Já s ní vesměs moc nekouzlím, protože ono není moc na co. Ono většina oblud zatím chcípá dřív, než stihne nějaké kouzlo vykouzlit. Ale dobrá na identifikaci věcí a pavučina se bude hodit (tu snad ani nejde pokazit). Já tedy divoké mágy nikdy nezkoušel, vím, že jsou nějací divní a to mi stačí.
Ale ono to nebude zas tak dlouho trvat a stanu se mágem já. Chybí mi asi 8000exp do levelu 5. Přemýšlím, že bych to nechal až na 7 a raději měl nižší úroveň mága, jelikož on na levelu 9 toho zas tolik nezíská, ale asi se mi nebude chtít čekat tak dlouho.
Asi vezmu Dynaheir, která by mohla být nějaký čas hlavním mágem v partě. V dolech byl i nějaký mág Xan, měl jsem za to, že je to taky společník (našel jsem pro něj i jeho meč), ale vůbec jsem neměl možnost jej přijmout. Prostě poděkoval za záchranu a odešel pryč. On teda se mi zdá, že byl nějakej divnej a že neměl koule, hlavně tedy ty ohnivý, ale nevím, proč se mnou skoro nemluvil. Ten tamní boss ještě žil, pozabíjel jsem jen havěť okolo v té jeho místnůstce. A jak prchal, ani jsem mu nestihl dát ten meč. Přitom reputací to asi nebude, i když jsem jakože dobrý a mám jí na 16, on je tuším neutrální nebodobrý, tedy by mu to nemělo vadit. Tak že by mu vadilo, že mám plnou partu. Měl jsem za to, že on mi mi měl zadat úkol, abych toho bosse zabil a při té příležitosti mi nabídnout pomoc s ním a že pokud to člověk odmítl, tak odešel a nešlo jej najmout. Ale mě to vůbec ani nenabízel.
Ale nyní asi bude priorita ta zlodějka a její výměna.