Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 14:24:07
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 20

Autor Téma: YouTube koutek  (Přečteno 86520 krát)

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Re:YouTube koutek
« Odpověď #120 kdy: Březen 21, 2020, 22:44:27 »

Asi bych měl přidat i sekci filmy/seriály, protože jak mám teď Netflix, tak mám k dispozici další nálož zážitků ... tedy jak u čeho :)

První dvě série Star Treku jsou nakonec podle mě perfektní, je to sice trošku o zvyk, ale ten mix Voyageru a Deep Space 9 mi vůbec nevadí. Když jsem to dokoukal, tak na mě vybafl v nabídce jiný seriál z mezihvězdného prostředí - Another Life. V první chvíli jsem netušil, jestli je to míněno seriózně nebo je to nějaká skrytá parodie. Překvapuje mě to o to více, že ten nový Star Trek je prostě pořád o několik tříd výše a přitom je to z nové doby, tedy je nutno do toho nacpat všechny ty LGBT nesmysly. Přitom ve Star Treku je to uděláno absolutně nenásilným způsobem, kdežto v Another Life je to prostě parodie. Přitom závěr té první série slibuje mnohem lepší pokračování, prostě potenciál to má, ale asi nejsem cílovka. A to jsem si myslel, že Star Gate seriál je špatný ;) Byť Battlestar Galactica byla pro mě oproti STG ještě o kus horší.
IP zaznamenána
This is the end ...

Richmond

• Zasloužilý člen
« Odpověď #121 kdy: Duben 14, 2020, 14:32:59 »

Jak se tu nedávno řešil ten jutuber Agraelus, tak se mi zas dostalo nějakého linku na jeho video (proč já blbec na to dycky kliknu?!) a opravdu si nemůžu pomoct, ale jak je možné, že toho trotla sleduje (a platí!) tolik lidí, fakt nepochopím. Posuďte sami, stačí prní dvě minutky. Nejlepší českej jutuber v akci...
https://www.youtube.com/watch?v=jQLSK14O_4c
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #122 kdy: Duben 14, 2020, 14:49:57 »

Ne, ne, mě na to stačí tvoje slovo, proč mu přidávat zhlídnutí. Mám na youtubery nároky. Buď daj kvalitu, nebo nebudeme kamarádi.
IP zaznamenána

tono

• Zasloužilý člen
« Odpověď #123 kdy: Duben 14, 2020, 15:34:52 »

Jak se tu nedávno řešil ten jutuber Agraelus, tak se mi zas dostalo nějakého linku na jeho video (proč já blbec na to dycky kliknu?!) a opravdu si nemůžu pomoct, ale jak je možné, že toho trotla sleduje (a platí!) tolik lidí, fakt nepochopím. Posuďte sami, stačí prní dvě minutky. Nejlepší českej jutuber v akci...
https://www.youtube.com/watch?v=jQLSK14O_4c

Lenže toto nie je jeho video. To len nejaký pošuk z prezývkou ReRe vzal jeho Twitch vysielanie, vystrihal, remixoval a zrepoval ho.
IP zaznamenána

Richmond

• Zasloužilý člen
« Odpověď #124 kdy: Duben 14, 2020, 15:53:30 »

Já vím, že to není jeho kanál, ale mění to něco? :)
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #125 kdy: Duben 14, 2020, 19:51:22 »

Jj, komu není rady, tomu není pomoci ... proto tyhle hvězdy YT nesleduji :D Stejně jako Yuyu se tedy nenechám napálit a na odkaz nekliknu :D
IP zaznamenána
This is the end ...

Chidlink

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #126 kdy: Duben 15, 2020, 21:33:00 »

Co říkáte na pořad o záhadách ;D
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #127 kdy: Duben 15, 2020, 21:40:06 »

Bože, vždyť to má přes hodinu :-D.

Když chci "dokument" o upírech, volim What we do in the shadows. Film nebo seriál.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #128 kdy: Duben 15, 2020, 21:48:47 »

Zítra kouknu :)
IP zaznamenána
This is the end ...

Chidlink

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #129 kdy: Duben 15, 2020, 21:57:08 »

Jo no, ten týpek vypadá jako že tomu rozumí ;D Docela dobře se to poslouchá, málem bych tomu i uvěřil  :D Nehledě na to, že mu tam každou chvíli někdo hodí donate. :)
« Poslední změna: Duben 15, 2020, 22:03:52 od Chidlink »
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #130 kdy: Duben 19, 2020, 16:18:22 »

Dan nedávno oživil Jámu Pekel a rovnou na YT, tak pro ilustraci jedno zajímavé video ;)

Je to sice dlouhé, ale někde v diskuzi jeden divák vytvořil obsah celého povídání s časovými odkazy.
IP zaznamenána
This is the end ...

Chidlink

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #131 kdy: Duben 19, 2020, 20:08:13 »

Ano to jsem viděl celé a Dan Vávra mi docela změnil pohled na svět. V mnoha věcech s ním souhlasím.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #132 kdy: Duben 19, 2020, 20:56:38 »

Chlapec zmínil O2. Myslim že pro tu firmu nezkoušel pracovat, jinak by si vybral nějakej jinej příklad. O2 je schopný všeho. Možná necenzuruje, ale jsou to hajzlíkové.

Každopádně mě překvapuje, že některý lidi.. překvapuje tohle jednání sociálních sítí a podobnejch organizací. Nebo že někdo předpokládá, že internetovej obsah zůstane kde je a neni třeba všechno uložit a zazálohovat. Buď jsou lidi naivní, nebo já paranoidní, a myslim že ve mě chyba nebude.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #133 kdy: Duben 20, 2020, 11:46:42 »

Dan zmínil docela zajímavý problém, ale tady s ním taky úplně nesouhlasím, protože to, že si lidé z FB udělali byznys platformu a převedli na ní komplet svůj život, není chyba FB a rozhodně to nezavdává důvod si myslet, že tím se z FB stává veřejná služba. Tohle jsem vždycky kritizoval. Je to soukromá firma a má svá pravidla, která by neměla být regulována. Pokud chceme svobodu, tak jí naopak nemůžeme ubírat druhému. A že je to tak rozšířené? Přesně proto bychom měli podporovat vznik konkurence, ale nikdy, a to opravdu nikdy, bychom se neměli spoléhat na to, že něco bude věčné.

Monopolizace se děsím také, protože dnešní globální hráči jsou poučení z vývoje v 90' a na přelomu milénia, kdy jsme taky sledovali různé firemní spory o to či ono (Internet Explorer je asi nejprofláklejší). Když už zůstanu u toho prohlížeče, tak jak to vlastně skončilo? Majoritu získal Chrome a kdo nepoužívá Chrome, tak minimálně na 85% používá prohlížeč postavený na jeho jádru. Díky této převaze si Gůgl začal diktovat podmínky a tlačit své standardy, podobně jako kdysi Microsoft. Takže jsme zase tam, kde jsme už jednou byli :D A přitom si určitě řada pamětníků pokládá otázku: "jak se to vůbec mohlo stát?"

No, jednoduše. On to ten Microsoft tenkrát taky nemyslel tak špatně, ostatně Apple fanoušci mají své bohaté zkušenosti s uzavřeným ekosystémem. Celé je to prostě o lidech (uživatelích) a jak vidno, ta monopolizace nakonec zas tolika z nim nevadí. A že nevidí ty negativní důsledky? Popravdě, to zajímá jen minimum z nich.

U FB je třeba si uvědomit, že ta služba tu opravdu nebude navěky, takže výmazy historie, kontaktů apod. si stejně každý uživatel FB nakonec zažije. Vždyť nakonec byl to opět Gůgl, kdo nám ukázal, jak to vypadá v praxi, když zrušil Google+ a sem tam zruší jinou další službu. Chráněni nejsou ani ti, co si myslí, že správně podchytili konkurenci, viz třeba akvizice Skype nebo LinkedIn Microsoftem.

Nesouhlasím pak zcela určitě ještě s jednou věcí - já osobně jsem pro Rakousko-Uhersko :D

Chidlink: koukal jsem na ty Badatele, je to celkem zajímavé, ale musím si na to vyhradit více času. Hodně z toho, co říká, jsem znal, ale je prima, že tady to je shrnuto na jednom místě a dáno do kontextu k tomu ostatnímu. Akorát mi vadí, že jak je to udělané jako Live formát, tak se krom samotného povídání věnuje i těm děkovačkám za donate apod. Do toho podle mě nepatří.
IP zaznamenána
This is the end ...

Chidlink

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #134 kdy: Duben 20, 2020, 13:55:35 »

Ano ty batelé nejsou zas tak špatný. Některé tyhle kanály o záhadách vyloženě uživatele nutí, aby věřili nesmyslům. Když jsem na to koukal podruhé, tak pán jde na to opravdu střízlivě a snaží se držet faktů. Poprvé co jsem se koukal a dával sem ten příspěvek, tak jsem to myslel spíš z legrace a video jsem jen tak proklikal :D Pardon.
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 20