Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 18, 2026, 16:59:07
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 44 45 [46] 47 48 ... 111

Autor Téma: Might & Magic X Legacy  (Přečteno 280468 krát)

bubak

• Nováček
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #675 kdy: Leden 27, 2014, 18:46:11 »

taky bych na to nepřišel, měl jsem kolegu na TS, po chvilce jsem to z něj vymámil.
Význam: z řeckého oškrabati, pergamen, který byl po oškrabání znovu použit
IP zaznamenána

bubak

• Nováček
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #676 kdy: Leden 27, 2014, 19:46:30 »

jak lze získat Shalassino požehnání? Na průchod, či chození po vode.
IP zaznamenána

Hammerstorm

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #677 kdy: Leden 27, 2014, 21:02:51 »

Bubák. díky
IP zaznamenána

Bigevil

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #678 kdy: Leden 27, 2014, 21:28:06 »

bubak
ve ztracenem meste ve 4 casti je myslim sutr
IP zaznamenána

Britt

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #679 kdy: Leden 27, 2014, 22:16:53 »

Citace: Hynnate
tím padem nemam nikoho kdo by mi otevíral skrýše bohužel :(

V questu Povyseni na Strazce - po osvobozeni zvirat si muzes zadarmo najmout stene Spike-Pes a ten ti odhaluje skryta mista, pasti, paky.
IP zaznamenána

Hammerstorm

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #680 kdy: Leden 27, 2014, 22:20:39 »

Bigevil : ne odzkoušeno, je to palimpsest
IP zaznamenána

Hynnate

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #681 kdy: Leden 27, 2014, 22:34:59 »

jen odhaluje ale ne 100% pokud vím a neotevre je ....
IP zaznamenána

Bigevil

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #682 kdy: Leden 27, 2014, 22:37:05 »

Hynnate   je neco v dungu  sutgerd?
jinak zlutej two-hand palcat neni nikde
IP zaznamenána

Hynnate

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #683 kdy: Leden 27, 2014, 22:37:33 »

Neznam dungy podle nazvu :D
IP zaznamenána

Bigevil

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #684 kdy: Leden 27, 2014, 22:40:43 »

je vedle hrobky 1000 hruz nebo jak se jmenuje:D
IP zaznamenána

Hynnate

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #685 kdy: Leden 27, 2014, 22:41:35 »

no vidíš tam jsem asi nebyl ješte :D
IP zaznamenána

Sefarion

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #686 kdy: Leden 28, 2014, 00:39:04 »

Ahoj, kde mam prosim sehnat Yalathovo požehnání ?
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #687 kdy: Leden 28, 2014, 01:35:09 »

nasiel som fletnu ... ukazuje mi ju v meste seaheaven .... asi na nejaky Q .... ale nic take nemam .... nemal niekto Q kde potreboval fletnu? ... asi to bude nejaky povysovaci Q ... alebo neviem
IP zaznamenána

Roman

• Nováček
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #688 kdy: Leden 28, 2014, 07:15:41 »

4 Elemir: měl si to na poprvé dát na lehčí obtížnost. Plánuji to potom až dát na těžší, ale to už budu vědět přesně jakou partu a co si vytrénovat dřív a co později, abych to procházel snadněji.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #689 kdy: Leden 28, 2014, 08:26:39 »

Včera mi to nedalo a asi hodinu po tom, co jsem to napsal jsem si k tomu sedl znovu :D řekl jsem si, že už je jedno, co a jak ještě docvičím, tak jsem to vsadil zas na odolnost , rozdělil nějak body do atributů (křižákovi jsem přidal třeba moudrost apod.). V Sorpigalu jsem udělal z křižačky rovnou mistra Odolnosti a rázem měla přes 250 zdraví.  Zaskočil jsem i do Živelné kovárny pozabíjet zbytek assassinů z přepadení (truhla, knihovna) a taky koupil svitek na tajné místnosti a šel do hradu Portmeyron.

Pak jsem to vzal znovu do Pustin, abych to prubl. Nakoupil jsem i nějaká ta kouzla a pár slabších lektvarů. Po cestě jsem zkusil toho pavouka s dvěma chobotničkami v lese ... opět jsem ho nedal :) V Pustinách jsem prošel spodkem a došel opět k té poslední skupince. Zjistil jsem, že jde částečně obejít. Ono jak je tu několik míst s přepadením, tak jsem tam předtím vstoupil "blbě", najednou jsem měl před sebou totiž jen šamana a 3 gobliny. Přepadení dvěma obry jsem dořešil tedy už samostatně. Rázem jsem se ocitl ve Skalním útesu (The Crag).

Vesnička zajímavá, hlavně kvůli tomu, že sem tu nemohl nikam uložit ten Owenův prach - místo, kam má přijít, nic neobsahuje (?). Následovala cesta zpět ... pavouk a chobotničky opět nic :) Tak jsem to vzal do Zapomenutého města. Ghúly nikoliv, ale tu přepadovku, co chrání východ do Seahavenu už jo - ono to nakonec není tak složité, Nebeská zbroj a Větrný štít mi pojistili ty střelce ... ovšem kdybych věděl, že ti střelci jsou obyč, tak jsem je sundal kouzly. Dostal jsem se tak před level 17.

Přepadovku hlavních dvěří jsem nechal s tím, že dokoupím zásoby. Nakonec jsem zašel ještě do stok pod Karthalem, beztak jsem čekal na ten střibrný meč, co mi kovářka kove :) Bylo to o něco lepší, ale nečekal jsem, kolik potvor tu ještě zbylo. Ovšem bylo mi to k ničemu, stoky nikam nevedou (vrátím se k tomu ještě později). Když už jsem byl tu a stejnak musím celý úsek kolem Karthalu obcházet, tak jsem zlikvidoval zdejší přepadovku obrů a šamanů do pustin a zkusil pavoučka a chobotničky ... jsou mrtví :D

Nahlídl jsem předtím i do nějaké jeskyně lebek, ale nebylo to ještě nic pro mě, zahlídl jsem tam jen něco podobného, jako byl Mamushi. Ve Skalním útesu jsem křižačku doučil mistrovství Uhýbání. Obecně mi moc dovednostních bodů nezbylo u nikoho, např. runovou kněžku jsem vycvičil na experta štítu a dal jí relikvii, ať ji někdo nabíjí. Ovšem ono jí to dost vylepšilo "výdrž" v boji. Býval bych neřekl, že i malé hodnoty třídy zbroje mají dost znatelný efekt - cvičení zbrojí a štítů jsem se jinak dosud vyhýbal.

Při cestě zpátky jsem si řekl, že bych mohl zkusit jednu hlídku u Karthalu (tu u východu z lesa směrem od pustin. Ty jde totiž rozdělit na 2 "vlny". Základem je samozřejmě sundat mága, to už jsem si vyzkoušel dříve, ale ty bojovníky moc nezraňuju. Nějak jsem si přitom vzpomněl na kouzlo poškozující zbroj a dokonce jsem si ho i dříve koupil, jak jsem zjistil pohledem do seznamu kouzel runové kněžky. 13 bodů třídy zbroje dole a najednou jim to začalo pořádně ukrajovat. Navíc to kouzlo působí plošně. Bylo to největší překvapení, protože tohle jsem mohl zvládnout už a o dva levely dříve.

Když mi to teda tak šlo, tak jsem zkusil vylákat druhou skupinku. Ta už šla ve větším počtu a ke všemu mi postavy začaly padat únavou. Sundal jsem je taky. Hm, co skupinka za mostem? Žeryk byl dobrý, ale je mrtvý ... skupinka u mostu k observatoři? Taky už není. Zastavila mě až dvojice černých banditů, ale to mě nijak nepřekvapilo, ty mi přijdou tuzí dost. Dojde na ně později. Sundal jsem i ty dvě spektry před prokletým chrámem, ale vnitřek je ještě nad moje síly.

Levelem jsem se dostal pr změnu pod 18 a výrazně se mi zlepšila nálada :D Ono opravdu nemá smysl nic šušnit a body rozdělovat hned. Plus si více číst popisky kouzel. Ovšem u Karhalu jsem zjistil, že do něj vstoupit nemohu, proto asi i ty uzavřené východy ve stokách. Nejspíše to souvisí s probíhajícím Act II a nedodělaným Ztraceným městem. Zajímavé bylo, že do věže Enigmy se dá dostat i kolem hlídek (bez boje), ale je to freemágům k ničemu, protože zadavatel úkolu pro freemágy je právě v Karthalu.

Zůstal mi zatím jediný rest a to truhla na souřadnicích [49,43] - "pro jednoho je to málo, pro dva akorát, pro tři už moc." Jinak jsem si všude kolem docela nahrabal, kolem Karthalu jsou hezky napakované truhličky apod.

Sutgerd - slouží jako úkol pro povýšení runových knězů. Mám to v úkolech.
IP zaznamenána
This is the end ...
Strana: 1 ... 44 45 [46] 47 48 ... 111