Já chtěla monk/dancer, připadalo mi to super, se všema těma redukcema damage, magickou odolností a skrejvánim. A dvacetiprocentnim concealmentem. Akorát si říkám, že to skrejvání je bez sneak attacků trošku... míň užitečný. Hlavně se bojim tý damage, nejsem si jistá, jak na ty staty, monk je podobně komplikovanej, jako paladini. Já mám ráda intel, ale jediná classa, která ho využívá, je mág. Proč? Ostatní chtěj taky body na rozdělení. Jo, a assassin, podle původních pravidel, ovšem tady mu zabavili jak kouzla, tak schovávání (to, který má dancer na 1lv má mít ass na 8lv). Mít Ass schovávání, tak si ho asi vemu, ale takhle je dancer lepší. Jo, nemá zabijáckej útok, ale což.
Záchraný hody monka fakt netrápěj. Už podle oficiálních pravidel je to jakejsi bůh, kterej má všechny záchraný hody na maxu. Nikdy jsem je neměla ráda, ale což. Teď vám asi připadá, že nemám ráda asi tak třetinu class... a víte co? Ona je to pravda :-D. Pravda, hraju za mágy, sorcerery, občas monky, asi nejvic nesnášim bojovníky, takovej ten tupej typ :-). Paladin a roguna u mě vedou. Podle třetí edice mám ráda dancery, jen škoda, že jim zabrali teleport. A taky chybí podmínka 5 bodů v perform: dance :-p.