Jo, vajíčko bylo zajímavé právě tím, že se to celé pojí s hintem v katakombách, který jsem úplně minul. Na mechanické vejce jsem přišel tak, že se mi omylem podařilo vyrobit omeletu už dříve a někdo ve vesnici mi pak poradil, že rozbité vejce jde s něčím zkombinovat. Stačilo tedy už jen zjistit s čím. Jenomže u chronografu jsem pak vytuhl, protože jsem netušil, k čemu dalšímu je dobrý. Mechanické vejce jsem proto taky nejdřív nesl do hnízda v horách

Zpětně jsem pročítáním poznámek zjistil, že jsem měl nějaké potíže i s katechismem, protože jsem to opět použil jinak, než bylo třeba. Takhle se vlastně sir Coffergus stal členem mojí družiny.
Ve Wizardry 6/7 jsem měl zákysů méně, ale taky tam byly dobré špeky. V šestce jsem třeba nepohnul s rezavým mechanismem, protože jsem si nevšiml, že obchodník prodává olej. Jinak by mi to asi docvaklo. U sedmičky jsem pak nehnul přinejmenším se dvěma mapami, tedy tím, jak je použít. Taky jsem přehlédl smysl jedné helmy.
U Grimoire je nejvíce špeků ve vesnici, pak už jsou puzzly a hinty většinou poblíž sebe. Ve vesnici byl právě problém s tím, že hinty byly roztahané a dost se jich dalo minout, jiné pak nebyly na první pohled k ničemu. V tomhle mám naštěstí kliku, protože mě se obvykle povede provést něco, co mi pak pomůže jinak, jako např. rozbít to vejce. Pokud si dobře vzpomínám, tak já vejce rozbil a pak si hru omylem uložil, čímž jsem se nemohl vrátit do chvíle, kdy bylo vejce ještě celé