4Roman: S těmi body vůbec nevím. Jedu podle starého osvědčeného pravidla "specializovat se, specializovat se, specializovat se ..." a asi je to chyba

Překvapilo mě u něj to velmistrovství magie světla, ale je zase fakt, že ten světelný štít mi v počátku docela dost pomáhal. Body dávám hlavně do Síly a Vitality (v tuhle chvíly je to 30 a 20). Podobně trénuju i tanečnici mečů. Z dovedností jsem vsadil na meč, v tom jsem mistr. Po té kovárně však pár věcí přehodnocuju

Ve videu, co jsem obdržel, je totiž jiný postup tréninku. Tam je ukázkově družina na 10. levelu, ale namísto vysoké specializace se to rozmělňuje mezi řadu jiných dovedností, jako je Uhýbání , Válečnictví apod. Přijde mi, že s tím hra dokonce počítá. U atributů už jsem včera přemýšlel, že ono to stejně u všech dopadne +/- stejně

4 Sefarion: Nejsem si jist. V dřívějších dílech to bylo vázané na dovednost. Jedna varianta je zkusit najít podobné NPC jako byla Rosalie, nebo počkat na požehnání Malassy (to právě nahrazuje tu dovednost). U kouzel si to nevybavuju ani z návrhu v Early Access.
Jinak koupil jsem si ráno Identifikaci a za celou nálož many u runové kněžky jsem identifikoval celý inventář, takže se to silně vyplatí. V Yocholském lese je to tuhé. Zatím jsem sundal 3 pantery, 1 manticoru a 3 elitní vlky ... na dost míst jsem jenom nakoukl, abych mohl hned loadovat

Dokud neposbírám dostaek peněz, nemůžu moc trénovat. Únavou jsem nakonec odpadl a vracím se zas až teď.