Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 18, 2026, 04:15:01
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 64 65 [66] 67 68 ... 111

Autor Téma: Might & Magic X Legacy  (Přečteno 279602 krát)

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #975 kdy: Únor 04, 2014, 20:25:19 »

:D

Povyšovací úkoly už jsem vypsal do článku, viz Povyšovací úkoly.
IP zaznamenána
This is the end ...

Paja1986

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #976 kdy: Únor 04, 2014, 21:37:24 »

Jaká je prosim odpověď u finálovýho bosse? Píšu tam Erebos, ale to nic nedělá. :-/
IP zaznamenána

Paja1986

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #977 kdy: Únor 04, 2014, 21:42:44 »

Tak už nic. Už to vim :-D
IP zaznamenána

cenda

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #978 kdy: Únor 04, 2014, 22:39:12 »

hej lidi, jak je felargatovo panstvi, je tam paka co chce opravit ozubenym kolem ale to já nemůžu nikde najít, kde se dá sehnat? myslim ze sem nekde cetl ze za dalsima dverma je zrovna kamen svetla
IP zaznamenána

cenda

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #979 kdy: Únor 04, 2014, 22:50:58 »

pardon sem slepy :d
IP zaznamenána

Dirtybeat

• Nováček
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #980 kdy: Únor 05, 2014, 02:46:22 »

Mám problem s "aktivováním" Velmistrovské urovne. Napriklad u magie zeme , kterou mam na max mi trener napise ze potrebuji povysit :-) . Opravdu mam dovednost magie zeme na max a jsem 24 lvl
IP zaznamenána

Erebos

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #981 kdy: Únor 05, 2014, 04:27:28 »

Máš tu postavu, ktorá má byť velmistrom (druid/šaman) povýšenú? http://www.svetmightandmagic.cz/mmx/mmx_povyseni.php
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #982 kdy: Únor 05, 2014, 09:59:14 »

Jen taková drobnost. Vypisuju si teď nějaké údaje z datového souboru a našel jsem tam obsah prvního DLC :D

"Po událostech hry Might & Magic X: Legacy si nájezdníci mysleli, že je jejich dobrodružství u konce… Nyní se ale nachází ve spárech Svaté inkvizice a čelí obviněním ze zločinů, které nespáchali… Nebo spáchali?

Ve vězení na ostrově Fort Laegaire, z něhož není úniku, musí nájezdníci díky své chytrosti a dovednostem odhalit ohavné spiknutí, které ohrožuje samotné srdce císařského dvora."

Takže připravené to očividně je, jenom to na něčem vázne.
IP zaznamenána
This is the end ...

tajo

• Nováček
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #983 kdy: Únor 05, 2014, 10:31:16 »

Elemir:
Asi nečekali že toho bude tolik k opravě, tak to chvíli trvá..Teda doufám, že na tom pracujou a nenechají to  jen na komunitě...Jak tak koukám na ofiko forum, tak už pár zajimavých věcí existuje..
IP zaznamenána

Cougy

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #984 kdy: Únor 05, 2014, 10:31:57 »

opět nějaký ty menší (stupidní dotazy)

1) u levelování relikvií záleží, který char ji používá a podle toho se volí bonusy relikvie nebo jsou dány jaké budou? (třeba u chráničů na ruce mi u BD roste bonus uhýbání což se mu skvěle hodí a nemusím mu tam tak cpát tolik bodů)

2) ve 3. patře enigmy jsem uhádl poslední hádanku a dostal nějaké svitky, k čemu jsou?

3) také jsem zde našel flétnu, vím že tu někdo psal, že mi na ní musí zahrát nějakou melodii trpaslík, ale který trpaslík, kde ho najdu a k čemu mi ta melodie pak poslouží.

4) povýšení na paladina (také tu bylo popsáno + povyšovací úkoly) mam 3 ze 4 stránek kde je 4tá? (prošel jsem rozvaliny kostku po kostce asi budu muset asi ještě jednou... a pak stokama do karthalu pro poslední ulomek..
IP zaznamenána

Cougy

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #985 kdy: Únor 05, 2014, 10:52:28 »

pročetl jsem si povyšovací úkoly takže svitky vyřešeny :-D
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #986 kdy: Únor 05, 2014, 12:41:25 »

4tajo: Vypadá to tak. Nejspíš to odložili kvůli základní hře a dokud něco neodladí, nebudou asi riskovat další obsah. U neoficiálních modů bych se akorát obával, aby to někdo netvořil na upirátěném Unity3D, protože tohle se podle mě bude hlídat.

4Cougy:

1) nejspíše ne, bladedancer měl na sobě tu hezkou vietnamskou čepičku a rostla jí moudrost :)

3) zajdi do Seahavenu, na tržišti stojí za pultem trpaslík, který ti na ní zahraje melodii. Tu si zapamatuj a až budeš v Sutgerdu, tak na pravé straně v 1. patře najdeš ve výklenku krystaly, na které budeš moci tu melodii zahrát. Otevře se tajná chodba hned vedle, ale žádný velký poklad nečekej.

4) pozice těch svitků jsem popsal mezi povyšovacími úkoly. Musíš k tomu umět hledat tajné chodby.
IP zaznamenána
This is the end ...

tajo

• Nováček
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #987 kdy: Únor 05, 2014, 13:16:25 »

Elemir:
Hm...Myslím, že se tomu nevyhnou, prográmek za 30tis. si nekoupí jen tak někdo :))
IP zaznamenána

Dirtybeat

• Nováček
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #988 kdy: Únor 05, 2014, 13:18:30 »

to Erebos: Takze abych mel dovednosti posledniho stupně, musi byt i charakter povysen ? viz krizak- paladin ? ...btw magii zeme ma u me rune priest , ale povysen zatim neni :-)
IP zaznamenána

sirreaver

• Nováček
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #989 kdy: Únor 05, 2014, 13:29:03 »

Zkoušel jste někdo boj se dvěma zbraněmi?
Popis říká:
"... do levé ruky kopí.", ale nějak mi přijde, že jednoruční kopí opravdu neni.
Víte někdo jak to je? Neplatí to třeba až u velmistra?
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 64 65 [66] 67 68 ... 111