Pravda, ta instalace je poněkud podivná. Mám GOG verzi a zkusil jsem manuální postup, co byl v té diskusi uveden:
1) ze souboru pozegnanie_bialego_wilka_final_cook.1.zip jsem vyjmul a extra rozbalil soubor pack0.zip
2) uvnitř něj jsou adresáře bin a CookedPC, které jsem nakopíroval do adresáře s hrou (GOG cesta ... \The Witcher 2\ (přepsalo to pár věcí, ale vesměs jen nastavení a nějaké obrazovky, jinak to je halda úplně nových souborů)
3) nerozbalený soubor pack0.zip a soubor FotWW Installer.exe jsem taktéž nakopíroval do adresáře s hrou
4) spustil jsem soubor FotWW Installer.exe, což je instalátor modifikace
5) do adresáře s hrou jsem nahrál hotfix FotWW_Installer.3.exe a nainstaloval
6) v adresáři s hrou se objeví soubor FotWW_Settings.exe, kterým se pak přepíná mezi modifikací a původní hrou (+ je s ním možné modifikaci odinstalovat)
No a tady jsem se zasekl, protože se spustila normální hra a FotWW_Settings.exe psal, že modifikace není nainstalovaná korektně.
Problém jsem vyřešil tak, že jsem nejprve nainstaloval mod, pak jsem hru spustil (spustí se rovnou mod) a opět jí ukončil. Teprve nyní jsem nainstaloval hotfix a vše je už OK.
Podle mě to půjde i bez té manuální instalace, tedy prostě rozbalit pozegnanie_bialego_wilka_final_cook.1.zip do adresáře s hrou, spustit FotWW Installer.exe a poté vyzkoušet spustit hru. Teprve pak instalovat hotfix.