já se tady několik hodin morduju s referátem o melatoninu, máme zákaz zmiňovat se o humánní medicíně, ale kromě sedativ pro psy jsem nenašel kloudný využití ... našel jsem krásnej obrázek z obalu filmu Bounty, je tam Mel Gibson a Anthony Hopkins

Mel a Tonin, trapnej vtípek, ale dám ho na začátek prezentace

jo... WoW kariéra... něco na co jsem nesmírně hrdý, ale chci na to zapomenout zároveň
kensai má lepší dmg za ceny nižší odolnosti, ale proto se k němu bere mág, nebo zloděj... mág si prostě nahodí róbu/kouzla a zloděj to celý vyneguje
proč teda potom klasickýho bojovníka? zbytečný...
kněze nemám rád... vadí mi absence sečných zbraní, přijdou mi pak jako strašní suchaři a ani magie s odvracením to nezachrání
bardům jsem začal poprvé věnovat pozornost po NWN, jak tam byla ta holka k najmutí, uměla to s dlouhým lukem, měla ten dvojitej meč, zvládala healovat i buffovat a měla hezký vlasy.. vlasy jsou v rpgčkách pro mě velice důležitý, většinou i důležitější než helma s bonusama, co by ze mě udělala boha války
jestli budu někdy hrát BG2 znovu, tak buď fighter/druid, nebo assasin + Edwin + Viconia + ten smradlavej trpaslík, 4 zlý postavy a cítím to jako skvěle vyváženou partu s dobrým progresem
Gothic je skvělá hra... v době kdy vyšla a i dnes je to pro mě záležitost v top 5, aby mi v top 5 neplýtvaly místem, tak jedničku a dvojku beru jako jednu hru, trojku neuznávám
líbí se mi jak je to malej svět se spoustou možností, všude je to blízko a všude je co dělat a při každým hraní jsem objevil něco novýho
někdy si chci zahrát Night of Raven, prý je tam hodně zvedlá obtížnost
ale grafika na noťasu si s tou hrou nerozuměla, snad už jsou vylepšený ovladače