Další den na Darksiders dvojce. Jsem nevrlá, protože prográmek, kterej používám k odchytávání a nahrazování efektů tlačítek na myši... z nějakýho důvodu nefunguje jak by měl. V ostatních dílech je to ok, ale tenhle mizernej lacinej konzolovej šmejd je nějakej nestandardní.
Nebo možná potřebuju programovatelnou myš, jako jsem měla dřív, a neřešit to externě. Fakt je, že myš stála tisícovku, Darksiders nějakejch 20 Kč, takže je jasný, kdo odvádí špatnej výkon, v poměru peníze/hodnota.
Víte, co se mi na tý hře líbí? Že obchodníci reálně prodávaj užitečný předměty. Všechno co mám na sobě krom zbraní je koupený v obchodě. Zbraně jsou sice odměna za Crucible, ale... ale jsou to posedlý zbraně vykrmený tim, co jsem koupila u vendora. Takže...
Nejdřív jsem se pokoušela koupit posedlý kosy u Vulgrima, ale... on už je prodává se třema očarováníma. Řekněte mi, je něco, co by bylo VÍC definovatelný jako odpad, než předočarovaná posedlá zbraň? Za ty ceny, za který to nabízí? Neuvěřitelný.
Vzhledem k nefunkčnímu programování tlačítek je moje bojová strategie více méně Harvest spam, takže jsem tomu přizpůsobila rozložení talentů. Skoro se to stydim napsat, ale je to hříšně efektivní. Myslim stát v prostřed grupy nepřátel, sekat do nich kosama s life a wrath stealem a harvestovat. Když to porovnám s trojkou, kde hloupá chyba může znamenat konec boje, a člověk se musí, fakt MUSÍ, soustředit na to, aby uhnul v přesně ten správnej moment... :-D