4Larsen: Bohužel ty sloupy asi resetovat nejdou, takže pokud to neuděláš hned, tak bude řešení jiné. U němců jsem vůbec našel i ten začátek jiný, takže finální verze to má asi jinak. Já to tedy taky zkoušel na slepo, bylo to na dva spánky, ale zadařilo se.
4flash: Na Ubi fóru to někdo zkouší za ty jednostranné party, ale mě by to asi taky nebavilo. Mě se třeba vůbec nezapsal achievment za dokončení za hybridní partu. Docela bych i uvítal nějakou závěrečnou obrazovku, naběhlo jen outro a titulky. Herní dobu apod. vím jen ze save pozic. S optimalizací to nevidím růžově.
Na DLC jsem zvědav. Zatím jsem raději ani moc netvořil, počítám spíš s patchem na balanc. Před chvílí jsem se šel podívat do věže Enigmy a zjistil, kolik je tam tajných skrýší (hádanky budou asi opravdu jednotné, jenom jsem jich prostě haldu minul). Už se nedivím, proč si málokdo stěžoval na nedostatek peněz

Jenomže to je akorát tak pro party s mágem v družině, nebo pokud má někdo hraničáře a získá Spikea. Svitkama to donekonečna řešit nejde, protože to mnohdy vyjde dráž. Z tohohle pohledu mě vadily tajné skrýše v Prokletém chrámu. Tipuju tedy, že buďto přibyde NPC nebo se magie temnoty rozprostře mezi více postav (nechápu, proč není třeba u orců).
Pořád nevím, jak se k tomu pořádně postavit. Technické zpracování je hrůza a moc se mi nelíbil ani ten závěr (vynechám teď tu nelogičnost závěru). Dneska jsem na RPGWatch četl další odkaz na recenzi a je to dalších 7/10. Byť u některých recenzí je vidět, že to píše někdo s obecným rozhledem a mnohdy používají staré materiály (přitom PressKit dostal snad každý). Prodeje prý vypadají celkem dobře.