jsem také sepsal nějaké dojmy: odkaz
IP zaznamenána

flash

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1055 kdy: Únor 07, 2014, 04:05:36 »

na solo se mi zda (jak jsem psal uz) nejlepsi krizak/paladin. Zatím mam odzkousenych jen 5 povolani, pan mecu, zoldak, mag, gruid a krizak, takze mozna ze někdo z tech co jsem ještě nezkousel bude lepsi. Ale tak trochu si myslim ze solo hrani bude krapet opruz diky malym moznostem pohybu při soubojích a panbuvi jestli to vůbec solo pujde nejak smysluplne hrat.
Jinak co se tyce povyseni na arcimaga, nevim jak vy ostatní, ale když jsme poprvé potkal Zouleiku v kanalech tak mi ten úkol nenabízela, pote nekam zmizela a úkol se ji objevil az když je ve velkem dome, kazdopadne tohle povyseni prijde fakt docela pozde, jestli teda není nejaka moznost se k tomu dostat dřív.
PS: elitni minotaur mi setnul druidku souhrnym damage kolem 650..to nejde prezit:)
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1056 kdy: Únor 07, 2014, 15:09:44 »

4KILLER: Hezké shrnutí :) U příběhu se mi líbila jedna věc. Aniž bych znal děj HoMM 6, tak jsem se docela dostal do obrazu. Není to sice nic extra, ale čekal jsem to horší. Nakonec mě to bavilo všechno číst.

4flash: Mě ten paladin k tomuhle opravdu moc nesedí. Jako bojovnici jsem jí měl průměrnou, takže v bojích to nebylo nic moc. Ale zase jsem neměl dotrénované brnění a štít. Z toho, co jsem měl, by byla nejvhodnějším kandidátem runová kněžka. Na druhou stranu si sólo hraní v desítce moc představit nedokážu.
IP zaznamenána
This is the end ...

flash

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1057 kdy: Únor 07, 2014, 15:36:34 »

Moje paladinka ma jen kousek k tomu aby konkurovala blademasterovi.Utok jsme ji vysponoval na 190,ma 405 HP a necelou stovku armor, resistence všechny mezi 20-40.Obcas se stava ze netrefi,ale je to tak 2x z 10 utoku. Navíc mnohem vic vydrzi. Kdyby byl vetsi prostor pro levelovani a mohl bych ji ještě naucit na maximum magii, byla uplne sobestacna a vzasade by zbytek party nepotrebovala. Nejvic me zklamal mag, ačkoliv ma uz dve skoly magie na velmistra tak to není zadna slava, aje nejčastěji omracenej/mrtvej.tak trochu mi prijde ze si ty potvory schvalne vybiraji jeho:)
IP zaznamenána

flash

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1058 kdy: Únor 07, 2014, 15:44:11 »

taky se mi stala zajimava věc, potkal jsme skupinku orcich samanu, Pan snu myslim. Dva z nic padli okamzite, ale ten treti se nejak zacyklil nebo co, a ani paladin ani blademaster ho nemihli trefit, proste mel porad block, kozla na nej moc nefungujou a jelikož se hnusne regeneruje, i když mu to clovek shazuje, tak byl skoro nesmrtelnej, nakonec ho umlatil mag relikovou holi, ale trvalo to snad pet minut:)
IP zaznamenána

Diego

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1059 kdy: Únor 07, 2014, 16:06:00 »

Ahoj, nevím proč ale nemůžu se dostat do kovárny elementů,.. Pořád mi říká (NPC) dej vědět, až budeš připraven, ale možnost č. 1 nelze kliknout. Prošel jsem celou mapu,.. Mám pořád u sebe jeden úkolový dopis (údajně pro Ivena - že jeho doupě bylo vyzrazeno), vše jsem na mapě prozkoumal, jak ve městě tak venku, zatim jsem jenom nedal - drak, kyklopa a kryptu s ghůly a přízraky.

Poradil by mi někdo? Snad to není chyba ve hře, koukal jsem se i na nějaký videa typu: walktrought, ale tomu hráči to normálně šlo. Nevím co jsem kde zapomněl, či udělal špatně.
IP zaznamenána

flash

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1060 kdy: Únor 07, 2014, 16:22:49 »

No jo, klasika. Nekde v tomhle foru bys snad mel najit odpověď, budes muset editovat xml soubor postavy Lev, a neco z nej vymazat, pripadne pouzij google.. ještě zkus hru znovu aktivovat jak na Uplay tak primo v hernim menu vlozenim kodu co mas ke hre. Další moznost je hru komplet odinstalovat, smazat savy, a nechat uplay at ti ji celou stahne znovu.
IP zaznamenána

Diego

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1061 kdy: Únor 07, 2014, 16:27:12 »

Děkuji moc, už jsem to našel. Nechápu, proč to není opravený, člověk aby pořád něco mazal a předělával. Jen chci podotknout ještě pro ostatní hráče, po vymazání textu, který najdete v Dialogu (jak je instalnutá hra):

<condition xsi:type="PrivilegeUnlockedCondition" privilegeID="1001" failState="DISABLED" />

--
Když vejdete do hradu, můžete pokecat se čtiřmi NPC včetně ,,Lev" - stále to nejde. Jde to pouze když projdete celý hrad a najdete ho znovu ve 3. podlaží.

Je to nějaký bugnutý, proto jsem se ptal, naštěstí už tam jsem ;o).

Děkuji
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1062 kdy: Únor 07, 2014, 18:02:23 »

Myslím že označovat MMX za plagiát není moc fér.
IP zaznamenána

KILLER

• Zasloužilý člen
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1063 kdy: Únor 07, 2014, 18:48:09 »

Citace: Návštěvník
Myslím že označovat MMX za plagiát není moc fér.

Hrál jsi Heroes 5 s oběma datadisky, Heroes 6 se všemi třemi DLC rozšířeními, Dark Messiah, Legend of Grimrock a starší díly Might and Magic? :)
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1064 kdy: Únor 07, 2014, 19:17:53 »

4Diego: Celý problém spočívá v tom, že hra jaksi nemá funkční hlídání verzí souborů, takže pokud soubor daného jména najde, prostě ho tam nechá a použije. Tohle může být později průšvih u patchů.

Jinak už lze v pohodě používat tlačítko SPOILER, pokud bych na tom ještě něco upravoval, tak už to bude jen kosmetická záležitost. Základní funkcionalita je již vyřešena.
IP zaznamenána
This is the end ...
Strana: 1 ... 69 70 [71] 72 73 ... 111