Trhaný zvuk se mi právě objevuje u zvuků chůze (WinXP a MM6, ostatní díly jsou ve zvucích chůze němé), ale souvislý už ne. Přitom jsou mezi tím docela velké pauzy, jakoby se to chtělo rozeběhnout, ale pak to něco utne a zase chvilku až v další oblasti. Hudba přitom hraje dobře. Kdysi jsem se na to chtěl zaměřit, ale nějak jsem z toho upustil. Každopádně by mi v týdnu měla dorazit Audigy 2, tak jsem zvědav ... i když moc si od toho taky neslibuju, protože i ty integrované chipy ACxx jsou samozřejmě SB kompatibilní.
U GOG verze jsem si myslel, že to mají taky podchycené celé, ale zvuky fungujou/nefungujou úplně stejně. Přehrávání mp3 se tam řeší vloženou knihovnou, která zřejmě zaemuluje mechaniku. Ale právě absence zvuků chůze ukazuje ještě na jiný problém.
Při virtualizaci Win98 jsem myslím taky nebyl o moc úspěšnější, podle mě to bude mít všechno shodný softwarový problém, který při určité kombinaci je a při určité neni. U virtuálního CD jsem pak zažil oba stavy - hudba šla sama, nebo nešla vůbec.
Z podstaty záznamu zvukové stopy na CD by teoreticky mělo být vlastně jedno, jak to mechanika zpracuje, podstatný je formát výstupu. Tohle jde tak nějak mimo mě, ale zkoušeli jste doinstalovat Bink kodek?