Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 21:44:16
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 111

Autor Téma: Might & Magic X Legacy  (Přečteno 279059 krát)

Tindo

• Nováček
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #105 kdy: Duben 24, 2013, 17:44:43 »

Podle mne se stačí podívat na obrázky z MaM Heroes 6 a je jasná, jak bude hra vypadat po grafické stránce. Je sympatické, že budou díly různých žánrů propojeny do jednoho celku, jako to bylo u HoMaM 3 a MM7
IP zaznamenána

JCMurphy

• Starší člen
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #106 kdy: Duben 24, 2013, 21:25:14 »

Gamebooky jsem hrával :D s bratrem... on byl hlavní hrdina a já házel kostakama místo potvor.. zlatý časy, ale nebyl tam žádnej logickej postup. takže po hodině hraní člověk zjistil, že buďto během cesty nenarazil na zásadní informace a neví... hrát znova se to nikomu nechce, takže jsem to po chvíli vzdal, přeskakoval boje a zkoumal moje možnosti metodou save/load, respektive záložka/návrat na poslední rozumnou stránku

Warhammer zjevně okopírovalo totálně všechno, nevím, já se tomhule světu nikdy nevěnoval, ale otázka je zase co všechno Warhammer okopíroval třeba od Tolkiena? a Tolkien taky určo odněkud čerpal

knížkama se už moc nezabývám, skupuju český verze Forgotten realms jenom pro ten pocit

v H6 přiřadili každé frakci stylizaci k reálné kultuře a teď mě tak napadlo jak se změnili během těch 400 let z aztéků na mongoly :D
Necropolis ta mezopotámie neskutečně sedla a osvěžení ve formě lamasu je jako svěží vítr v už 20 let stabilní sestavě téhle frakce

WoW už vskutku skončilo.. pro mě skončilo už při příchodu Cataclysm... zjednodušování prostě hratelnost nezvedne, jenom sníží, zredukovat skilly na polovinu a potom v Mists of Pandaria ještě na čtvrtinu je totální hovadina... ve Wotlku jsem měl miliony možností jakej si udělat build a ustálil jsem ho až po půlročním testování
teď frčel jednu dobu Star Wars a nejvíc se podle mě na výsluní vyhřívá právě Guild Wars 2.. kdybych na to měl stroj, tak asi trčím tam (jaký štěstí, že ho nemám :D)
IP zaznamenána
Zura ja nai, Katsura da!

Yuyana

• Zasloužilý člen
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #107 kdy: Duben 24, 2013, 22:37:43 »

Ano, přizpůsobování her lamám vždycky vyžene hráče s mozkem :-D. Už ten wotlk byl mizernej (proti tbcčku), ale tbcčko u mě drží první místo a nějak nečekám, že by o něj přišlo. Nový datadisky jsem nehrála, nebyla jsem na ofiku, a ani bych nechtěla. Fakt, freečka, který se držej na starejch datadiskách, jsou fajn, ofik ne e. Ani nevim, že proběhla další redukce skillů. To už je trošku... no, dělali sme si s bratrem srandu, že za chvíli si člověk bude jen překlikávat mezi třema čtverečkama, jestli chce bejt heal/tank/damage... a ono to tak fakt asi bude.

Mě právě nejvíc bavilo pilovat talenty. A pak sledovat lidi, co to měli blbě, nebo měli na huntovi itemy na spell damage :-D. A pak jim všem natrhnout zadek a ukázat jim, že ten "retri", co ho nechtěli vzít, protože nemá damage, je všechny strčí do kapsy :-p. Jea, musim přestat, nebo budu smutná :-). Sakra, WoWko.
IP zaznamenána

Winterson

• Nováček
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #108 kdy: Duben 25, 2013, 07:03:06 »

WoWko jsem hrával na ofiku, teda jen do toho prokletýho dne kdy se vše zjednodušovalo. Teď hraju na TwinStaru a docela mě to zase začalo bavit. Zatim mám warriora na 34 (arms), rogue 25 (assasin/sublte) a paladina na 13 (zatím na protecta, ale pak přejdu na retri). A protože je to free, tak budu trochu blbnout s profesema a kraftěním - když to bylo placený tak to se člověku moc nechtělo.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #109 kdy: Duben 25, 2013, 12:46:03 »

Twin tu prosím nikdo nezmiňujte, já, jakožto Narniasák, bych mohla bejt agresivní.

Mám svojí bandu osmdesátek a pár sedmdesátek, je jich celkem čtrnáct, ale momentálně je nevídám, i když mě občas chytá absťák. Řešim ho psanim rozsáhlý fanfikce.
IP zaznamenána

Winterson

• Nováček
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #110 kdy: Duben 25, 2013, 13:14:00 »

Ajta, rozčertěnou čertici bych tady fakt nechtěl :)) Na Narnias mám účet téže, ale bratr mě přetáhl na (ty-víš-koho)...ale můžu říct že na (ty-víš-kom) mají nějak přemrštěné ceny, občas nepříjemný questový bugy a nedaly se vůbec dohrát, ale docela dobrý osazenstvo.

Na Narnias mám tuším palacha na 20ce. Sakra, to je teda hodně osmdesátek, že tě to ještě baví hrát xD To musíš mít prolezlej celej svět skrz naskrz
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #111 kdy: Duben 25, 2013, 13:43:21 »

Jo, prolezlej. Ono se dobře expí, když je díky podvodům ze strany Twinu na serveru 10 lidí ve špičce.

Na 80 už to šlo samo, jsem neměla práci a kámošům to trvalo, tak jsem expila a expila :-D. Navíc wotlk je strašně zjednodušený, většina class je schopná jet a nezastavit se, questy pro pět lidí se daj dát sólo...

Nejvíc jsem si expení užila za protect palu na tbcčku. To se expilo samo. Nabereš tucet potvor, zabiješ, napiješ se, a znova :-D. Joo, protect pala.

Už jsem dva roky skoro nehrála, už to neni ono a navíc jsem byla bez práce a típli mi net, dlužim jim prachy, takže :-D...
IP zaznamenána

Kaucuk

• Nováček
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #112 kdy: Duben 25, 2013, 14:37:12 »

Po tom, co to tady čtu, tak jsem si myslel, že budu jedinej fanoušek M&M serie a WoWka :) Ted jedu tak půl na půl M&M (7 za lučištníka) a WoW (mam 4x80) 2 x druida taurena, "bladelfa" huntera a trpa palu...pařim WotLK na free serveru....nestěžuju si...
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #113 kdy: Květen 10, 2013, 22:10:20 »

Tak zatím se vám musím přiznat, že jsem docela zklamán. Vývojáři právě odhalili mapu na které se (nejspíš?) bude hra odehrávat - poloostrov Agyn na kontinentě Thallan.

http://might-and-magic.ubi.com/mightandmagicx-legacy/en-GB/world/index.aspx

Když jsem si četl úvodní text, jako první mě upoutaly názvy. Např. takový Yon-Chall Forest - co to má být za Japonsko-Čínský název? Dále třeba že "Agyn" znamená v elfštine "Untamed Wing" - tahle gramatická skladba slov, když se takhle velmi krátké slovo přeloží do dlouhého, připomíná mi to domorodé kmeny nebo indiány a jejich názvy (př. sisithunwan = vesnice, v níž se jedí ryby), doufám, že z elfů nechtějí udělat takové domorodé primitivy. Dále Holy Falcon Empire, the Wizards of the Seven Cities, to už je jen úsměvné klišé.
Dále mapa samotná vypadá pustě a stroze. ohraničuje nám to na severu řídký jehličatý lesík, na východ od něj hustý, džungli připomínající listnatý les. Na jihozápadě vysočinka, na jihu zase jehličnany a na východě vysoké hory. Uvnitř toho centrální rovina a nějaká ta náhorní plošina. Docela jednolité prostředí narozdíl od ostatních dílů kde jsme měli různé biomy, od pouští přes mokřady po zasněžené krajiny. Tady asi holt ne-e.
A naposled lokace Shantiri’s ruins (jediná lokace na mapě, postupně prý budou odhalovat další). Ten obrázek ruin - nebýt sloupu a rámu dvěří pod ním (který trochu připomínají antiku a rám gotiku), řekl bych, že je to obrázek z méně vyspělejší planety ze Star Wars (nedávno jsem viděl animovaný seriál Star Wars a přesně taková stavba tam byla!). No něříkejte mi, že takhle vypadají ruiny ze středověké fantasy hry. Kde je rozpraskaný šedý kámen porostlý mechem? Rozpadlé trosky kdysi mocné tvrze? Místo toho tady je naprosto zachovalá stavba architektury hodné jakéhokoliv Sci-Fi, kde červené části vypadají jako železné, nebo spíš kusy plechu - ať je to cokoliv ROZHODNĚ to není kámen. I přes to, že po budově lezou kořeny stromu, vypadá velmi zachovale (i kdyby ne, rozhodně to nejsou ruiny) a nemohu se zbavit dojmu že každou chvíli vyjde z chodbičky ozářené modrou zářivkou senátorka Padmé Amidala naskočí do svojí raketky a hurá zpět na Corusant. Fantasy to rozhodně není. Nový Might'n'Magic se mi zatím vůůůbec nelíbí. Brzy mají vyjít další obrázky, tak snad budou lepší (hrozím se co udělají s elfskou architekturou).
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #114 kdy: Květen 11, 2013, 10:23:21 »

No, já se na to radši ani nebudu dívat :-D. Hezký zhodnocení, zasmála jsem se, i když uznávám, že to vubec neni vtipný.
IP zaznamenána

Ivos

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #115 kdy: Květen 12, 2013, 09:28:08 »

No je pravda, ze by mohli být trochu sdílnější, za poslední měsíc z Ubisoftu vypadl wallpaper a skica.. čehosi.
IP zaznamenána

JCMurphy

• Starší člen
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #116 kdy: Květen 12, 2013, 09:57:18 »

tak je tam vidět řeky, hory, nějaký lesy, chybí bažina, která třeba někde bude zalezlá a poušť, ale ta by zase trošku narušila soudržnost, přecijenom v dřívějších dílech byly čtvercový lokace s několikadenníma vzdálenostma od sebe
Ubisoft prostě neumí dělat obrázky... teda, neumí toho dělat hodně, ale když tam nejsou zaznačený města a další dungy tak to vypadá tak jak to vypadá

ta budova mi připomíná mix runic fortress trpaslíků z Heroes kingdoms a ty hvězdný války byly docela výstižný, když jsem si přečetl popisek, tak to je pozůstatek nějaké ultravyspělé rasy, která byla v průběhu zničena. Tohle téma je docela oblíbené.. jelikož tam pořád perzistuje to modré osvětlení u vchodu a budova vypadá poměrně zachovale, očekávám tam elitní jednotku ozbrojených robotických úklidových sil :D
IP zaznamenána
Zura ja nai, Katsura da!

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #117 kdy: Květen 12, 2013, 19:12:19 »

Chtěl jsem napsat taky něco vtipného, ale nějak mě nic nenapadá :) Příspěvek mě taky pobavil, na mapu jsem koukl a ... těžko říci, spojení se Shantiri se objevilo už u Dark Messiaha, kde se vyskytoval krystal Shantiri bez bližšího určení. Zaujala mě akorát ta věž uprostřed jezera, připomíná mi to motiv Darzogovo věže z MM IV. Modrá zářivka je dobrá, ale pokud se nepletu, takhle vypadal třeba i kus rámu ohraničujícího vstup na holopalubu Voyageru ;)
IP zaznamenána
This is the end ...

GALLLDA

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #118 kdy: Květen 12, 2013, 19:32:57 »

hmmm zajímavá mapa a ruina....protože mám tuhle serii opravdu nejraději a to včetně trošku slabší ale i tak fajn IX. ,  začínám mít z X. opravdovej strach :-). Snad se pletu... :-). A Vy tady, mi těma komentářema vůbec nepomáháte... :-D :-D :-D
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #119 kdy: Květen 13, 2013, 14:11:31 »

Víš, skupinka vyděšenejch jedinců si navzájem mnoho jistoty nedodá :-D. Už od spatření Heroes 5 jsem tiše doufala, že se na mm zapomene a nebudou to prznit. No, viditelně patřim do skupiny lidí, která má protentokrát smůlu :-D.

Nic, nic, dneska se przní všechno. Teď mě omluvte, odcházim se uklidňovat na naprosto jiný sérii her. (Jo, sakra, jdu hrát Pokémona! :-D)
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 111