No v Mergi jsou dobré pastičky -> třeba se hned zkraje učím Obchodování u všech postav kvůli tréninku a vůbec slevě při učení se základních dovedností. V Sorpigalu to stálo v Chrámu 1000 zlatek -> říkám si OK, tak to dám aspoň dvěma postavám. Dojdu do Ironfistu, cena za naučení Obchodování v tamějším chrámu je 500 zl.
Ten hrad mě napadl, musel bych ale asi vyvraždit někde pár lidí, sami od sebe mě nezavřou, to jsem už zkoušel. A bůh ví, jestli by to fungovalo...
Ten lov můžu zkusit v Sorpigalu, uvidím, co to udělá a dám vědět.
EDIT: při zadaném lovu se spawne lovená potvora v oblasti, kde sis lov nechal zadat. Pokud ji nezabiješ, tak tam zůstane až do respawnu oblasti.
Peníze problém nebudou, mám teď 35 000 zlatých a plný inventář, kosti oželím.
Mnohem horší ale je, že jednak všechno, co nabídnu k prodeji, ode mě odkoupí všichni za jednu zlatku, bez ohledu na level obchodování (zkoušel jsem NPC), a druhak, že jsou všude šílené ceny -> 4x -5x dražší jak reálná cena a to včetně učení se novým základním dovednostem a tréninku postav. Tam je to snad ještě horší -> v Sorpigalu po mě chtěla za level 5 cvičírna u jedné postavy 750 (!) zlatek. Jediné, co je stejné tak ceny tréniku na experty v dovednostech. Jenže to je mi k ničemu, když nemám body...
Ještě někde zkusím sehnat barda jako NPC, třeba to pomůže aspoň trochu. Úkoly zatím mám, zkusím tu jeskyni Dragounů, chrám Tsansa by taky mohl jít.... uvidíme. Zatím to zkusím takto.
EDIT: ta druidka s těmi stájemi mě napadla udělat, jenže mě napadají městské stráže a mám co dělat i v Mistu. Stráže jsou v Mergi i tam, kde v originálu nejsou -> třeba v Sorpigalu nebo Ironfistu, kde jsou i lučištníci na hradbách a na hradě -> naštěstí jen 4.