Verze z 30. 8. 2022?Pokud vím, poslední verze je z 15. 2. 2022, takže to bude za chvíli rok. Nebo teda pokud je někde něco aktuálnějšího než na těch ofiko stránkách.https://www.celestialheavens.com/forum/10/16657
Aha, tak děkuju, sleduju jen to "ofiko" fórum.Ale už to sosám.:-)Každopádně nepočítám, že by tam stejně opravili to, co mě trápí nejvíc.:-D
Ano, stačí vzít data soubor a texty doplnit podle původní češtiny + doplnit ty nové věci, ostatně takhle nějak ta čeština pro Merge vznikala. Udělat to může kdokoliv, kdo má čas a chuť . Pokud jde o Templayera, tak jak je u něj dobrým zvykem, tak se velmi rychle stihl se všemi pohádat a z Celestial Heavens se stáhl. Ostatně i tady jsme si ho chvilku užili .
Samozřejmě, že to musíš vyplňovat manuálně po řádcích, vím, jak to funguje . Proto jsem psal, že na to dotyčný potřebuje mít čas. Každopádně pointa je stále stejná, až to opět přeindexují, tak můžeš začít znovu a to se vyplatí .
Diakritika je normálně řešená přímo exe souborem, kde by měly být uložené některé fonty (u MM6 to pak hází tu známou chybu s výsledkovou listinou, která má taky náhradní znaky). U Merge to už může být jinak. Nějaké fonty jsou třeba v datových souborech. Zkoušel si třeba ty texty uložit v jiné znakové sadě (např. Windows-1250 vs iso-8859-2)?
Dobrá práce.:-)Přepíšou se do češtiny i údaje v deníku a úspěchy u postavy, když jsem je předtím dosáhl v angličtině?