Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 18, 2026, 17:50:42
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 111

Autor Téma: Might & Magic X Legacy  (Přečteno 280513 krát)

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #570 kdy: Leden 25, 2014, 14:11:33 »

4Roman: S těmi body vůbec nevím. Jedu podle starého osvědčeného pravidla "specializovat se, specializovat se, specializovat se ..." a asi je to chyba :) Překvapilo mě u něj to velmistrovství magie světla, ale je zase fakt, že ten světelný štít mi v počátku docela dost pomáhal. Body dávám hlavně do Síly a Vitality (v tuhle chvíly je to 30 a 20). Podobně trénuju i tanečnici mečů. Z dovedností jsem vsadil na meč, v tom jsem mistr. Po té kovárně však pár věcí přehodnocuju :D Ve videu, co jsem obdržel, je totiž jiný postup tréninku. Tam je ukázkově družina na 10. levelu, ale namísto vysoké specializace se to rozmělňuje mezi řadu jiných dovedností, jako je Uhýbání , Válečnictví apod. Přijde mi, že s tím hra dokonce počítá. U atributů už jsem včera přemýšlel, že ono to stejně u všech dopadne +/- stejně :)

4 Sefarion: Nejsem si jist. V dřívějších dílech to bylo vázané na dovednost. Jedna varianta je zkusit najít podobné NPC jako byla Rosalie, nebo počkat na požehnání Malassy (to právě nahrazuje tu dovednost). U kouzel si to nevybavuju ani z návrhu v Early Access.

Jinak koupil jsem si ráno Identifikaci a za celou nálož many u runové kněžky jsem identifikoval celý inventář, takže se to silně vyplatí. V Yocholském lese je to tuhé. Zatím jsem sundal 3 pantery, 1 manticoru a 3 elitní vlky ... na dost míst jsem jenom nakoukl, abych mohl hned loadovat :D Dokud neposbírám dostaek peněz, nemůžu moc trénovat. Únavou jsem nakonec odpadl a vracím se zas až teď.
IP zaznamenána
This is the end ...

Sefarion

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #571 kdy: Leden 25, 2014, 15:30:25 »

4 Elemir
Nejhorší jsou ti minotauři jinak je les vcelku pohodlným zdrojem expů.(až na jeden cíp lesa kde je skupinka banditů které jsem nezabil ani na 19lvl)           Pak doporučuju jít vedle do džungle a do pustin.

Z lesa bych nedoporučoval jít rovnou do oblasti Karthalu jsou tak fakt silní bandité a mágové až na lvl 18+ jsem se jim dokázal postavit.

V džungli a pustinách jsou orkové kteří mají relativně malý dmg ale na druhou stranu velké odolnosti. Jen dost často přepadávají družinu ze stran a proto jsou ty souboje docela dlouhé.

Jinak na 18 lvl jsem klepnul draka v první lokaci(je tam artefakt) a momentálně na 20lvl pobíham po Karthalu :)

Body rozděluju dost extrémně většinou jen hlavní stat 60% vedlejší důležité 20% 20% tedy např síla 3 vitalita 1 vnimani 1. Obcas to je dost riskantni na jednu stranu cela moje parta dava slusny dmg ale na druhou stranu dost casto jsou moji magove mrtvy :D Proto jsem si najmul NPC ktere me jednou denne ozivuje a leci- hodi se to.

PS: poridte si kouzlo co odstrani kouzla z nestvur bude se vam to hodit :))
IP zaznamenána

Wyverna

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #572 kdy: Leden 25, 2014, 16:31:44 »

Zdravím, kde bych našel někoho, kdo by mně naucil obou ruční zbraně? Nikoho nemohu najít. Mám barbara a nemůžu mu to už vylepšovat.  Díky.
IP zaznamenána

Raicla

• Mladší člen
  • **
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #573 kdy: Leden 25, 2014, 17:27:29 »

4 Wyverna

Tréner obojručného boja na expeta je v Seahavene v štvrti morských potvor. (tyrkysová farba domcov)
IP zaznamenána

DavidD

• Nováček
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #574 kdy: Leden 25, 2014, 18:10:02 »

Ahoj,chci se zeptat jen jestli se potvory v lokacích respawnujou dik za odpověď Cc
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #575 kdy: Leden 25, 2014, 18:20:21 »

4DavidD: Ahoj, nerespawnují.

4Sefarion: V lese mi přijdou horší spíš manticory, minotaur mi kupodivu vyšel dobře. Teď mě to lesem ukazuje dvě možné cesty. Jedna za obseratoří s Kilburnem a druhá směrem na západ (hlídá ji minotaur s manticorou). Pořád ale zápasím s výcvikem :) Mám plno bodů, ale málo peněz. V Seahavenu jsem v chrámu najmul léčitelku, což mi alespoň uehčilo oživování v divočině (tedy něco jako máš ty). Zatím největší úspěch bylo sundat dvě manticory za sebou. Přijde mi, že tady zabíjí úplně všechno. Nejjednodušší souboj byl jen se zemními elementály.

Cestu na Karthal už jsem zkusil, ale jakmile se přede mnou objevily postavy s HP barem přes půl obrazovky, tak jsem rovnou loadnul :) Za observatoří jsou taky, takže opravdu zůstala jen ta cesta na západ. Levelem už jsem na 14, Kilburn to docela posunul. Zkusím se pomalu prosekat lesem. Bohužel po nočních u toho nedokážu tuplem dlouho sedět.
IP zaznamenána
This is the end ...

Sefarion

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #576 kdy: Leden 25, 2014, 18:43:02 »

4Elemir vylootoval jsi všechny truhly co jsou poschovávané různě v první lokaci ? + Skoro v každém dungeonu je nějaká tajná chodba + teď už se můžeš dostat do dvou tajemných hrobek kde je pokaždé artefakt a nějaké to zlato. Já teda s penězi problém moc nemám ale snažím se fakt šetřit a kupuju jen to nejnutnější.

Docela dost peněz jsem nalezl ve ztraceném městě  ale tam je pro družinu na 14 lvl datelné pouze první patro.

Ano musí se zabíjet všechno podle mého názoru..... Že jsou elementálové v pohodě ? :D Počkej si na jejich elitní verze  obnovují si víc hp + mají kouzlo regenerace  :D
IP zaznamenána

Bigevil

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #577 kdy: Leden 25, 2014, 19:10:36 »

delal uz nekdo nake povysovaci ukoly?
a nevite , kde je mistr sekyry, dvouricnich zbrani a velmistr palcatu?
IP zaznamenána

DavidD

• Nováček
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #578 kdy: Leden 25, 2014, 19:20:13 »

Tak to je škoda dle mého nazoru,a nevite zda po skončeni hry je možnost new game+ ? a nebo zda si muzu donový skupiny importovat jednu postavu z předešlý skupiny? Díky za odpověď
IP zaznamenána

skoula

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #579 kdy: Leden 25, 2014, 19:21:44 »

Ahoj prosím kde najdu v new sorpigalu experta na meče???
IP zaznamenána

Bigevil

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #580 kdy: Leden 25, 2014, 19:56:24 »

v chudinske ctvrti koupit relikvii za 5g
IP zaznamenána

Sefarion

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #581 kdy: Leden 25, 2014, 19:59:21 »

4Bigevil Velmistr palcátu je ve skalním útesu. Neví někdo kde mám sehnat ty různý druhy požehnání ? Rád bych chodil po vodě.
IP zaznamenána

Bigevil

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #582 kdy: Leden 25, 2014, 20:06:39 »

Sefarion dik
 myslim ze ty pozehnani dostanes za tu kovarnu jak budes postupne otevirat ty dalsi casti
IP zaznamenána

Bigevil

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #583 kdy: Leden 25, 2014, 20:22:06 »

a modry sutr najdes ve ztracenem meste ve 4 casti myslim
IP zaznamenána

Sefarion

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #584 kdy: Leden 25, 2014, 20:26:04 »

4 část ? :( Hmm  To jsi mě teda nepotěšil :D Na jakém lvl jsi to vyčistil ty ?
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 111