Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 18, 2026, 12:58:05
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 50 51 [52] 53 54 ... 111

Autor Téma: Might & Magic X Legacy  (Přečteno 280182 krát)

Cougy

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #765 kdy: Leden 29, 2014, 15:45:10 »

Hammersotrm:

jak říkám nejsem znalec ale cvičit 3 chary na magii světla je trosku dle mého zbytečné, možná ještě 2 kvůli zastupitelnosti ale pouze pár bodů
i když bych i tak váhal... mne stačí že to pojedu jen u paladina a zbytek si vezme jiné druhy magie aby byla variabilita a rychleji z nich byly mistři a velmistři
další věc proč u BD cpát body do vnímání? to je krit pouze pro střelce ne? krit pro melee je právě osud pokud se nemýlím...
BD jedu taky dost do osudu ale ted se více zaměřím na sílu i

jediná otázka po dnešku co se mi honí hlavou po diskuzi zda si ponechat druida s magií vody a nebo prohodit za runového kněze a jet fire magic která má hodně velkou dmg (právě kvůli resistům potvor na ruzný druhy magie)
IP zaznamenána

Hammerstorm

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #766 kdy: Leden 29, 2014, 16:08:08 »

jo já se spletl.. osud jsem myslel.. Vnímání jsem ale taky trochu naboostoval, protože skrytá místa často potřebují tuto vlastnost a měl jsem i luk, než jsme zjistil, že je k ničemu.

Maxovat na magii světla budu jen u Rune priesta. Ostatní  expert/max mistr kvůli oživení.

U free mága někdy postrádá smysl, ale já mu nedal ani body do jiných magii, než mám od začátku. Říkal jsem si, že bez velmistra to nemá cenu.

A teď jsem šel osvobodit Falagara a musím říct, že jsem za tu partu a ty skilly vděčný. Jedno obrovský přepadení a dal jsem to jen díky tomu.

Včera podobná zkušenost v Sutgerdu.. Ještě že má paladin položení rukou či jak se to jmenuje :)
IP zaznamenána

Hynnate

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #767 kdy: Leden 29, 2014, 16:17:31 »

Osobně jsem an těžkou obtížnost destruction magii vůbec nevyužil od poloviny hry prostě melle char dávali mnohem větší dmg a efeekty než magie .... takže jsem osobně jel jen pala na supp a pak druida na regeneraci :D a v klidu dohrané
IP zaznamenána

Cougy

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #768 kdy: Leden 29, 2014, 16:24:51 »

Hammerstorm

odhalování skrytých míst chápu, ale mám v plánu to mít zahrnuto v dark magic u freemaga i když nevim na kterém stupni ho získá... u něj chci jet GM vzduch a tu základní Prime + expert/mistr dark/pokud bude třeba....
u druida mne štve že má jen 2 školy které může mít a v případě, že bych potřeboval druhého s light magic tak mam smůlu nebo budu muset změnit plán u freemaga a jet to tam - ale tu vodu bych prostě rád zkusil mně se obecně mrazící kouzla mam rád z jiných RPG.

no uvidíme jak to pujde a zda nepřepnut na tu těžší obtížnost.. tady jeli všichni co to dohrálu tu těžší?
IP zaznamenána

Icecube18

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #769 kdy: Leden 29, 2014, 16:26:10 »

Prosim netušíte kde získat Shalassino požehnání, abych mohl chodit po vodě?
IP zaznamenána

Hynnate

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #770 kdy: Leden 29, 2014, 16:26:50 »

Cougy
Tady nejde o to tu místnost najít ale otevřít .... a abys ji otevřel musíš mít vnímání což je vlastně věc k nepoužití jinka bohužel
IP zaznamenána

Cougy

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #771 kdy: Leden 29, 2014, 16:31:03 »

Hynnate

co si pamatuju tak na listu 43 jsi popisoval, že jsi jel pala,runový mág, orca a BD jsi to pak rozjel podruhé s druidem? jakou jsi měl druhou partu?
IP zaznamenána

Hynnate

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #772 kdy: Leden 29, 2014, 16:32:16 »

To samé jen jsem vyměnil runového mága který byl bohužel nejslabší člen družiny za druida a z orca jsem udělal lovce místo bersekra :D
IP zaznamenána

Cougy

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #773 kdy: Leden 29, 2014, 16:33:29 »

Hynnate

omg jak můžou dát podmínku něčeho zásadního otevřít jen pomocí určité vlastnosti, kterou já ani nemusím vůbec mít (když bych chtěl třeba 4 mágy)?
a v které části a na co je potřeba to vnímání? a kolik ?
IP zaznamenána

Hynnate

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #774 kdy: Leden 29, 2014, 16:36:37 »

Cougy

To ti nikdo neřekne kolik a kde .... ale vem si už v dungeonu s bandity jsi měl 2 tajné místnosti na 1. patře

a jdou 3 druhy místností
1. na sílu ( puklina kterou prorazís )
2. na magii ( magicka bariera )
3. na vnímaní ( takové dve ozubena kola - tajny pruchod )

zjednodušeně popsáno
IP zaznamenána

Cougy

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #775 kdy: Leden 29, 2014, 16:37:03 »

a co má druid co runový mág ne? regenerace je magii země u obou stejná ne?
hmmm asi taky posoudim až na konci zda se mágové vyplatí či ne... někde popisovali, že v půlce sice ztárcí a dostávají se do popředí melee ale na pak zase po dosažení velmistrů jsou ty jejich rány 1000+ (u fire i 3000+ dost silné) tak uvidíme :)
IP zaznamenána

Hammerstorm

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #776 kdy: Leden 29, 2014, 16:38:46 »

já mám vnímání u BD na 35 a zatím jsem otevřel vše a když ne, tak si to zvednu mágem pomocí orlího zraku ve vzdušné magii.
Je pravda, že ten atribut tam je snad jen kvůli tomu.

Icecube 18:  každé tohle požehnání dostaneš za přinesení úlomku do kovárny živlů.  Úlomek vody je mám dojem v Lebkové skále.
IP zaznamenána

Hynnate

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #777 kdy: Leden 29, 2014, 16:39:16 »

Cougy
 Byl jsem velmistr  magii ohně a kouzla jsem daval max 650 za kolo muj BM daval 3x2 rany a kazdá rana kolem 200 :D
IP zaznamenána

Cougy

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #778 kdy: Leden 29, 2014, 16:40:03 »

Hynnate

u nějakých banditů v 1. patře kousek od majáku už jsem byl to je pravda a byly tam 1 dveře který jsem nemohl otevřít prošel jsem to 2x a hledal nějakou páku a prd tak to bude ono :-D
ale tak to je pěkně v háji když to nebudu moc otevírat a jsou to zbytečně defakto investované body, které mohou někde chybět...
není na to nějaká postava co by to uměla otevřít jak můžeš mít sebou vždy 2?
IP zaznamenána

Hynnate

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #779 kdy: Leden 29, 2014, 16:41:57 »

Cougy
 Pokud vím tak pes Spike zvětšuje šanci ale není to 100% .... a nejsou to normální dveře ale zkryté místnosti které musíš oběvit bud kouzlem a to uměla ta která ti zadávala ukol na ty bandity v kostele :D
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 50 51 [52] 53 54 ... 111