Po The Summoning se mi nakonec moc do podobné hry nechce (Dusk of the Gods je herně v podstatě to samé, nebo alespoň hodně podobné). Chvilku jsem přemýšlel, že bych pokračoval v Darkspyre, ale to taky nechám na jindy. Na The Summoning určitě ani jedna z nich kvalitativně nemá a o to je to vlastně horší, vysloveně bych se do toho nutil - bojím se, že by se to zvrhlo v povinnost.
Mám tady místo toho připravenou jinou hru z roku 1992, paradoxně údajně dost tuhou, takže bych si jí před deníčkem nejprve otestoval a pak bych se rozhodl. Případně tu mám pořád připravený Lands of Lore, abych se zas mohl pohnout v restech

Pořád mi tu straší i pár čistě Amiga her, ale u nich jsem limitován výkonem notebooku a nejsem si ani moc jistý jejich délkou. Jednou z nich je samozřejmě Black Crypt, o kterém uvažuji už hodně dlouhou dobu a v PC "demu" jsem ho už i zkoušel. Ambermoon a Amberstar nevím, všechno to vázne na pozastavené rozehrávce Albionu, ke které mě zatím také nic netáhne zpět. Svým způsobem bych Amiga cRPG nejraději vynechal vůbec, ale pár her mě přeci jen zaujalo (ano Fate mezi nimi je, ale kvůli jeho délce u mě mají přednost resty, prioritně Might and Magic II).
Dlouhých her mám na seznamu vskutku mnoho, tedy na můj vkus až příliš. Po MaM II přijde na řadu nejspíše dojet letitou rozehrávku Arény a rád bych navázal Daggerfallem, abych odmázl resty v TES hrách. Ale na druhou stranu je těžké odhadovat, jak to nakonec dopadne. Přijde mi, že jsem toho sice odehrál haldu, ale prakticky jsem se v restech nikam nehnul

Nejhorší je to teď u mě s časem, nic intenzivního si prakticky dovolit nemohu. Už u The Summoning bylo cítit, že je to tak na hraně, protože ta hra je jednak dlouhá a pak neskutečně dobře odsýpá, takže nebylo moc chvilek na oddych a pauzy jsem dělal vysloveně nuceně (hlavně kvůli deníčku). Might and Magic II bych chtěl přitom ručně zmapovat.
Druhá věc je, že bych nyní rád méně kecací hru, nebo něco s češtinou/slovenštinou, proto tu mám v záloze LoL, na které je právě slovenština. Chci si to opravdu co nejvíce odlehčit, ... což mě tak napadá, že se mi tu někde v koutku krčí na ozkoušení Ultima VII

A právě to nechci!

Opět bych si musel dávat větší pozor na rozhovory a vést si podrobné poznámky a na to není zrovna vhodná chvíle. Až mě teď zamrazilo, když si uvědomím, jak nekonečný ten boj s resty je

Nakonec si budu muset hodit korunou.