Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 20:57:32
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 4 5 [6] 7 8

Autor Téma: Disciples 2,3?  (Přečteno 29908 krát)

Ivan

• Zasloužilý člen
Re:Disciples 2,3?
« Odpověď #75 kdy: Listopad 01, 2021, 15:12:30 »

No, já na to teď nemám jaksi vůbec čas.:-D Taky jsem to sledoval na Steamu a taky mě to neupozornilo, že to vyšlo. Zaregistroval jsem to až s obnovením Tvýho vlákna tady.

Ale aspoň jsem si koupil Disciples 1 a 2 ve slevě a rozehrál to.:-D
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #76 kdy: Listopad 01, 2021, 15:15:36 »

Alespoň tak :-D.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #77 kdy: Listopad 01, 2021, 20:22:13 »

Tady jsou všechny kartičky společníků, můžete se pokochat a zcela povrchně si vybrat favorita na základě vzhledu a nic než vzhledu. Ori nemá kartičku, protože svět neni fér.
« Poslední změna: Listopad 01, 2021, 20:29:50 od Yuyana »
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #78 kdy: Listopad 02, 2021, 05:16:52 »

Jo, některý ty ženský nevypadaj špatně ;) Nový Kings Bounty prý taky nevypadá špatně, ale poslední dobou jsem zjistil, že mě se o těch strategiích líp čte, než že bych měl chuť si to sám zahrát. Jsem rád, že poslední měsíce se moje taktika omezila na volby typu - "zabiju toho týpka z támhletý lavičky, nebo se schovám v tamté kupce sena? Oh, a co kdybych na něj skočil z támhleté větvičky ..., ale prdlajs, vyřídím to rychle a stručně mou novou kanónovou pistolkou!" :D
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #79 kdy: Listopad 02, 2021, 12:38:00 »

Hra má takovou tu starou "dobrou" klasiku, kde maj ženy v průměru o 70% oblečení méně než muži, ale nemám nervy to nějak řešit.

Tim nechci říct, že neni hromada nahatejch chlapů. Ou je.

Jinak abych zcela povrchně zodpověděla vlastní dotaz, moje oblíbená je upírka. Líbí se mi její image z filmu pro pamětníky (myslim že za to opět může ten účes). Stárnu.
« Poslední změna: Listopad 02, 2021, 13:18:23 od Yuyana »
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #80 kdy: Listopad 02, 2021, 21:52:41 »

Elemire, nemáš se zas co stydět, já to mám naopak, a hry, kde se musim samostatně pohybovat v 3D prostoru mě začínaj děsit. Jako... co se to po mě chce, já umim strategii a izometrický :-D. A Thiefa 4, toho umim, i kdybys na mě v pět ráno nalil kyblík ledový vody a zařval HRAJ! :-D.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #81 kdy: Listopad 05, 2021, 18:00:20 »

Víte, teď jsem v tý situaci, kdy po mě chtěj, abych si vybrala společníka, kterýmu věřim se svym životem. Mno. Ententýky dva špalíky, kterej z nich to je? Věřim já vůbec někomu z nich? Je špatný, když jako nejdůvěryhodnější vychází vraždící maniak konzumující šváby?
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #82 kdy: Listopad 05, 2021, 19:30:40 »

Kdepak, to je naprosto normální a běžná volba, to by si vybralo určitě 99% hráčů ... :D
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #83 kdy: Listopad 05, 2021, 20:46:38 »

Já tomu klidně věřim, on působí velmi důvěryhodně, mě málem kleplo, když na mě zaútočil a musela jsem ho zabít.

No, a pak jsme se tomu společně zasmáli a šlo se dál. Smrt? Permanentní? V jeho případě?
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #84 kdy: Listopad 05, 2021, 21:43:11 »

Čímž si mě navedla na takový zvláštní rozpor, kterak zabít nemrtvého? Prakticky jen totální likvidací fyzické podstaty, neboť magie, která to drží pohromadě, to přeci vždy musí logicky poskládat zpět, takže useknutí hlavy  apod. je nesmysl :D Pokud by ti švábi byli nemrtví, tak se z toho chudák ani nenají ... eh, jak jsem k tomuto tématu vlastně dospěl ... ??
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #85 kdy: Listopad 05, 2021, 21:53:45 »

:-D

Elemire, u nemrtvejch zapomínáš na duchy a jiný nehmotný bytosti. Kompletní likvidace fyzický podstaty neni efektivní, je nutný zaútočit na energii, která je animuje.

Ale jinak nemrtví tady jsou normálně k zabití, to jen on je... exot.

Švábi byli nemrtví, ano.

Edit: tematickej obrázek.
20211105232845_1.jpg
* 20211105232845_1.jpg (92.58 kB. 859x504 - prohlédnuto 345 krát.)
« Poslední změna: Listopad 05, 2021, 23:30:22 od Yuyana »
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #86 kdy: Listopad 05, 2021, 22:35:20 »

Sakriš, duchové, ty potvory vám vlezou všude, tak na ty jsem úplně zapomněl :D Kdysi jsem měl takovou teorii, že duchové v podstatě nehmotní nejsou, ale jedná se o speciální buněčný shluk, který by šlo efektivně zabít proudem ... no, ale nikdy jsem neměl možnost to vyzkoušet v praxi. Holt jediná jistota je silná modlidba a patřičně vysoký skill kněze :D

Ježiš, teď nechci být moc OT, ale nedávno jsem se znovu podíval na Coppolova Dráculu a musel jsem se smát. Tenkrát to byl trhák, ale dneska je to asi jako typické hororové béčko osmdesátek. Eh, už mizím :D
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #87 kdy: Listopad 05, 2021, 22:37:27 »

Ne, nemiz, tvoje teorie o nemrtvejch mě zaujaly :-D.

Jj, starý filmy maj tyhle tendence, no.
IP zaznamenána

Ivan

• Zasloužilý člen
« Odpověď #88 kdy: Listopad 06, 2021, 03:15:31 »

Tak Coppolův Drákula je nejlepší filmové zpracování Drákuly, na toho mi nesahejte.:-D Ten naplňuje moji představu o upírech téměř dokonale..
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #89 kdy: Listopad 07, 2021, 02:44:43 »

Společníci podrobně, a s obrázkami! (To být platný slovo v čeština, že?)

Každej společník je ve skutečnosti taková speciální verze jednotky s vlastnim skinem. Všichni společníci maj dva žlutý akční bodíky, což jednotky většinou nemaj. Bystrym okem hráče si jistě všimnete, že některý jedinci (Sebík, Sharlea a Ormeriel) jsou založený na jednotách čtvrtýho levelu, oproti typickýmu třetímu levelu ostatních. Znamená to, že jsou lepší? Spoiler alert: NE. Zrovna Sebastiena by člověk nejraději umlátil lopatou, a zásadně ho neberu do party, pokud se tomu můžu vyhnout.

Tady jsou obrázky 40LV společníků a jednotek, od kterejch jsou odvozený. Společníci samozřejmě maj výhodu, že si můžou oblíct zbraně, který jim ty mrzký statistiky trošku vylepšej...
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 4 5 [6] 7 8