Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 17:25:57
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 78

Autor Téma: Dohrál jsem, hraji a chci dohrát  (Přečteno 242619 krát)

JCMurphy

• Starší člen
Dohrál jsem, hraji a chci dohrát
« Odpověď #330 kdy: Červen 24, 2013, 22:04:57 »

byli v opuštěným dolu s kostlivcama pod kruhem slunce v půlce schodů, byl u nich nějakej lísteček se vzkazem, ten ale po použití zmizí... měl jsem pocit, že v origo hře tam taky byli, takže to asi bug nebude, mám pocit, že na vzkazu byla nějaká prkotina o odchodu z kolonie, podobně jak saturasův vzkaz u ledovýho draka

podobná situace je i u Deus Ex.. máš tři možnosti jak hru zakončit, ale Deus Ex 2 navazuje jenom na jednu z nich

co říkala hlavní postava na konci jedničky? :D kromě aaaaaaaaargh *žuch, bum, bác*

ještě jsem se dočetl, že ve hře je chybka v dialogu.. mágů co vytvořilo bariéru bylo 12 a ne 13... 12, Xardas odešel a pak vzali Miltena jako učedníka.. prý to autor příběhu opravil, ale jeho kolega to blbě pochopil, myslel si, že je to špatně a vrátil to zpátky :D
IP zaznamenána
Zura ja nai, Katsura da!

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #331 kdy: Červen 24, 2013, 23:37:24 »

Jaký žuch? Prostě utekl pryč, když se chrám začal sypat.

No... já to pochopila tak, že jich bylo dvanáct + něco jako dirigent :-p. Už nevim, bylo to dávno, co jsem poslouchala dialogy :-).
IP zaznamenána

JCMurphy

• Starší člen
« Odpověď #332 kdy: Červen 25, 2013, 00:50:30 »

jaký utekl pryč? :D dyť se ten chrám na něj sesypal a byl dva týdny mrtvej... což mi připomíná, že Xardas argumentuje tvoji záchranu tím, žes měl na sobě starorudnou zbroj, ale co když jsem měl na sobě zrovna nekromancerskou róbu?
IP zaznamenána
Zura ja nai, Katsura da!

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #333 kdy: Červen 25, 2013, 01:31:32 »

Hele, nevim. Já žádný zasypání neviděla. Dohrála jsem to několikrát, i po té, co jsem znala dvojku, nevšimla jsem si, že by byl mrtvej. Prostě je to simulant.

Jo na začátku dvojky bylo vidět, jak ho to zasypalo. To jo. To bylo výmluvný.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #334 kdy: Červen 30, 2013, 15:20:03 »

Musím přiznat, že při zmínce o třech koncích na Deus Ex si najednou nevzpomínám na žádný :D Poslední, co si vybavuju, byla nějaká hala, kde se z místností po stranách stále trousili mimozemšťani ... jo, měl jsem pokecat s počítačem, už si vzpomínám ... :D

Konec Gothica jsem dohrál taky jednou jen v rouchu, zbroj zůstala v batohu. Xardas však tuším předtím mluvil o její užitečnosti až nutnosti, takže děj nejspíš vychází z toho, byť to jde dohrát i bez ní. Řekl bych, že ji nebylo nutno ani vyzvedávat. Hmpf, teď se mi vybavil Risen, tam to bez spešl setu pro změnu nešlo vůbec ... :o)
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #335 kdy: Červen 30, 2013, 16:35:11 »

Já to zásadně dohrávám v žoldácký zbroji. Škoda, že nejsou bonusový body za styl :-D.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #336 kdy: Červen 30, 2013, 16:39:49 »

Stylové by to bylo dohrát jen v tom "tričku", co má bezejmenný na sobě ... :D
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #337 kdy: Červen 30, 2013, 16:57:40 »

Ono je to v podstatě uplně jedno :-D. Dohraju to klidně i v županu, když mi ho tam někdo dodá :-D. Neni to tak, že by mě nepřátelé trefovali. Ale ta žoldácká zbroj je vrchol stylu :-).
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #338 kdy: Červen 30, 2013, 17:37:42 »

Jo, žoldácké výbavě se nedá nic vytknout, v trojce se mi třeba líbila zase orčí zbroj. Naopak nejméně se mi v jedničce líbila zbroj táborníků, nějak jsem nevěděl, co si o tom mám myslet.
IP zaznamenána
This is the end ...

JCMurphy

• Starší člen
« Odpověď #339 kdy: Červenec 01, 2013, 20:17:15 »

v Deus Ex byly možnosti zajistil vládu umělé inteligenci Helios (z toho vycházela dvojka), zabít toho troubu v silovém poli a přidat se k Iluminátům, nebo celou oblast 51 vyhodit do vzduchu a la Tracer Tong (moje oblíbená varianta)

budu možná znít trochu barbarsky, ale žoldáckým zbrojím neholduju.. v jedničce u mě vyhrává těžká zbroj stína, potom medium zbroj stráže a speciální cenu získávají těžký kopáčovský kalhoty, nevím proč, ale sednou mu :D

datadisk mě učaroval hlavně zbrojí kruhu vody, ta je špicovní, stejně jako lehká zbroj drakobijce z originálu.. až to budu hrát za drakobijce, tak si krapet zvednu obtížnost asi právě tím, že si nechám tu lehkou
paladinský nesnáším.. obzvlášť ta kroužková kukla vypadá debilně
IP zaznamenána
Zura ja nai, Katsura da!

Marien

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #340 kdy: Červenec 04, 2013, 10:11:06 »

Ach jo sága Gothic.... Ve 2 miluju hrát co nejdéle na nezávislého (to jsem v pravdě ještě nedohrál) Dohrát za rytíře je takový vznešený, za mágy mě to moc bavilo, hlavně ty úkoly v klášteře, škoda, že jich bylo tak málo. Ted jedu nezávislého a je to fajn. Hlavně na farmě vydělat hromadu peněz aby pak nebyl problém s ekonomikou a pak v klidu a trpělivě v kryptě pod kaplí na farmě zvyšovat level do aleluja... a také je prima jít vymlátit údolí s orky aniž bych potřeboval dokončit kapitolu, v další kapitole se tam všichni spawnou znovu a jedu to zas :), mojí nejoblíbenější enemáci jsou černí goblini, ze kterých vytřesu bylinku na obratnost a elitní orkové, kteří mi posmrtně darují dračí kořen. V první kapitole jsem nechutně silnej a rychlej i bez čítů.
IP zaznamenána

JCMurphy

• Starší člen
« Odpověď #341 kdy: Červenec 07, 2013, 22:43:28 »

Tak jsem dokončil 4. kapitolu.. navzdory dračí regeneraci, tak jsem je ustřílel lukem jako vždycky, navíc byli všichni nějak bugnutí, že když jsem si od nich držel určitej distanc tak se tvářili jako bych tam nebyl

nechápu jak je má čistokrevnej mág vlastně porazit.. blesk jim nedělal žádnej dmg a vyvolání démona v té době nebylo, poškození od golema jim zase takovej problém nedělalo
mág je celkově úplně naprd do 5. kapitoly.. všechno nahradí pořádnej luk

ty luky prostě vypadají jako atraktivní záležitost a já vůl je nikdy naplno nezkusil, ale mod Velaya je na tenhle styl hry stavěnej, tak se celkem těším
IP zaznamenána
Zura ja nai, Katsura da!

Adam23

• Pokročilý
« Odpověď #342 kdy: Červenec 27, 2013, 10:46:17 »

Tak pokud mi česká pošta neukradla legendárku Skyrimu, tak pořádně zapařím :)
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #343 kdy: Červenec 29, 2013, 10:49:10 »

To já měl teď pauzu, jaksi jsem si přetáhl svaly na noze a místo klidného pokračování v Dragornborn jsem od pátku ležel :D Dneska už to však vypadá nadějně.
IP zaznamenána
This is the end ...

Kusák

• Host
« Odpověď #344 kdy: Květen 04, 2014, 11:03:10 »

Tak jsem právě dohrál South Park - Stick of Truth a pokud jste fandové seriálu a máte rádi RPG, vřele doporučuji (ani nemusíte být fandové RPG, stačí když se vám líbí seriál a ta hra vás chytne a nepustí). Pokud ale South Parku nefandíte, tak nedoporučuji, některé pasáže jsou FAKT NECHUTNÉ, ale je to přesně podle jejich humoru :-)
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 78