Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 18:35:19
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: The Witcher: Farewell of the White Wolf  (Přečteno 18863 krát)

kloudici

• Mladší člen
  • **
Re:The Witcher: Farewell of the White Wolf
« Odpověď #30 kdy: Říjen 30, 2020, 11:14:14 »

Přesně - skočila. Nevím, jak k tomu došlo, zažádala jsem na podpoře o vrácení peněz, uvidím, jak to dopadne, když tak budu mít holt za ty peníze 3v1 :D (i když jedničku i trojku mám taky origo krabicovku). Nechám se překvapit.
Jinak - chtěla jsem se zeptat: nezahlcuji tohle téma spamem?
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #31 kdy: Říjen 30, 2020, 11:24:58 »

Kdepak, to je v pohodě. Ony ty kategorie byly navržené spíše jako rychlá orientační pomůcka, protože původní diskusní fórum nemělo moc vychytané vyhledávání. Všechno mimo M&M se pak píše právě sem do Obecné diskuse. Je tedy pravdou, že i ta poměrně nabobtnala, ale další členění už mi přišlo zbytečné. A tady v tom konkrétním vlákně se řeší vše okolo té modifikace, tedy i problémy, já s tím rozhodně problém nemám.

Edit: jenom taková drobnost, tady se hlavně nemůže stát, že by ta vlákna měla stovky příspěvků, v tomhle nemám moc v oblibě diskusi na Celestial Heavens, protože tam to pak tu diskusi opravdu dokáže znepřehlednit.
« Poslední změna: Říjen 30, 2020, 11:30:07 od Elemir »
IP zaznamenána
This is the end ...

kloudici

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #32 kdy: Říjen 30, 2020, 12:00:16 »

Tak moji žádost podpora vyřídila, peníze mi vrátili na účet. Myslíš, že můžu znovu zkusit koupit tu samotnou hru v té slevě? A tu původní hru z té trilogie mám pořád nainstalovanou. Mám zkusit na ni nainstalovat ten mod? Nebo ji mám odinstalovat? Předpokládám, že tuhle nainstalovanou mi časem odeberou (nebo jak to funguje?)
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #33 kdy: Říjen 30, 2020, 12:07:00 »

Oni jí určitě bloknou, ale když si hned koupíš jen tu dvojku, tak se ti podle mě ta aktivace přenese na tu už nainstalovanou hru. Teprve pak bych zkusil mod.
IP zaznamenána
This is the end ...

kloudici

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #34 kdy: Říjen 30, 2020, 12:17:22 »

Už mi ji odebrali, sice jsem na steamu měla napsáno, že ji vlastním, ale ve skutečnosti už jsem ji neměla, takže jsem zakoupila tentokrát tu správnou hru The Witcher 2 EE  za 3 eura a už ji stahuji.
Až ji budu mít nainstalovanou, mám ji nejdřív spustit, pak zhodit a až pak zkusit nainstalovat ten mód a hotfix /hotfixy, nebo ji nemám vůbec spouštět a rovnou instalovat mód a hotfix?
IP zaznamenána

Milhaus

• Zasloužilý člen
« Odpověď #35 kdy: Říjen 30, 2020, 12:19:59 »

Domnívám se, že to rozšíření z obyčejné edice na rozšířenou - Enhanced Edition bylo zdarma. Spíše si nejsem jist, jestli tehdy krabicová verze nechtěla již tehdy registraci na gog a jestli tedy kloudici jí neaktivovala již na jiném účtu a jen na to zapomněla. Osobně bych dal gog verzi určitě přednost před steam verzí.

Koupil bych třeba zde: https://www.fakaheda.eu/nabidka-her/zaklinac-2-vrahove-kralu-rozsirena-edice
za 58 korun klíč na gog a aktivoval to tam. Je to levnější než na steamu a nemá to drm ochranu.

Popřípadě další nabídky s tímtéž: https://hry-pro-pc.heureka.cz/zaklinac-2-vrahove-kralu-rozsirena-edice/
IP zaznamenána

Milhaus

• Zasloužilý člen
« Odpověď #36 kdy: Říjen 30, 2020, 12:22:10 »

Už mi ji odebrali, sice jsem na steamu měla napsáno, že ji vlastním, ale ve skutečnosti už jsem ji neměla, takže jsem zakoupila tentokrát tu správnou hru The Witcher 2 EE  za 3 eura a už ji stahuji.

Chtěj vrátit peníze :D Za 3 eura s DRM ochranou je to předražený :)
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #37 kdy: Říjen 30, 2020, 12:39:06 »

Právě, kdybych si pamatoval, jak to bylo :D Zajímavé totiž bylo, že jak jsem hru nainstaloval z DVD, tak to ten klíč z manuálu nikde nechtělo. Přitom si pamatuju, že se s ním něco dělat muselo, protože CD Projekt sledoval počet nelegálních instalací a byl na to pak navázán jeden quest.
IP zaznamenána
This is the end ...

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #38 kdy: Říjen 30, 2020, 12:42:56 »

https://en.cdprojektred.com/download-category/patch/ ... podle toho se patch 3.0, tedy rozšíření na EE u předchozích verzí nabízí automaticky.
IP zaznamenána
This is the end ...

Milhaus

• Zasloužilý člen
« Odpověď #39 kdy: Říjen 30, 2020, 12:43:21 »

No hlavně pak myslím byla i nějaká sleva, pokud člověk měl i ty další díly, asi na trojku.

Každopádně gog je určitě lepší platforma, než steam a pokud bych měl na výběr, dal bych mu vždy přednost. U zaklínače to platí ještě o něco víc, než u jiných her.

Ono už jen kvůli té ochraně DRM, pokud to kloudici nešlo s krabicovkou, pochybuji, že to se steam verzí bude lepší. Ale podle mě jí to spíše nešlo kvůli té verzi hry, pokud to instalovala z krabicovky a neměla to rozšířené na nejnovější verzi.
IP zaznamenána

kloudici

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #40 kdy: Říjen 30, 2020, 13:16:59 »

Mildo, pozdě - už jsem zaplatila a stáhla hru na steamu, teď jenom potřebuji poradit, jak dál. Mám rovnou (aniž bych spouštěla hru) instalovat mód a hotfix a až pak spustit hru?
IP zaznamenána

kloudici

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #41 kdy: Říjen 30, 2020, 13:18:52 »

Právě, kdybych si pamatoval, jak to bylo :D Zajímavé totiž bylo, že jak jsem hru nainstaloval z DVD, tak to ten klíč z manuálu nikde nechtělo. Přitom si pamatuju, že se s ním něco dělat muselo, protože CD Projekt sledoval počet nelegálních instalací a byl na to pak navázán jeden quest.
Odemne to ten aktivační klíč z manuálu chtělo.
IP zaznamenána

Milhaus

• Zasloužilý člen
« Odpověď #42 kdy: Říjen 30, 2020, 13:22:44 »

Tak můžeš to zase vrátit. Osobně bych se i na tvém místě koukl, jestli toho zaklínače2 náhodou v knihovně gogu už nemáš. Ale prostě bych jí dal určitě přednost a ani u ní nepoužil gog galaxy, ale stahl jí nejprve do PC jako off-line instalační soubory a až pak jí nainstaloval.

Popřípadě by mohlo jít to registrační číslo ze steamu použít pro aktivaci hry na gogu. To dřív taky šlo, ale nyní už to možná nepůjde.

On steam je obecně problematický a nejhorší na něm je, že má tendeci při pouštění hry kontrolovat integritu dat a případně je opravovat, pokud mu něco nesedí, což v případě právě takových módů a hotfixů, které vyžadují, bývá často problém. Ono to nainstaluješ, vše jde, pak si najednou steam vzpomene, že by to mohl opravit, hru ti přepíše původními soubory a móod zase nefunguje.

Ale jak chceš, můžeš to zkusit, jestli ten mód bude funkční.

Hru bych určitě nejprve pustil a ujistil se, že funguje. Až pak bych instaloval mód.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #43 kdy: Říjen 30, 2020, 13:26:24 »

Taky bych to teď zkusil nejprve omodovat, co to udělá a pak bych případně řešil vrácení peněz.

U mě to možná už bude trošku jiné právě kvůli tomu, že jsem instaloval EE z GOG instalačky, takže zřejmě mám v registrech zachované info, že je to OK a klíč už zadávat nemusím. Jinak Galaxy normálně používám a mod jsem zkoušel právě u instalace přes ní.
IP zaznamenána
This is the end ...

Milhaus

• Zasloužilý člen
« Odpověď #44 kdy: Říjen 30, 2020, 13:33:48 »

Tady by byla lepší ta off-line verze, pokud to hodlá módovat, aby to nemusela stahovat znovu, pokud se něco nepovede. Prostě to bude mít stažené celé v PC a v případě potřeby to jen znovu nainstaluje. (pochopitelně může i zálohovat třeba celou složku hry).

Ale to je jedno, u steam verze bych si nyní taky celou složku hry zálohoval, ať to případně nemusím stahovat celý znovu.
IP zaznamenána