Plus samozřejmě ten název Božská léčba napovídá hodně, ale trochu mě nahlodal název Božká magie, zmátlo to přičtení 100 životů/many (do maxima)a ale hlavně to, že to ještě přidá rok stáří.
Na to, že to přidá stáří a to, že je to černý lektvar, který je nákladnější na výrobu mi přijde to, že jinak vyléčí jen 100 životů docela ubohý a proto jsem v tom hledal nějaký háček, jako třeba, že postavu vyléčí do maxima a jednou permanentně navýší životy/manu o 100 bodů.
Sice ten popis říká, že to jen léčí, ale ikdyž mám byť jen malou pochybnost tak se vždy radši zeptám a budu za blbce, než aby mi to udělalo do budoucna problémy.
Tady by mi to sice žádné problémy neudělalo a můžu to vyzkoušet jednoduše ve hře, ale jak jsem psal v předešlém příspěvku, nemám nainstalováno, nyní ani nemohu nainstalovat (a navíc kuli vyzkoušení těchto lektvarů mi přišlo jednoduší se zeptat) a taky jsem nechtěl to testovat právě až za tu delší dobu (uznávám, chtěl jsem to prostě vědět už nyní, taková moje obsese) až to někdy, snad do roka konečně budu moci hrát, protože na to budu mít snad konečně trochu času.