No. Zkusila jsem Sorpigal, a řekněme si otevřeně... nemám žádnej problém s reputací. Asi mám jinou verzi než ty. Předpokládám že i ostatní questy budou ok, takže hej.
Černou magii v mm6 nelze podceňovat, dokonce ani v merge. Magie ohně... to jsi opravdu v loji. Tohle zamrzí, no. Já beru klasiku co nosim v sedmičce, akorát jsem udělala zvrat a vzala upíra místo jednoho paladina, což všem znamená že se budu muset stavit na skok v osmičce pro povyšovák a pak se odportovat nazpátek. Bože, a já vlastně povyšovák na upíra z morálních důvodů nikdy neplnim, že? No to jsem si zavařila. A já si řikala že tak hezky zapadl do party.
Každopádně druid/klerik/upír/paladin, těžký zaměření na bílou magii, všechno štíty, za použití hrubýho fyzickýho násilí. Tahle parta se po úvodnim nabufování obejde prakticky kompletně bez many, akorát budeme VELMI trpět v darkmooru, kde tahle taktika 100% selhává. Všude jinde ve všech třech hrách to projde (ok, mlžný stěny, stejnej problém, ale tam to nikdy nevybíjim). Velmi optimální na démony. Velmi nesmrtelný.