Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 22:04:17
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 14 15 [16] 17

Autor Téma: Baldur´s Gate, Icewind Dale, NWN apod.  (Přečteno 66380 krát)

Yuyana

• Zasloužilý člen
Baldur´s Gate, Icewind Dale, NWN apod.
« Odpověď #225 kdy: Prosinec 18, 2012, 16:32:50 »

Jasný, multiplayer, to známe. Klasickej přístup. "Hej huntere, pojď na duel... neee, peta neee, to je nefér!" Tak asi tak.

Ono to dává záchraný hody? Fakt? Fííha, to je novinka. Hm, akrobacie? Helma imunity na sražení řeší problém. Inventář je velikej. Páčení pokud vim monci/danceři nemaj. Skrejvání je podmínka, jinak by dancer neměl význam. Hej, už jsme přečerpali body. Co budeme dělat? :-)
IP zaznamenána

JCMurphy

• Starší člen
« Odpověď #226 kdy: Prosinec 18, 2012, 17:03:52 »

http://nwn.wikia.com

monk má 4 body za lvl... tichý pohyb, skrývání, akrobacie a stím posledním co chceš...
shadow dancer má 6 bodů za lvl
Assasin má 4 body za lvl a skrývání má, nevím z čeho čerpáš
teď ti ještě udělám radost tím :D že k paralýze od assasina se k záchrannýmu hodu přidává modifikátor za inteligenci, takže tady by i měla smysl

není problém, doporučuju si projet tu NWN wiki, protože tam máš přehledně všechno co o hře potřebuješ vědět, včetně užitečných tipů
pak taky nevím jestli máš comunity patch 1.69 to je myslím, poznáš to tak, že plášť se zobrazuje na postavě
IP zaznamenána
Zura ja nai, Katsura da!

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #227 kdy: Prosinec 18, 2012, 17:35:37 »

Viděla jsem jí. Moc mě to nepoučilo :-). Ale uložila jsem si tabulky, abych viděla epický levely a odlišnost postav ve hře od oficiálních materiálů. Jako třeba u toho assassina. Viditelně se podle originálu jet nedá.

V zásadě si myslim, že monka asi nad 20lv nemá význam tahat. (Samozřejmě musim mít 20lv, protože chci svítící oči. Svítící oči jsou cool a cena mě nezajímá :-D.) To dává hodně prostoru dancerovi (případně něčemu třetímu?).
Boj beze zbraně byl docela zklamání, postava pořád couvá a moc nebojuje. Patrně to bude malym rozsahem rukou (proti zombíkům necouvá). Zvláštní, že ty 10cm dýky nemaj problém zatlačit nepřítele do rohu. Taky sleduju, že maj nepřátelé příležitostný útoky, což se mi se zbraní nestává. Neměl by tomu ten perk zabraňovat? Divný.

Člověk musí zapomenout na všechny ty rozdělovací body, je to trošku šok :-). Zas doufám, že to bude odolnější a damageovější :-).

Patch nemám, dělá něco podstatnýho? Schválně doma zjistim, jakej mám.

Edit: Tak si říkám, ten výcvik (discipline)... hehe, jak asi vypadá odzbrojenej monk? Anglický "disarm" zní v tomhle případě docela děsivě :-D.
IP zaznamenána

JCMurphy

• Starší člen
« Odpověď #228 kdy: Prosinec 18, 2012, 18:10:36 »

couvá? :D je to možný... pravděpodobně při tom jeho push kicku... mám pocit, že jsem si toho taky kdysi všiml, že přistane kouzek vzadu

monka bych osobně nedával nad 9. lvl... já osobně ho kdysi použil k tomu, abych bojovníkovi dal zadarmo sekáček, vylepšený srážení a úniky + imunity na jed a nemoci a možnost nosit pár prima mnišských rób do začátku
nevím proč ti dávají příležitostný útoky... mnich má na 1. lvlu vylepšený boj beze zbraně co by měl eliminovat příležitostný na postavy beze zbraně
nedostáváš je, protože v tu chvíli se tvá postava věnuje něčemu jinýmu?

stejně tak hraničáře nemá smysl cpát nad 9. lvl, pokud nechceš být munchkin co zabijí nemrtvý šťouchnutím scimitaru :D

co se týče patche... já nevím... pro mě byl podstatnej ten plášť :D
IP zaznamenána
Zura ja nai, Katsura da!

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #229 kdy: Prosinec 18, 2012, 18:53:04 »

Couvá, rozuměj ustupuje dozadu.

Scimitary nenosim, ta zbraň je kompletně znemožněná *ty víš kym* :-D.

No, plášť je podstatnej, vypadám jako když mám plínku :-D. Zatracený chození beze zbroje.

Jedna věc je používat monka jako perky zadara, a druhá věc je chtít bejt monk :-). Já zas používala bojovníka na perky na zbraně :-p.
IP zaznamenána

JCMurphy

• Starší člen
« Odpověď #230 kdy: Prosinec 18, 2012, 21:26:55 »

scimitary v NWN nejsou scimitary, ale český tesák :D takže národní zbraň...

mnicha se prostě nevyplatí jít čistokrevně, stejně jako válečníka, většinou i hraničáře, shadowdancer se taky moc nevyplatí jít čistokrevně, pokud nechceš epic shadow lorda
u kouzelníků dostáváš kouzla a u roguny/assasina/blackguarda bonus k backstabu, barbar tam fasuje prima srandy typu utlimátní berserk, dmg resisty atd. :D
IP zaznamenána
Zura ja nai, Katsura da!

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #231 kdy: Prosinec 18, 2012, 21:57:07 »

A co ten Arcane archer? Píše se tam, že časem dostane střelu s instant kill efektem - což ve mě evokuje jedna střela = rázem mrtvý Mefistofeles :) Hraničáře bych změnil tedy spíš na lučištníka.
IP zaznamenána
This is the end ...

JCMurphy

• Starší člen
« Odpověď #232 kdy: Prosinec 18, 2012, 22:15:25 »

a co takhle záchranný hody na výdrž, slyšels o nich? :D abilit na instant kill je plno... i obyčejnej bojovník ji může mít, ale vždycky se pak háže na výdrž a většinou imunita na kritický zásahy tyhle fintičky neguje

arcane archera jsem si chtěl kdysi zahrát, ale v NWN je postava sama a vždycky se ti dostanou na tělo, tak jsem se na to vyprdl... možná ho zkusit mixnout s shadowdancerem aby sis mohl držet odstup
IP zaznamenána
Zura ja nai, Katsura da!

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #233 kdy: Prosinec 18, 2012, 23:45:16 »

Takhle jsem to nemyslel, mě spíš napadlo to samé, jako u BG2 a kouzla Uvěznění. I kdyby si se stavěl třeba na hlavu, záchranný hod proti tomu neni. Proto ta poznámka o Mefistelovi. Spíš mě šlo o to, jestli se to ve hře opravdu nějak výrazně uplatní, obzvlášť když je to jedna střela za den, tak bych od toho čekal více.

Uvidim, v BG2 jsem lučištníka jako povolání taky minul, ale už jsem si kolikrát říkal, že by to za pokus stálo.
IP zaznamenána
This is the end ...

JCMurphy

• Starší člen
« Odpověď #234 kdy: Prosinec 19, 2012, 00:39:49 »

http://nwn.wikia.com/wiki/Quivering_palm

mnich je na tom jak vidíš stejně.. 1x za den se záchranným hodem a imunita na kritičák to neguje

podle mě jsou tyhle věci užitečný na mágy, protože tam je klíčový je zabít co nejdřív a jejich hody na výdrž jsou slabý
IP zaznamenána
Zura ja nai, Katsura da!

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #235 kdy: Prosinec 19, 2012, 08:57:39 »

Koukala jsem na tu dračí prestižku a říkala jsem si, jestli mě neklame zrak. Ani se nedivim, že to lidi roubujou na všechno, včetně paladinů.

No, já si myslim, že každýmu vyhovuje ta postava jinak :-). Rogunu/dancera už máme, teď testujeme mnicha. Já nepotřebuju nejlepší postavu na světě, potřebuju, aby byla nejlepší pro mě :-p. Původně mě štvalo, že z toho vypadla roguna na backstab, ale pak mi došlo, že je to jedno, když tahle postava dává damage i normálně, ne jen ze stealthu. (Já stejně nejsem backstabovací typ, ale plížim se ráda :-).)

Blbý je, že ruce jsou max +3, to je zrada. Já chtěla pořádný +5 pěsti :-D. (Rozhodla jsem se kašlat na zbraně, pojedu růčo, jako správnej mnich. To mě docela překvapilo, plánovala jsem to naopak. Ale pak jsem tu postavu nějak viděla a došlo mi, že zbraně ne :-).)

Jmenujeme se Micky Leonsbane. Hra to vygenerovala a mě to přišlo vtipný. Měla jsem cynickou náladu. (Stále ještě to neni na úrovni týpka, kterýho jsem potkala ve WoWku. Vážně, Bohousek the Immortal?) Máme růžky, protože růžky jsou super. Vsadim se, že jsou populární.

Edit. Ti hajzlíci vydali jednu kapitolu z nový knížky o Drizztovi (Entrerim). Jednu kapitolu. Fuj, to je sadismus. A teď 4 měsíce čekat. Ani se nedozvíme, jestli Entreri fakt odešel, nebo jestli ho Drizzt stihl najít. Fakt je, že v příkladový kapitole minule taky odešel, a pak se zas vrátil, hajzlík :-). Jen napíná.

PS: Inteligence deset. Nejsem nadšená :-).
IP zaznamenána

JCMurphy

• Starší člen
« Odpověď #236 kdy: Prosinec 20, 2012, 00:47:27 »

tak mu kup prstýnek na int :D a mě by se símvás taky jeden hodil
IP zaznamenána
Zura ja nai, Katsura da!

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #237 kdy: Prosinec 20, 2012, 06:32:16 »

Když prstýnky se nepočítaj :-). Ale taky bych jeden brala, zvlášť takhle po ránu :-).

Zatim jsme docela bouchač, alespoň co se řadovejch jednotek týče. Příští level bude dancer, takže mágové, který mě doteď poněkud trápili, budou mít teď celkem pech. První akt je prakticky hotovej (jdem pěkně postupně, jak se sluší a patří), jediný mínus je, že +1 zbraně dostanem až na desátym levelu. Respektive jedenáctym.

Cleave je těžce užitečnej perk. Vážně, jak jsem bez něj mohla žít? (Stejně nechápu, proč ho monci dostávaj na prvnim levelu. Ne že bych si stěžovala.)
IP zaznamenána

JCMurphy

• Starší člen
« Odpověď #238 kdy: Prosinec 20, 2012, 11:58:01 »

máš circle kick? z toho budeš mít radost ještě víc :)

já bych prstýnek potřeboval teď na zkouškový :D stačil by mi pod stromeček, dřív na to stejně dlabu
IP zaznamenána
Zura ja nai, Katsura da!

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #239 kdy: Prosinec 20, 2012, 12:29:46 »

Hee? Mám sedm levelů a zatim jsem se k němu nedopracovala :-). Prej jeho funkčnost neni ideální. No uvidíme.

Nejde o radost, spíš mě překvapuje, že mám proti pravidlům abilitu navíc. (A k tomu takovou docela smrtící.) Přijde mi to jinak spíš ořezaný. Pravda, mágovský familiáři (kdo sakra vymejšlel ten překlad? Přítelíček? Můj mág je možná gay, ale ne TAKOVEJ gay) jsou taky docela nadupaný. Proti vranám a myším, co maj jinak :-p.

Fuj, dneska se těšim domu. Snad dám nějaký levely. Kdyby náhodou zejtra skončil svět, tak mi bylo ctí s váma komunikovat :-p.

Edit: Tak mě napadá, že monk/shadowdancer je ideální multiclass do striptýzovýho klubu. Zatančí u tyče a ještě může pracovat jako vyhazovač.
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 14 15 [16] 17