Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 19:36:11
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: Darksiders  (Přečteno 8263 krát)

Yuyana

• Zasloužilý člen
Re:Darksiders
« Odpověď #15 kdy: Únor 23, 2021, 17:45:17 »

Překvapivě za tu skákačku neni žádnej achiev, ale ten předmět co se za to získá je decentní.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #16 kdy: Únor 24, 2021, 21:42:50 »

Právě jsem zjistila, že matematika asi neni uplně nejsilnější stránka tvůrců hry. Achievement za 17 misí dohranejch na nejtěžší? Vážně? Když misí ve hře je 16 a z toho mám jednu dohranou jen na normal? Jako díky, ale jsem lehce v rozpacích.
IP zaznamenána

Karol13

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #17 kdy: Únor 24, 2021, 21:55:41 »

To bude za tú skákačku, za ktorú nie je údajne žiaden achiev :D
Kto ju prejde, dostane bonusové achievy automaticky.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #18 kdy: Únor 24, 2021, 22:14:41 »

Myslíš tu skákačku co jsem se na ní vykašlala a nedokončila jí? :-D
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #19 kdy: Únor 25, 2021, 23:06:14 »

Tak jsem se včera pokoušela na achiev sejmout molocha aniž by mi dal damage, ale absolutně mi to nešlo, protože mě furt trefovaly ty jeho krystaly. Tak jsem se na to vyprdla, opustila úroveň, a šla spát. No a dneska to lognu, totálně ospalá, že si dám nějakou tu úroveň než odpadnu, a hra mě hodila na začátek boje, ani nevim proč. Si řikám... no co, ho zabiju. Takže mám všechny achievementy.
IP zaznamenána

Karol13

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #20 kdy: Únor 26, 2021, 11:19:30 »

Defeating Moloch while being sleepy. - check!
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #21 kdy: Září 21, 2021, 20:24:17 »

Muhahahahaaa! Venku sněží... kecám, ale ve vzduchu už je cejtit zima, a to mě motivuje hrát hry obsahující sníh a hledat vánoční ozdobičky. Fakt je, že je to teprve asi měsíc, co jsem sklidila vánoční výzdobu z loňska. Neptejte se.

Takže hraju Darksiders 2, a jediný co vás chrání před naprostou smrští fotek s koníčkem je fakt, že se  z nějakýho důvodu neuložily. Asi budu muset odehrát první akt znova... Vždyť nemám jedinou fotku s prvnim bossem! A ten je tak... majestátní. No která hra má tak majestátního bosse? Se kterym bojujete na svym věrnym mentolově zbarvenym oři? Tak zuřivě, že nemáte čas udělat jedinou fotku? No, zájemci si holt najdou dotyčnou bitku na youtube.

Všichni jistě známe Smrt, našeho hrdinu s prkýnkem na obličeji a perfektníma vlasama. Co se pokouší vzkřísit lidstvo (vážně, co byste od smrti jinýho čekali), aby zachránil svýho mladšího bratra Válku, kterej je obviněnej z jeho vyvraždění. Přísahám, že jsem neodklikala dialogy, když jsem to před lety hrála poprvé.

Ke vzkříšení lidstva se musíme dostat ke stromu života... nebo si to Death alespoň myslí. Ale to by byla krátká hra, kdyby to byla pravda. Spousta boje a mezi tim sem tam nějakej příběh ve stylu jdi tam a zařiď. Neni to v týhle oblasti nijak náročný, ideální relaxační hra pro retail zaměstnance.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #22 kdy: Září 24, 2021, 14:32:53 »

Další den na Darksiders dvojce. Jsem nevrlá, protože prográmek, kterej používám k odchytávání a nahrazování efektů tlačítek na myši... z nějakýho důvodu nefunguje jak by měl. V ostatních dílech je to ok, ale tenhle mizernej lacinej konzolovej šmejd je nějakej nestandardní.

Nebo možná potřebuju programovatelnou myš, jako jsem měla dřív, a neřešit to externě. Fakt je, že myš stála tisícovku, Darksiders nějakejch 20 Kč, takže je jasný, kdo odvádí špatnej výkon, v poměru peníze/hodnota.

Víte, co se mi na tý hře líbí? Že obchodníci reálně prodávaj užitečný předměty. Všechno co mám na sobě krom zbraní je koupený v obchodě. Zbraně jsou sice odměna za Crucible, ale... ale jsou to posedlý zbraně vykrmený tim, co jsem koupila u vendora. Takže...

Nejdřív jsem se pokoušela koupit posedlý kosy u Vulgrima, ale... on už je prodává se třema očarováníma. Řekněte mi, je něco, co by bylo VÍC definovatelný jako odpad, než předočarovaná posedlá zbraň? Za ty ceny, za který to nabízí? Neuvěřitelný.

Vzhledem k nefunkčnímu programování tlačítek je moje bojová strategie více méně Harvest spam, takže jsem tomu přizpůsobila rozložení talentů. Skoro se to stydim napsat, ale je to hříšně efektivní. Myslim stát v prostřed grupy nepřátel, sekat do nich kosama s life a wrath stealem a harvestovat. Když to porovnám s trojkou, kde hloupá chyba může znamenat konec boje, a člověk se musí, fakt MUSÍ, soustředit na to, aby uhnul v přesně ten správnej moment... :-D
IP zaznamenána