Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 18, 2026, 00:09:32
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 [2] 3 4 ... 7

Autor Téma: MM7 Parta  (Přečteno 28298 krát)

veka

• Pokročilý
Re:MM7 Parta
« Odpověď #15 kdy: Březen 13, 2018, 19:37:41 »

Ivane děkuji vám za návrh všechny si tu zapíšu. Toto je moje minulá skupina připadla mi zatím taková nejlepší nejuniverzálnější.
IP zaznamenána

Ivan

• Zasloužilý člen
« Odpověď #16 kdy: Březen 13, 2018, 21:08:04 »

tono: Jo, mně taky připadá nejuniverzálnější, proto se s ní nesplete jakýkoli hráč. Třeba Yuyanin styl hraní by mi nevyhovoval a hrát její verze nebo sólo, to bych se moc daleko nedostal.:-D

A my si tady všichni tykáme.:-)
IP zaznamenána

Ivan

• Zasloužilý člen
« Odpověď #17 kdy: Březen 13, 2018, 21:08:43 »

Yuyana: A toho jsi dosáhla jak? Přes character editor?
IP zaznamenána

Ivan

• Zasloužilý člen
« Odpověď #18 kdy: Březen 13, 2018, 21:14:22 »

Yuyana: ještě k tomu obličeji, tenhle mi přišel z těch ženských tam vždycky nejhorší.:-D

Ale to samé platí i pro můj vkus při Tvém výběru Dark elfa v MM8 pro sólo hraní.:-)
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #19 kdy: Březen 13, 2018, 21:18:46 »

Použila jsem mm7view, vybrala jsem v souboru ICONS jednu konkrétní osobu který jsem dala místo inventářovejch portrétů jednobarevnej hnědej obrázek. Totéž místo těch hrobů. Bam, jsou neviditelný. Ani nevim jak se to povedlo, nějak jsem čekala jednobarevnej obdélník. Nevim, co si o tom ta hra myslí, ale vypadá to pěkně.

Já chtěla portrét kterej obvykle nepožívám a nějak proti tý ženský nic nemám. Jde mi hlavně o mimiku, některý postavy vypadaj normálně ale jen do momentu než se jim něco stane. o se týče elfa, tak ono to z portrétů neni patrný, ale já mu udělala plastiku. Způsob jakym se mu při některejch animacích zvětšovala hlava mě doháněl k šílenství. ŠÍLENSTVÍ! Prostě ten můj vypadá líp než ten standardní :-D.
IP zaznamenána

Ivan

• Zasloužilý člen
« Odpověď #20 kdy: Březen 13, 2018, 21:32:58 »

Jak jako uděláš plastiku portrétům v MM8?:-) Já myslím, že by to tam potřebovalo víc postav.:-D
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #21 kdy: Březen 13, 2018, 21:40:08 »

:-D no přes ten program co jsem psala jdou ty portréty vytáhnout ze hry, překreslit a vrátit nazpět. Je to komplikovaný a já nejsem umělec, ale některý detaily jsem zvládla. Neni to zázrak, ale zvětšování hlavy je vážnej defekt :-D, to se musí řešit. Problém je že ten formát má jen velmi omezený množství barev.

Taky jsem ze srandy zkoušela hodit portréty ze šestky do sedmičky. Efekt neni moc uspokojivej, jak říkám, nejsem umělec a mám jen malování :-D.
IP zaznamenána

Ivan

• Zasloužilý člen
« Odpověď #22 kdy: Březen 13, 2018, 22:11:54 »

Proč?:-D Teda Ty jsi fanatik.:-D Když ale uděláš podtétu plastiku, tak se to stejně projeví jen v základním pohledu a ne v animacích, ne?
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #23 kdy: Březen 13, 2018, 22:28:03 »

Jen tak z nudy. Baví mě dělat pokusy. Znám tu hru patnáct let, ono se to nastřádá.

Má normálně svoje animace i zvuky.

"Animace" jsou jen soubor obrázků. Logicky musíš udělat plastiku všem.
IP zaznamenána

Milhaus

• Zasloužilý člen
« Odpověď #24 kdy: Březen 14, 2018, 14:02:27 »

Milhausi, můžu se zeptat (a teď mám takovej pocit, že to zní sarkasticky, ale je to skutečně jen zvědavost), jak bys poskládal melee partu za dobro? Já osobně považuju klerika a druida ze "mágy" (stejně životů a bojový schopnosti prd), ale ta parta funguje.
Klerik + rytíř + rytíř + rytíř, případně Klerik + rytíř + rytíř + lučišník (kvůli živelné magii)

Bez klerika bych to nehrál. Respektive hrál, ale pak už není řeč o nejsilnější možné partě.

Osobně bych ale spíše šel v případě hledání nejsilnější možné party spíše do té kouzelnické party, on boj na blízko je v MM7 sice docela silný, pořád je ale jednoduší kouzlit. Už třeba jen kvůli venkovním mapám, kde to mají kouzelníci mnohem snadnější.
IP zaznamenána

veka

• Pokročilý
« Odpověď #25 kdy: Březen 14, 2018, 14:09:25 »

A jaká kouzelnická parta, by podle vás byla nejlepší?
IP zaznamenána

tono

• Zasloužilý člen
« Odpověď #26 kdy: Březen 14, 2018, 14:15:10 »

Citace
Já osobně považuju klerika a druida ze "mágy" (stejně životů a bojový schopnosti prd)

Až na to že druid sa vie naučiť aj mágiu živlov, ale všetko maximálne na majstra. A nevie mágiu svetla(temnoty). Obchodovanie slabé, ale zase alchýmia na VM (čierne lektvary sa vždy hodia)
IP zaznamenána

Milhaus

• Zasloužilý člen
« Odpověď #27 kdy: Březen 14, 2018, 14:48:27 »

A jaká kouzelnická parta, by podle vás byla nejlepší?

jak už jsem psal dříve, v případě hry za temnotu Klerik+Klerik+Mág+Mág, nebo Klerik+Mág+Mág+Mág.
V případě hry za světlo ztratíš tu výhodu černé magie a magie světla je na nic, pořád ale klerika v MM7 potřebuješ (respektive se hodně hodí) a mág může být velmistr v živelné magii. Tedy v případě hry za světlo asi Klerik+Mág+Mág+Mág. Ale zde si to můžeš dovolit kombinovat i více, třeba Klerik+Druid+Mág+Mág, kde druid nahradí částečně léčitele a máš tak záložního a současně umí i živelnou magii a tedy se může přidat k mágům. Ono se hodí ve hře mít ty léčitele dva, ale zase dva klerici při hře za světlo mi přijdou zbyteční.
IP zaznamenána

Ivan

• Zasloužilý člen
« Odpověď #28 kdy: Březen 14, 2018, 15:05:44 »

1) já osobně bych za partu bez klerika nehrál opravdu nikdy a nic, a to počítám veškeré hry: všechny Might and Magic, Wizardry, Baldur's Gate i Lords of Xulima.

2) parta kouzelníků mi silnější nepřijde. Jednak se vyčerpává mana (zvlášť u dobrých kouzel) hodně rychle, jednak mají nízké zdraví a jednak to nutí hrát v tahovém módu, protože pálit kouzly a netrefovat se je hodně drahá sranda). Podle mě nejsilnější (a nejrychlejší) je naboostovat si partu veškerými kouzly a ochranami (proto klerik a mág), naběhnout dp skupinky nepřátel a co nejrychleji to s nimi vyřešit. Ostatně nejhorší souboje jsem prožíval v MM8 v Rovině mezi rovinami s těma potvorama, co na ně nepůsobilo fyzické zranění. Jasně, mág s velmistrovskýma kouzlama je dal, ale jednak musel pořád doplňovat manu a léčit se, navíc mě nebavilo pořád jen vybírat kouzla z knihy a dát si Pád hvězd jako rychlé kouzlo, to jsem běhal jenom do bezpečí, abych se vyspal).
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #29 kdy: Březen 14, 2018, 16:06:46 »

Klerik + rytíř + rytíř + rytíř, případně Klerik + rytíř + rytíř + lučišník (kvůli živelné magii)

Bez klerika bych to nehrál. Respektive hrál, ale pak už není řeč o nejsilnější možné partě.

Osobně bych ale spíše šel v případě hledání nejsilnější možné party spíše do té kouzelnické party, on boj na blízko je v MM7 sice docela silný, pořád je ale jednoduší kouzlit. Už třeba jen kvůli venkovním mapám, kde to mají kouzelníci mnohem snadnější.

Jasný, to už je na mě trošku moc. Já chci svoje živelný mistry a chci je hned :-p. Lučištníka jsem jeden čas používala, jenže on kouzlí docela pozdě, nepomůže s léčenim, a ještě mám depku z toho že se nemůže pořádně urvat ze řetězu a postřílet to všechno.

Prostě Lučištník/Klerik/Rytíř/Rytíř ano, s tim souhlasim, ale už to nevyhovuje mýmu stylu a ze začátku mi připadá že maj málo léčení.

Osobně mám fetiš pro Druid/Klerik/Pala/Pala, ale uznávám že to nemá pořádně damage, proto jsem raději zkombinovala obě party a doporučila místo paladinů ty rytíře.

Jinak já samozřejmě používám toho druida jako melee s cestovníma kouzlama a léčenim. Jak tady byl někdo zaraženej z mýho lučištníka co má skoro prázdný knížky... tak takhle vypadaj všechny moje postavy včetně mágů, když kupuju kouzla tak jen ze sběratelský vášně.
IP zaznamenána
Strana: 1 [2] 3 4 ... 7