Tu verzi 1.20 od tebe mám, už si mi jí jednou posílal, ale díky. Sehnal jsem ještě nějakou verzi s editorem, ale pořád bych raději originál instalátor. Na stránkách Rake in Grass je volně ke stažení Windows "okenní" verze 1.cosi, ale ta je bez češtiny.
Krokovací pohyb má bohužel svoje negativa, mě to napadlo právě u toho videa, protože zrovna u videí bývají ty skokové obrazovky ještě více matoucí, obzvláště při rychlejším pohybu - netrefuje se to jakoby do framů. Když se pak zapomenu, tak to není ani moc koukatelné.
Technicky to asi nejlépe zvládli u Stonekeepu a Anvil of Dawn (z pohledu minulosti), ale třeba i ten Stonekeep přesto části lidem vadil (celý obraz jakoby plave). U Underkeepu je to prostě paráda.
Jinak o dalších hrách od Rake in Grass vím, ale já beru v potaz jen dungeony a ty vydali jen 2 - tedy Undercroft a nyní připravovaný Underkeep. Tedy pokud vím, možná se pletu?
Pokud jde o češtinu, moc bych na to nespoléhal, nemyslím si, že jí budou do hry přidávat. Obtížnost bude asi univerzální a odtud právě plynou ty obavy, aby to kvůli tomu nebylo uzpůsobené širšímu publiku.