Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 18, 2026, 00:12:25
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 17

Autor Téma: Baldur´s Gate, Icewind Dale, NWN apod.  (Přečteno 66491 krát)

Yuyana

• Zasloužilý člen
Baldur´s Gate, Icewind Dale, NWN apod.
« Odpověď #105 kdy: Listopad 22, 2012, 15:15:51 »

Mám nějakej dlouhej meč +3 a zmiňovanej +2 s volnym pohybem. Několikrát jsem se pokusila vzít si do levačky něco jinýho, ale pokaždé jsem skončila znehybněná :-D. Mám 2 body v dlouhejch a krátkejch mečích (víc nejde) a tři v boji se dvouma zbraněma (víc nejde).
Fakt nepoznám, kterej má jaký povolání. Vidim tři castící chlapy. Ti bojovníci byli slabí, nic mi neudělali, jen jsem je míjela, protože moje THAC0 je poněkud slabší (jsem z části mág a zloděj taky neni zrovna trefovač). Nakonec se boj přesunul na schody a já skončila obklíčená, ale to nevadilo, protože mágovi asi už došly kouzla :-D.
Prostě problém neni, že bych umírala, ale že mám naráz paniku, šarm a zmatení a běhám tam jako střevo :-D. Pravda, ta skupinka slepejch knězů mě taky trefila strachem, ale já měla haste a ztratila jsem se jim v bludišti :-D. Pak jsem se vrátila a hodila na ně dva firebally. Neni nad grilovanýho kněze.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #106 kdy: Listopad 22, 2012, 17:12:40 »

Zjišťuju, že kecám :), toho mága jsem vlastně načal šípy, tzn. ještě jsem nemohl být zloděj, neboť krátký luk jsem kdesi potratil ještě jako bojovník. To bude ono, sundal jsem je mečem +1 (+3 proti shapeshifterům). Tak proto se mi zdálo divné, že bych toho trpajzlíka tak snadno zasahoval.

Panice podléhám zřídkakdy, ale to zmatení je opruz. Je to 50 na 50, že zůstanu jenom stát nebo budu dál útočit. Zmámení už jsem vyřešil helmou. Překvapením byl nyní ten Labyrint. Už jsem chtěl vychvalovat trolí plášť až do nebes, ale ten rosol, ve který se lze přeměnit, neni proti magii odolný :(

U bran jsem potkal posla z Trhova, tak zkusim pro změnu chvilku pobýt v přírodě. Docela se na druidy těším. Pak De'Arnisovu tvrz (anebo obráceně) a uvidím, co dál. Při troše štěstí najdu další kámen k Shangalarovi. Draci jsou zatím příliš vysoká meta.

Edit: Vzal jsem to nakones pře De'Arnisovu tvrz. Backstabování trolů byla náramná zábava :) Klepetnatci nakonec taky. Zjistil jsem, že golemové backstabnout nejdou, ale zas alespoň neodhalí ukrytí ve stínu. Akorát vrchní trol Torgal je jasnozřivec, na něho ukrytí neplatí, naštěstí neni zas tak tuhej ... teda vlastně jo, teď už je tuhej :D Další level nahoru. Překvapení mě čekalo na konci. Nalia mi nabídla tvrz a jde to přijmout - takže mám jak zlodějskou gildu, tak tvrz. Konečně někdo docenil moje válečnický schopnosti :) Na řadě je tedy Trhov a druidi.

V tvrzi se mi podařilo odhalit i jeden bug, kterého jsem si tedy všiml už v Athkatle v sídle chramových družiníků - taktika útěku a napadání přes schodiště nebo dveře oddělující dvě samostatné lokace, může vést ke zdvojování, ztrojování apod. monster. Zajímavé je, že pokud je potvora už načatá, tak všechny kopie budou stejně načaté. Nepříjemné je, pokud je tou kopií zrovna efrít, který se umí regenerovat. Takhle se mi ztrojil v Athkatle a v tvrzi se mi ztrojil hliněný golem ... ty mám taky strašně rád ... grrr

Edit2: Trhov osvobozen. S Faldorn mi pomohl Cernd - železná kůže, přeměna ve většího vlkodlaka a bylo po všem dřív, než to stihlo začít. Nenašel jsem jinou možnost, jak to udělat. I když jsem zaútočil, stačilo jen zmizet z dohledu a všichni byli opět neutrální. Podle mě s tím hra ani nepočítá a souboj druidů je jediná varianta. Na druhou stranu, s Cerndem je to víceméně jistota :) Skoro bych řekl, že tohle vývojáři přehnali, je až škoda se při plné družině trápit s Jaheirou, prostě na tohle se jednoznačně vyplatí najmout Cernda. Hned potom jsem ho zas nechal jít, ani se nepřeměnil do lidské podoby, takže tam teďko stojí jako vlkodlak. Předpokládám, že s Valygarem a planární koulí taky moc možností nebude. Za překecání džinů jsem dostal od správkyně rogue stone a co následovalo? No samozřejmě, Shangalar ... celej den jsem na to čekal :D Tím jsem se za zloděje přiblížil levelu 21. Pokračování zas odpoledne ;)
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #107 kdy: Listopad 23, 2012, 09:04:16 »

Tak, a už mě to štve :-). Jdu hrát Icewinda. Použiju svoje zkušenosti z minulý hry a vyvenčim nový postavy. Jacka nechám spinkat, protože je příliž velkej bůh a byla by to nuda :-D. Vemu čistokrevný postavy a až dohraju, tak dualclassnu a pojedu znova :-D. Samozřejmě ne hned po sobě, dám si pár měsíců oraz. Vemu čtyři lidi, to je takový přátelský číslo. Sólovat by to asi šlo taky, ale... když já se nemůžu rozhodnout, kterou postavu bych si vzala :-). Nebo žebych nechala powergamerství spinkat? Když je dualclasnu dřív, tak si toho víc užiju... ale zas ve finále budou slabší... dilema.

Původní sestava bojovník, knež, druid, bard a Jack byla tak úspěšná, jsem zvědavá, jestli se mi to podaří překonat. Vyškrtnu druida, ale barda si nechám, byl super. Jeho regenerační zpívání prakticky připravilo kněze o práci, + šance na zásah, redukce damage a další armor? No neber to. Škoda, že nejde multi/dualclass.
Leveluje ďábelskou rychlostí a dokonce i kouzlí, takže (když už tak stojí vzadu mimo dosah) může i dispellovat. Moc jsem od tý postavy nečekala, možná proto jsem tak nadšená. Prostě ho vemu zas.

Kdybyste mě hledali, tak se pokoušim najít nějaký sexy portréty.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #108 kdy: Listopad 23, 2012, 11:19:20 »

Hmmm, tak jsem si myslela, že si počtu, jaký postavy považujou za nejvýhodnější jiný lidi. Zjišťuju, že názory se od mýho hodně lišej. Mám pocit, že každý tele, který to dohrálo jednou, se považuje za schopný psát návod. Vážně, paladin síla 12? Jako proč? A kdo za něj ponese zbroj? :-D

Taky jsem nepochopila celou tu věc s tankem. Proč by měl mít větší sílu než damageři? Podle mýho pozorování potvory zvesela napadaj cokoliv, co jim podstrčim do cesty, síly si nevšímaj :-p. Vždycky s velkou chutí napadaly mýho kněze, kterej jim celkem nic nedělal.

Ten člověk zcela vážně označil barda za nepoužitelnýho. To už neni vtipný, to je urážka na cti :-D. No když to neumim použít, tak je to na nic, to je jasný.

Člověk se chce něco přiučit a nakonec mu stejně nezbyde, než opět použít vlastní hlavu :-). No asi je to nej řešení. Jen přemejšlim, jak letos vyřešit zloděje. Asi mu nechám pár levelů na pasti a zámky a pak ho převedu na něco jinýho.

Ano, nacpěme bojovníkům co největší wisdom, aby věděli, kterym koncem se vráží meč do lidí. S inteligencí 3 je totiž těžký si to logicky odvodit.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #109 kdy: Listopad 23, 2012, 14:04:01 »

Já už to asi dojedu ať mám alespoň základní hru hotovou. Právě jsem začal stahovat BG:EE (začal release pro preorder, už stahuju, takže to vypadá, že se spíš uchýlím k tomu ... teda hrát to bude možné až 28.11. :)) Do budoucna vim, že se mám případně na gildy vykašlat. Jsem kvůli tomu omezen ve volnosti pohybu.

O bardovi jsem do jedničky docela uvažoval, vedle mága a hraničáře je to jedno z povolání, které jsem ve dvojce ani nerozjel. Kdysi dávno jsem jedničku s mágem rozehrál, ale moje družina se tam jaksi zasekla v bludišti před podzemním chrámem. Panikařící main charakter ještě nic neni, Khalid ... ten snad panikařil při každým škrábnutí :D Přes kostlivce jsem nakonec neprošel. Bardů jsem si začal všímat až v NWN, kde mi Deekin mnohokrát zachránil kůži. Kolega na koleji si bardy kdysi vychvaloval jako perfektní charakter právě pro BG 1.

Přemýšlel jsem do budoucna o multiclasu klerik/zloděj, ovládá to jak ork tak hlavně gnóm. A samozřejmě to rozjet tím pádem na počet s omezenou družinou.

Teď mě tak napadá, že jsem se úplně zapomněl podívat, na jakém levelu ten Cernd byl ...
IP zaznamenána
This is the end ...

JCMurphy

• Starší člen
« Odpověď #110 kdy: Listopad 23, 2012, 16:50:12 »

heart of fury IWD 2 guide... doporučuju ti tuhle a ne nějaký návody od wowkařů co nemůžou překousnout, že v IWD není aggro

http://www.gamefaqs.com/pc/552350-icewind-dale-ii/faqs/55200

a můžeš sem hodit link na to tvoje? rád bych se pokochal :D
IP zaznamenána
Zura ja nai, Katsura da!

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #111 kdy: Listopad 23, 2012, 17:01:43 »

Tak tohle bylo na IWD 1. Já si umim vybrat návod, navíc už ho nepotřebuju :-). Chtěla jsem jen trochu inspirace.

Co se týče dvojky, tak považuju za velmi inspirativní toto:
http://www.gamefaqs.com/pc/552350-icewind-dale-ii/faqs/28063

Jinak to moje jsem četla na gamefaqs, najdeš to tam všechno.
IP zaznamenána

JCMurphy

• Starší člen
« Odpověď #112 kdy: Listopad 24, 2012, 11:42:13 »

http://en.wikipedia.org/wiki/Baldur's_Gate:_Enhanced_Edition

na konci jsou napsaný plány vývojářů... do roka udělat enhanced BG2, pak IWD 1, PST a jestli to bude vynášet tak se chtějí vrhnout na BG3 a sequel PST... enhanced edice vypadají zajímavě, ale zase změna pravidel u PST a nejspíš budou chtít i šťárat do postav :/ bojím se bojím, že tu hru nechtěně zničí... mody na lepší rozlišení už jsou
u sequelů zase nevím co chtějí dělat... oba příběhy byly dokončeny jak to jenom šlo
IP zaznamenána
Zura ja nai, Katsura da!

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #113 kdy: Listopad 24, 2012, 13:26:13 »

Znáš to, když jde o peníze, tak neni zádnej příběh dost dokončenej :-D. Udělaj z tormenta nějakou modernu se supersexy hlavnim hrdinou.

Jinak jsem rozjela IWD1, už mám 2-3lv (ano, neni to hodně). Budu těžce dualclassovat, docela se toho bojim. Je fakt, že čim později člověk dualclassne, tim silnější postava to může bejt (neni strop na xp), ale když za to mám efektivně hrát...
Zatim je tým složenej z bojovníka (bude mág), rangera (bude klerik), zloděje (bude bojovník) a z barda (bude bard, sakra proč se nedaj dualclasovat? :-D).

Ještě si nejsem jistá levelem změny. Je trochu problém absence healera, ale on na začátku stejně nemá moc kouzel... V druhý části hry je to fuk, tam už to bard zatáhne regeneračnim songem, kterej je efektivnejší, než by se mohlo zdát. Navíc tam už bude klerik. Mám jen 4 postavy, takže bych měla expit o pěknej kus rychlejc, tak doufám, že se to zvládně.
Každá postava potřebuje jiný expy na level, takže budem dualclasovat postupně, což je jediná spása. Problém vidim v mágovi, než se mu vrátěj bojovnický levely a než dostane slušný kouzla... obávám se, že bude kapku nepoužitelnej.
Taky se budu muset obejít bez zloděje, ale to nevidim tak žhavý. Snad mi změna povolání vyjde na nějakou divočinu, kde nebude moc pastí a zámků. Přemejšlim, kdy ho dualclasnout, jestli až se naučí plížit, nebo si nechat jen pasti a zámky. Stejně dostane plátovku a já na to plížení moc nedám...

Nejsem zvyklá dualclassovat, jenže je to prostě výhodnější.
IP zaznamenána

JCMurphy

• Starší člen
« Odpověď #114 kdy: Listopad 24, 2012, 13:49:07 »

Když jsem hrál solo, tak jsem za celou hru nepotkal moc truhle co mi nešly vypáčit, případně jsem se nadopoval... co se týče pastí, tak Dračí oko, konkrétně podlaží s nemrtvýma a území Yuan-ti byly osina v zadku, hlavně ta chodba k Yxumonei kde některý pasti cvakají víc jak jednou, jinak přinejhorším vezmeš postavu s nejvíc hp, a záchrannýma hodama a prostě ji necháš bouchnout, ale stejně dualclassovat zloděje na bojovníka mi přijde hloupý, když bojovníkovi stačí 12 lvlů aby dosáhl svýho maximálního potenciálu, zatímco ostatní rostou dál

nebylo by na škodu si najít nějakej seznam předmětů a upravit podle toho přesvědčení postav... ve hře je plno krásnejch předmětů a takovej prsten s permanentním blurr efektem jde sehnat celkem na začátku, ale jelikož ho mohli mít jenom dobrý postavy tak mi ukápla slzička, stejně tak jsem viděl nádherný zbroje jenom pro zlý
IP zaznamenána
Zura ja nai, Katsura da!

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #115 kdy: Listopad 24, 2012, 14:04:49 »

Hele, já mám všechny postavy hodný nebo neutrální. Za zlo nehraju.
Jo, Yxumonei mě přesvědčila, že odpasťovač je stěžejní. Jinak jsem zloděje ani nechtěla, ale po tomhle...
No, on zloděj taky nemá moc potenciál. Minulou hru jsem měla čistokrevnýho bojovníka a nebyl problém. Neříkám, že nemoh bejt silnější, ale nebylo potřeba.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #116 kdy: Listopad 24, 2012, 23:04:19 »

Mno, vzhledem k té BG:EE jsem trochu zrychlil, takže jsem ve dvojce strávil poslední dva dny. Je zajímavé, jak najednou nacházím rogue stone skoro na každým kroku :) - Merella, Firkraagovo vězení (2x), Brynlaw, Spellhold (2x) ...

Draky jsem zbytečně přecenil. Nakonec nezbylo, než k tomu stínovýmu vlízt a když jsem se tak na něj koukal, tak jsem tam položil 5 pastí a promluvil s ním. V poslední hře, kde byl Yoshimo, to nemělo valný efekt. O to víc jsem zůstal koukat, když drak lehl s třetí vybuchlou pastí. Asi mi minule něco uteklo. Ze šupin jsem si hnedka nechal udělat zbroj.

Při cestě zpět jsem vyzvedl Valygara, aby mi otevřel Planární kouli a hned jsem se s ním taky rozloučil. Backstabování půlčíků byla zábava, ale hlavně je koule dobrým zdrojem zkušeností.

U Firkraaga to bylo ještě zajímavější, můžu potvrdit, že hra reaguje na level hráče, čekali mě tu celkem 3 adamantinoví golemové a tam, kde stojí Velký dlakovlk se dvěma vlkodlaky byli tentokrát tři Velcí dlakovlci. Zábavička, ale když se zadaří, jdou dobře backstabnout. Protože zloděj přesáhl level 23, už dostal jednu bodcovou past ... ta + 2 normální a Firkraag šel k zemi taky. Další level, další pasti - bodcové dobře zabírají i na adamantinové a hliněné golemy.

V Athkatle jsem si zašel pro hlavní komponentu Crom Fayeru a vyjma NPC questů zůstal už jen Kangaxx ... už poněkolikáté. Je zajímavé, jak se v druhé kapitole blbě schání jakákoliv zbraň nad +3, ještě hůře taková, kterou můžu bez postihu používat. Hůl mágů byla naprd, Carsomyr taky. Z kouzel zabíraly akorát Melfovy drobné meteory, ale zas tolik svitků jsem nesehnal (jo, zloděje jsem samozřejmě jako první epickou dovednost naučil používat cokoliv). Co teď? Tak jsem zas začal prolízat všechny obchodníky, až se mi podařilo najít jeden svitek na vyvolání elementála ohně (opravdu jsem za celou druhou kapitolu, vlastně i třetí, našel jen jeden). Elementál už si s Kangaxxem poradil a od této chvíle skončilo martýrium s léčením. Zloděj level 30, nic dalšího na práci, tak šup do kapitoly 3. Když odbočím, za každou z těch oblastí (Umar, Firkraag) je přínos cca 500k zkušeností.

Velmi oceňuji Aranův náhrdelník, který nahradil ten můj s +5% proti magii. Tenhle navíc brání vysátí úrovně a díky dovednosti jsem ho mohl vzít i jako zloděj. Do Spellholdu jsem odjel jako velký hrdina a jen s nejnutnější výbavou. S Imoen jsem prakticky ani nepromluvil, takže tam zůstala ve sklepení a nejspíš už tam zůstane až do konce hry. Touhle dobou už žádné problémy, prakticky neni nic, co by se mi mohlo postavit. Jen sehnat ještě něco proti zmatení apod. Pláštík z města Sahuaginů mi navíc přispěl imunitou proti útočným kouzlům (to je ta náhrada za Balduranův štít).

Na počátku Podtemna jsem dosáhl levelového stropu, postava je tedy nyní bojovník(12) / zloděj(39). Projel jsem všechny dungeony od shora směrem doprava a ve městě Ilithidů jsem dosáhl i zkušenostního stropu 1mil + 7mil zkušeností. V jeden okamžik ještě ve Spellholdu jsem zaváhal a skočilo mi to o dva levely a jak je známo, epické dovednosti nejdou vybírat vícekrát v jednom "povýšení", tak jsem vedle bodcové pasti zvoli i Vraždu a musím říci, že je to perfektní dovednost. Backstabnout postavu zepředu a bez ukrytí a ještě navíc několikrát ... to snad ani neni třeba komentovat.

Opět je zajímavé, že doposud jsem nenašel ze zbraní jediný dlouhý meč nebo bastard level +3 a výše (vyjma drowských zbraní) - Watchers Keep jsem schválně vynechal, že do ní půjdu až později, abych neleveloval moc rychle (což bylo jak vidno zbytečné :)). Takže tu pořád běhám s Hvězdou dne a Adjathou. Když došly pasti, tak hliněné golemy jde perfektně ubít holí klerika, tedy pravděpodobně jakoukoliv holí. Palcátem už to nebyla taková sláva. Za trochu problematické považuju, že některé potvory umí skrytí odhalit, vedle démonů a draků jsou to i Kuo-toa, Demoničtí rytíři, různé mlhy a děsy, lichové.

Otázkou je co teď? Zlepšovat už se nejde. Naštěstí do finále základní hry je to už jen kousek. Jsem rád, že v BG se ta investice do výcviku opravdu vyplatí, na počátku člověk jen přežívá a na konci to padá po stovkách :) Byť jsem hlavně zlodějem, tak postava se tváří i jako velice schopný bojovník. Je tedy pravdou, že s exp. limitem pro základní hru by to taky bylo jinak. Takhle si myslim, že Irenicus bude otázkou chvilky i v Pekle.
IP zaznamenána
This is the end ...

JCMurphy

• Starší člen
« Odpověď #117 kdy: Listopad 24, 2012, 23:22:04 »

backstabovat by mělo jít i s holemi, takže je taková sranda s tou holí co ti dává permanentní neviditelnost :D
navíc +4 zbraň by měla jít koupit hůl v měděné čelence
používat tímhle způsobem pasti je trošku srabácký... 20d6, ignoruje všechny imunity a bez záchranných hodů :/
kdybys byl 12 kensai byl bys na tom v téhle fázi o mnoho líp :P -2 AC, rychlejší útok, +4 thaco a dmg a ještě kai abilitka co ti namaxuje dmg
já plánuju do watchers keep do prvního patra zajít co nejdřív, protože se tam nachází pár hezkejch věcí jako třeba nekonečný toulec +1 šípů a bezedný vak
se swashbucklerem se nedá backstabovat, nebudu mít ani grand mastery od warriora, ale zase vytočí největší nemagický AC ve hře (bade bard má možná větší, ale defensive spin netrvá věčně) a místo assasination má whirlwind
našel jsem si jak to probíhá v pekle před irenicem a pokud nemáš postavu na obětování, tak tam bude nějakej náhodnej civilista, kterýho můžeš klidně nechat zařvat, u džina ti těžce doporučuju si nechat meč a zabít ho, lepší meč pro běžný použití hned tak nenajdeš a podívej se na to, jakej bonus je v porovnání zlo/dobro, tady to máš vypsaný http://www.sorcerers.net/Games/BG2/Walkthrough2/SoA/chapter-7/areas/hell.php
and if you do not listen, then to hell with you!
IP zaznamenána
Zura ja nai, Katsura da!

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #118 kdy: Listopad 25, 2012, 00:38:08 »

Neni problém sehnat hůl +4, problém je sehnat meče +4. S holí +5 to bylo zásah, 1 bod poškození ... takhle bych Kangaxxe mlátil ještě teď :)). Nějak si jenom nedokážu představit, že bych na tom chtěl být ještě lépe, už tohle je dostačující :) AC mám s výbavou -11, THACO 0. Používání pastí jakýmkoliv způsobem mi přijde normální, nakonec můj zloděj je proradný bojovník, nikoliv paladin. V jiných dungeonech mi kryjou únikovou cestu, jako např. u ilithidů. Bodcové pasti jsou ultimáltní, ale jsou tu prostě od toho, aby se používaly. Stejně tak tu je Balduranův štít nebo plášť odrazu (něco pro čarodějobijce). Ostatně v případě bojovníka s whirlwindem a Vorpal swordem neni problém draka sundat během pár vteřin.  Je to něco podobného, jako bych po mágovi chtěl, ať se zřekne kouzlení ;)

Na druhou stranu, zkoušet draka dráždit se zbraní +1 max. +2 neni moc dobré. Backstabnout nejde, vražda je na něj taky neučinná a slayer taky nic moc. Normální pasti třeba nemají 100%ní účinnost, ale při větším počtu s tím lze taky dělat zázraky. Oproti tomu zabít adamantinového golema neni problém, ale zas proč se s tím zdržovat, když ho lze sundat bodcovou pastí. Ostatně ono je to všechno otázkou rychlosti a klidně se jejich používání můžu plně vyhnout - použiju normální pasti, nebo se těm bojům vyhnu úplně.

Ve skutečnosti je to celé uhozené :) Tím, že se epické dovednosti a max. level dostaly do základní hry (+Watchers Keep), se ta hra posunula úplně jinam. Proto při plné družině řešim vše už v druhé kapitole, dokud je to ještě pro vyšší potvory kolem fér :D Řekl bych, že u každého povolání se najde něco, co nebude zrovna košér. Pro mě bylo ponaučením, že sólo hra do BG nepatří :D

U toho Pekla ještě nevím, ale asi to vemu za zlo, ať si to alespoň jednou zkusim. Beztak mi jako sólistovi nezbývá, než-li se stát bohem ...
IP zaznamenána
This is the end ...

JCMurphy

• Starší člen
« Odpověď #119 kdy: Listopad 25, 2012, 10:23:37 »

Tak je jasný, že základní hra bude nudná když tam už máš epický ability... já začal s plnou partou dostávat teprve po skončení podtemna
na druhou stranu jsem měl v ToB v některejch částech problémy i s plnou partou a tam pak budeš vděčnej za každej AC a dmg
IP zaznamenána
Zura ja nai, Katsura da!
Strana: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 17