Koukala jsem na tu dračí prestižku a říkala jsem si, jestli mě neklame zrak. Ani se nedivim, že to lidi roubujou na všechno, včetně paladinů.
No, já si myslim, že každýmu vyhovuje ta postava jinak :-). Rogunu/dancera už máme, teď testujeme mnicha. Já nepotřebuju nejlepší postavu na světě, potřebuju, aby byla nejlepší pro mě :-p. Původně mě štvalo, že z toho vypadla roguna na backstab, ale pak mi došlo, že je to jedno, když tahle postava dává damage i normálně, ne jen ze stealthu. (Já stejně nejsem backstabovací typ, ale plížim se ráda :-).)
Blbý je, že ruce jsou max +3, to je zrada. Já chtěla pořádný +5 pěsti :-D. (Rozhodla jsem se kašlat na zbraně, pojedu růčo, jako správnej mnich. To mě docela překvapilo, plánovala jsem to naopak. Ale pak jsem tu postavu nějak viděla a došlo mi, že zbraně ne :-).)
Jmenujeme se Micky Leonsbane. Hra to vygenerovala a mě to přišlo vtipný. Měla jsem cynickou náladu. (Stále ještě to neni na úrovni týpka, kterýho jsem potkala ve WoWku. Vážně, Bohousek the Immortal?) Máme růžky, protože růžky jsou super. Vsadim se, že jsou populární.
Edit. Ti hajzlíci vydali jednu kapitolu z nový knížky o Drizztovi (Entrerim). Jednu kapitolu. Fuj, to je sadismus. A teď 4 měsíce čekat. Ani se nedozvíme, jestli Entreri fakt odešel, nebo jestli ho Drizzt stihl najít. Fakt je, že v příkladový kapitole minule taky odešel, a pak se zas vrátil, hajzlík :-). Jen napíná.
PS: Inteligence deset. Nejsem nadšená :-).