Ahoj, super. To jsem rád.

Já jsem "teprve" ve druhým aktu, ale už jsem docela pokročil, snažím se číst poctivě. Zrovna jsem se zasekl na soubojích v Pevnosti Vran.
Mod používám tu poslední verzi 4.999 staženou z tohohle vlákna. Klasický Honorary Patch mod, bez těch učitelů dovedností a mod jsem nainstaloval podle instrukcí - přepisem souborů ve složce se hrou. I s tou změněnou knihovnou. Kontroluju jen texty a funkčnost modu - čestná povýšení, takže herní mechanismy úplně nezkoumám.
Poctivě printscreenuju a první várku sem naházím po víkendu, budu se snažit to i nějak označovat, aby to bylo jasný, případně doplním, jak jsem to myslel.
Tak pro teď jen to, co mě napadá z hlavy:
1) při pohybu v krajině se při vstupu do nové oblasti objeví nápis, kam jsem přišel. Tady to pořád píše Ashenské vrchly místo Ashenské vrchy. Zrovna tady to je dost vidět, anžto se to objevuje pořád, když parta chodí pěšky. Resp. že to není jen hláška v jednom rozhovoru, který se odklikne a už se nikdy neobjeví.
2) šlo by v modu nějak nastavit, aby např. Ripley, Luke a Kirk dostali svůj záznam do bestiáře i pokud se rozhodnu s nimi nebojovat? Já bych se rozhodl je nechat jít, abych věděl, co se s nimi stalo rozdílného, ale to, že by mi chybělo v bestiáři mi vadí víc. Případně to třeba nastavit tak, aby nebyla možnost bojovat / nebojovat, ale třeba bojovat a pak zabít / pustit? Hráč by pak získal i odměnu za poražení nepřítele, což v případě Ripleyho zahrnuje lektvar s permanentním bonusem životů.
3) šel by osvobozený pes Spike přejmenovat na Spike všude? On je teda všude Spike kromě jednoho rozhovoru, kde je napsáno, že se ho družina rozhodla pojmenovat Žeryk a tuším, že Žeryk pak šťastně zaštěká. A pak je zase Spike. Všude. Nehledě na to, že Žeryk je pojmenovanej i jeden vlk nepřítel, má pod tímto názvem i záznam v bestiáři.
A omlouvám se za případné překlepy. Píšu na mobilu (kterej je fakt dost malej)