Tak bylo poznat, že Origins Tě bavil víc.
Když jsem začal číst Tvůj předchozí koment, tak jsem myslel, že Ti tam vadila ta implementace mýtických stvoření, protože na internetu jsem zaznamenal, že s tím má problém dost hráčů. Za sebe teda musím říct, že jsem žádný předchozí Assassin's Creed nehrál, takže úplně nevycházím z jeho kánonu a Odyssey jsem si nepořídil proto, že to je Assassin's Creed, ale protože to je obrovské "RPG" ze starověkého Řecka. A jako v takovému jsem vyloženě chtěl a jsem rád, že se vyskytují souboje s medúzou, s minotaurem, s kyklopem a podobně. Doufám, že přidají co nejvíce těchhle potvor ze Starých řeckých bájí a pověstí, rád bych třeba i chyméru. Ta mytologie k tomu prostě patří.
Jinak já se nebudu stydět za to, že bych případně stáhnul obtížnost u boss fightů, a to klidně až na tu úplně nejnižší. Ne, že bych neměl rád výzvy, ale někdy je promě problém hrát něco 40 bez možnosti uložení, kdy musím počítač najednou vypnout a jít a opakovat to několikrát by mě asi taky nebavilo. A poslední dobou už taky nedávám vyšší obtížnost než Normal u ničeho. Ne, že bych neměl rád výzvu, ale radši už postupuju příběhem než opakuju náročné souboje. Zvlášť, když toho času není tolik.
Co se týče konců, tak jsem na něco nespoileroidného koukal na internetu a dozvěděl jsem se, že konců je 9 opravdu v základu, ne jen kombinace různých variací, ale opravdu 9 konců té rodinné linky. Lišit by se měly podle několika klíčových rozhodnutí, které ve hře uděláš a asi jejich kombinací. Ale víc jsem o tom vědět nechtěl, takže to nebudu rozebírat ani tady.
Co se týče end gamu, tak do hry je plánován dlouhodobě nový obsah (a to i zadarmo, pokud nemáš seasson pack), teďka na listopad tam je, tuším, nějaký free questík a hlavně zvednutí level capu na 70. Zkušenosti, které nabydeš přes 50 už teď, tak se Ti pak přepočítají, takže ani hráči, kteří už jsou na 50, nepřijdou o ty dodatečné zkušenosti.
Škoda, že můj PC to teď moc nedává, měl bych úplně chuť se do toho pustit. Docela i ta linka s tou Atlantidou a mýtickými potvorami by mě lákala. Asi zkusím Origins, jestli to třeba nebude schůdnější, když tam nejsou ty velkolepé námořní bitvy a mohlo by to být relativně hratelné.