Restart hry se mimořádně vydařil, můj novej Kain je daleko silnější než ten předchozí. Už jsem taky o kus dál ve hře. Animaci jsem stejně nedostala, protože mi jí odklikla moje kočka, ale našla jsem si video na internetu.
Už jsem našla Razie.... ehm, Soul Reaver. Pěkná zbraň, ale žere. V podstatě zabije všechno jednou ranou, ale odebírá manu podle toho co s ní zabijete. Takže taková rána do bosse zajistí, že jste komplet na suchu, a pokud nemáte maximum many dost vysoko na to aby to toho bosse zabilo... Tak už pak člověk nemá za co obnovovat štíty.
Taky mám zbroj, co rozděluje zranění mezi manu a hpčka, ta je ovšem uplně na nic, protože mana má větší cenu a jdou za ní kupovat štíty, který zajišťujou nezranitelnost a ještě vracej magii zpět na sesilatele. Navíc ta zbroj zvesela odebírá manu i když nepřátelé mlátěj do štítu. Prostě nope. Většinu času chodim dál s původní výbavou.
V týhle hře jsou zajímavě řešený zbraně a zbroje. V podstatě to s čim začínáte je furt relativně funkční.
Mám základní meč, kterej dělá zranění. Což by člověk od meče celkem čekal.
Palcát, kterej dokáže po dvou rychlejch ranách za sebou omráčit živý nepřátele, takže je pak můžu jen sníst, bez ohledu na HPčka a taky rozbíjí šutry.
Sekerky, který zabíraj obě ruce, takže s nima nemůžu používat předměty a kouzla, ale maj slušný plošný zranění, když se s nima točim, a uměj kácet stromy.
Ohnivej meč, kterej slušně nakládá, a dokáže spálit nepřátele, který se jinak po smrti opět zvednou. Akorát nepřátele pak nejde sníst, protože upíři nežerou uhlí.
No, a pak mám Soul Reaver, kterej šetřim na výjimečný případy, protože mana je nad zlato.
Mám železnou zbroj, která je základní, a poměrně dost dobrá.
Kostěnou zbroj, ve který mě ignorujou některý nemrtvý, a která je uplně zbytečná.
Úžasnou a originální masovou zbroj, která vysává krev z mejch obětí. Což může bejt nebezpečný, pokud zabiju něco co má jedovatou krev. To ale jednoduše řeší ohnivej meč, kterej žádnou krev nenechává.
No, a přízračnou zbroj, poslední a uplně zbytečnou :-D.
A pak mám spousty magie a předmětů na různý vychytávky. Prostě jsem těžce nebezpečnej upír. Kterej kácí stromy.
Taky se umim měnit na netopejry, vlka a mlhu. Netopejři lítaj, vlk skáče a rychle běhá a mlha prochází mřížema a prasklinama ve zdi, chodí po vodě a je nezranitelná zbraněma.
Poslední Bossině co jsem zabila je Azimut, která má ošklivou schopnost se tři metry přede mnou teleportovat pryč. Člověk běhá sem a tam jako debil a snaží se jí trefit Soul Reaverem. Zatim největší kravina v jinak dobrý hře.