Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 18, 2026, 05:18:18
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 62 63 [64] 65 66 ... 111

Autor Téma: Might & Magic X Legacy  (Přečteno 279687 krát)

cenda

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #945 kdy: Únor 03, 2014, 13:53:07 »

Návštěvník: okay, potkal si žeryka? toho velkeho psa? je venku :D tak tam je hospoda, je to vlastně kousek od přístavní čtvrti
IP zaznamenána

Larsen

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #946 kdy: Únor 03, 2014, 15:08:43 »

Ahoj - mě bych dotaz, jsem vedle hradu (na východ) Portmeryon v dungeonu kde jsou zamčene dveře, 3 dlazdice a 4 sloupy, které se otářeji podle toho na kterou dlazdici slapnu, poradi někdo co stim ???

Diky
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #947 kdy: Únor 03, 2014, 16:47:51 »

Setkal se někdo s tím,že nemůže projít do stonehaevnu?
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #948 kdy: Únor 03, 2014, 16:55:28 »

4Larsen: Musíš sloupy otočit tak, aby se rozsvítily všechny louče směrem doprostřed místnosti.

Řešení (pokud by ti to nešlo):

Z pohledu směrem od vchodu si dlaždice očísluj, vlevo 1, vepředu 2 a vpravo 3. Při prvním vstupu je to pak pořadí 1, 2, 3, 1, 2, 2.
IP zaznamenána
This is the end ...

flash

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #949 kdy: Únor 03, 2014, 17:15:22 »

Co jsem koukal do achievmentu tak aby je clovek získal všechny musel by hru dohrat asi 5x, to si v Limbicu dost veri když mají za to ze to někdo bude hrat 5x po sobe.Na to tam je prilis malo věci, clovek vzasade vidi vse na jedno zahrani, vyjma povyšovacích ukolu pro jednotliva povolani.Osobne to vidim ze to zahraju tak 2x, na obe obtiznosti, a pak mozna az budou nejaka DLC která za to budou stat by to slo ještě po treti..ale 5x? Taky by me zajímalo co je se slibenym DLC a bonusovym dungeonem, všude ticho po pesine a dokonce si plno lidi mysli ze to ve hre je. Na krabicce je u tehle polozek hvězdička a vysvětlivka ze to bude az po vydani. hra je technicky v katastrofalnim stavu a nejakem patchi nebo oprave taky ani zminka.Na Dev strankach je najednou ticho jak v hrobe:)
Hra sama o sobe je dobra ale ten patch ohledne optimalizace uz mel byt davno venku, dost to hre kazi povest, a nastvanych lidi pribyva a zmensuje se tim sance na lepsi prodeje a tudíž i na další pokracovani.
IP zaznamenána

Larsen

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #950 kdy: Únor 03, 2014, 18:01:45 »

Citace: Elemir
Řešení (pokud by ti to nešlo):Z pohledu směrem od vchodu si dlaždice očísluj, vlevo 1, vepředu 2 a vpravo 3. Při prvním vstupu je to pak pořadí 1, 2, 3, 1, 2, 2.

Diky za radu, ale reseni nefunguje, zkontroloval jsem si i levou a pravou stranou :o))

Vypada to, ze jak jsem to zkousel, tak jsem ty sloupy zamotal a nevraci se do původního nastaveni, když tam znova vlezu :(
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #951 kdy: Únor 03, 2014, 19:07:15 »

4Larsen: Bohužel ty sloupy asi resetovat nejdou, takže pokud to neuděláš hned, tak bude řešení jiné. U němců jsem vůbec našel i ten začátek jiný, takže finální verze to má asi jinak. Já to tedy taky zkoušel na slepo, bylo to na dva spánky, ale zadařilo se.

4flash: Na Ubi fóru to někdo zkouší za ty jednostranné party, ale mě by to asi taky nebavilo. Mě se třeba vůbec nezapsal achievment za dokončení za hybridní partu. Docela bych i uvítal nějakou závěrečnou obrazovku, naběhlo jen outro a titulky. Herní dobu apod. vím jen ze save pozic. S optimalizací to nevidím růžově.

Na DLC jsem zvědav. Zatím jsem raději ani moc netvořil, počítám spíš s patchem na balanc. Před chvílí jsem se šel podívat do věže Enigmy a zjistil, kolik je tam tajných skrýší (hádanky budou asi opravdu jednotné, jenom jsem jich prostě haldu minul). Už se nedivím, proč si málokdo stěžoval na nedostatek peněz :D Jenomže to je akorát tak pro party s mágem v družině, nebo pokud má někdo hraničáře a získá Spikea. Svitkama to donekonečna řešit nejde, protože to mnohdy vyjde dráž. Z tohohle pohledu mě vadily tajné skrýše v Prokletém chrámu. Tipuju tedy, že buďto přibyde NPC nebo se magie temnoty rozprostře mezi více postav (nechápu, proč není třeba u orců).

Pořád nevím, jak se k tomu pořádně postavit. Technické zpracování je hrůza a moc se mi nelíbil ani ten závěr (vynechám teď tu nelogičnost závěru). Dneska jsem na RPGWatch četl další odkaz na recenzi a je to dalších 7/10. Byť u některých recenzí je vidět, že to píše někdo s obecným rozhledem a mnohdy používají staré materiály (přitom PressKit dostal snad každý). Prodeje prý vypadají celkem dobře.
IP zaznamenána
This is the end ...

KILLER

• Zasloužilý člen
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #952 kdy: Únor 03, 2014, 19:21:10 »

Nevíte kdo dabuje vypravěčku?

Citace: Elemir
Mě se třeba vůbec nezapsal achievment za dokončení za hybridní partu.

Já myslím, že to neznamená kombinaci bojovníků, lučíštníků a mágů, ale hrát za samá hybridní povolání.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #953 kdy: Únor 03, 2014, 19:54:48 »

4KILLER: Vidíš, to je dost možné, že to je čistě partu hybridů. Včera jsem zkoukl celé titulky na konci, ale vůbec si nevybavuju, jestli jsem tam něco o dabingu našel. Pokud si to ovšem dobře vybavuju, Credits by měly být normálně v datovém souboru češtiny, tak zkus kouknout tam.
IP zaznamenána
This is the end ...

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #954 kdy: Únor 03, 2014, 20:22:53 »

ví někdo odpověď na otázku k truhle. Jsem tak prostý že jen ukazuji přesto se se mnou na světě neztratíš?
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #955 kdy: Únor 03, 2014, 20:32:11 »

Kompas?
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #956 kdy: Únor 03, 2014, 22:12:06 »

ahoj, měl jste tu někdo problém s počatečníma q? A to takovej, že jako první dokončim jeskyni bandytů, potom jdu na maják a maximus mi nenabídne úkol k zachránění guvernéra a bez toho se nemůžu hnout dál. Na cizích forech se o tom někdo zmiňoval a řešení jsem nenašel. Ví někdo jak an to? Vše co jsem měl udělat jsem udělal.
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #957 kdy: Únor 03, 2014, 22:41:43 »

Sakra, jak vyresit kryptu tisice hruz level 3? Jsou tam teleporty a dlazdice. co udelat abych se dostal dal?
IP zaznamenána

Roman

• Nováček
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #958 kdy: Únor 04, 2014, 03:25:18 »

Ano, taky jsem čekal nějakou závěrečnou obrazovku s hodnocením jak bývalo zvykem. Mohli dát po každém aktu nějaké menší intro, ale prostě dopadlo to tak jak to dopadlo, asi jsem od toho víc čekat neměl. Hoši to zbastlili asi tak levně jak se za ty prachy dalo.
Připadá mi to že v klidu s rozvahou dělali akt 1, akt 2 čas utíkal, začlo padat listí a jednou se jeden z "programátorů" podíval do kalendáře a zjistil, že je Listopad a v rychlosti nabouchali dva poslední akty !
Je to tak...protože po aktu 2 hned co jsem se dostal do Karthalu jsem udělal všechny povyšovací úkoly a skoro všechny vedlejší úkoly a měl jsem 90% mapy prošmejděný, takže vlastně neexistovali těžší potvory, kromě v dungů v hlavní dějové linii. V tu chvíli jsem věděl, že hra pro mě defakto končí.

MMX jsem hrál přesně 7 dní, takže:
dvě odpoledne= první akt
čtyři odpoledne = druhý akt
jedno odpoledne = třetí a čtvrtý akt
Ty vedlejší úkoly nebylo moc kdy jindy plnit, protože ze začátku byly moc těžké a konec měl takový spád, že bych je ani nestačil splnit. :)
IP zaznamenána

Hammerstorm

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #959 kdy: Únor 04, 2014, 03:27:47 »

Otázka nejspíše pro Elemira:
Vím, že to sem nepatří ale nechci zakládat nové vlákno.

Když v MM7 odejdu z počáteční lokace, mohu se přidat ještě jinde k cechu magie mysli, když zde na stránkách uvádíš jen Smaragdový ostrov a mně v Harmondale už nechtějí přijmout.

Díky
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 62 63 [64] 65 66 ... 111