Já se tu jen přilísnu do diskuse v reakci na klíčový slovo Red Dwarf a vyjádřim rozčarování nad tim, že to šlo v televizi ve dvě ráno na čt2. Samozřejmě jsme to tajně chodili sledovat, ale byly z toho problémy :-D. A byli jsme načapaný, a samozřejmě seriál kterej běží ve dvě ráno je jen pro dospělý, zlo, a kdo ví co ještě, o tom nebyla diskuse. Pak jsme to jako dospělí stáhli z internetu, pustili to mamce ke sledování, a musela uznat, že je to dobrej seriál, kterej nás pravděpodobně nijak dramaticky nepoškodil.
Ah, nostalgie.
*
Myslim, že ten Knightmare funguje jako "počítačová" hra, v reálu s hercema to bylo... velmi divný. Zvláštní a zmatený je asi dobrá definice. V tý hře by mě asi stresovalo, jak dlouho se musí tim klikacim způsobem klikat do monstra, který na to ani nijak nereaguje. Já nejsem uplně zastánce hektolitrů krve a drastickejch animací svíjení se v bolestech :-D, ale něco málo od monster potřebuju.
Jinak osobně bych to K asi nevyslovovala? Neznám názor angličanů, nedokázala jsem to video sledovat moc dlouho :-D Takový pokusy na dětech.