Si děláš srandu, ne, já mám GeForce 4 Ti :-D. Chtělo by to nějakou změnu, ale nejdřív mě musí někdo zasponzorovat, a moje práce na půl úvazku to nebude...
Já mám taky až 3x. Ale s palcátem to jde blbě. Což o to, teď můžu použít jakou zbraň chci, že :-D. Ale já pořád ještě chci toho klerika. Pak bych to mohla hodit do dvojky, a zkusit to ještě jednou, naposledy.
Já si toho stalkera nevzala na backstab, prostě jsem zvážila možnosti.
Archer: Předevšim, archer s prakem mi připadal úchylnej :-D. Radši bojuju zblízka (navíc nemám tanka, takže musim čelit nepřátelům osobně), nesnášim, když musim hlídat šípy (kameny), který navíc zabíraj místo. Prohra.
Beastmaster: Hahaha, nemůže používat palcáty. To by byl klerik na baterky :-D. A zvířecí přivolávací kouzla většinou nejsou zas tak dobrý, alespoň to je moje zkušenost. Prohra.
Stalker: Má kouzla navíc, má bonus k plížení, nemá žádnou citelnou nevýhodu... Výhra.
Teoreticky vzniká problém, protože klerik v plátovce se nemůže plížit. Prakticky moje zkušenost ze dvojky říká, že si můžeš zapnout stealth a POTOM si nasadit plátovku.
Pravda, v IW1 jsem byla zvyklá si plátovku sundavat v boji, když jsem chtěla kouzlit :-D. Tam to bylo fajn, no. Multiclass mág/bojovník(/zloděj) byl naprosto super.
Jo jo, už je tuhej :-D. Nebo... jsi to myslel jinak? :-p
Jdu shánět základní verzi, snad budu mít úspěch. Jsem jí smazala a teď mám problém :-D.