Mě by to asi ani nevrtalo hlavou, kdybyste tu o tom golemovi nediskutovali. Pravděpodobně bych na to přišel až na konci, jak bych hledal vstup do datadisku Awakening. Nainstalované jsem to viděl, tak jsem zkrátka žádnou zradu nečekal

. Očividně se to asi ani moc neřešilo, a kdyby ten týpek už jednou DA:O nedohrál, tak by mu to taky nechybělo a nepídil by se po tom

.
Jinak je to od EA docela fajn přístup :/. Podle mě to vzniklo uzavřením serverů - do té doby se ten seznam DLC aktualizoval on-line a při tvorbě offline balíku se na to asi jaksi zapomnělo. Možná je to problém jen Originu, na GOGu už to třeba opravili sami.
Edit: tak ne, popisují stejný problém, ale řešením by mělo být spustit hru jako administrátor, což mi přijde trochu divné (spíš možná spustit instalaci jako admin). Někdo tam pak popisuje, že by to měl řešit oficiální fix ... sakriš, to by ale přeci Origin už měl spouštět automaticky, pokud tedy něco takového existuje, vždyť to je přeci výhoda on-line instalace.
Akorát teď budu muset sáhnout ještě po neoficiální češtině, protože všechna DLC přeložena nebyla. Tedy alespoň se budu muset podívat, co z toho je nějak propojené s hrou, a co jsou případně nějaké okrajové záležitosti, třeba jí nakonec potřebovat nebudu.