Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 15:44:55
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9

Autor Téma: otazky  (Přečteno 61792 krát)

Milhaus

• Zasloužilý člen
Re:otazky
« Odpověď #60 kdy: Prosinec 05, 2016, 17:58:13 »

V MMX se openworld, z toho pohledu svobodného pohybu, vytvoří až ke konci Act II. Přitom se hráč pořád prosekává tuhými potvorami a je jen málo míst, kde si lze říct "a teď mám konečně navrch." Ve finále to tedy působí právě tak, že hráč právě dojede tuhý souboj, udělá pár kroků a už zas musí hledat, kudy se proseká dál, protože mu stojí v cestě něco ještě tužšího. Při opakované rozehrávce je to už samozřejmě jiné, ale pokud někdo i v ní odmítne se na mechaniky hry lépe podívat, tak bude tápat stejně.

no otevřený svět máš hned na začátku druhého aktu, tedy po návratu z kovárny živlů, můžeš jít téměř kamkoliv. Jistá omezení ve hře jsou v souvislosti s požehnáními z kovárny živlů, tedy na některé těžší části se nedostaneš, a nejde jít do města, ale to je stejně samostatná mapa. Nicméně zbytek světa je otevřený, obludy v něm (venku), jsou ale hodně různě silné. Například bandička banditů nedaleko Ztraceného města (u kterých je společník pes) je výrazně silnější, než minotauři okolo. Černá garda v okolí města je silnější, než všichni goblini přes močály až po Skalní útes. Jenže člověk udělá dva kroky, přejde most a narazí na černou gardu a jsou to první nepřátelé, na které pravděpodobně v aktII narazí. A hráč v tu chvíli neví, jestli je má zabíjet, nebo nemá, protože to prostě nemá z čeho vyčíst. Párkrát mu dají nakládačku a jde jinam. NArazí třeba na Minotaury a ty zvládá, musí, jinou možnost nemá.
IP zaznamenána

tata

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #61 kdy: Prosinec 05, 2016, 19:51:19 »

PAK nevim jak je možné že to tam nebylo,ja tam chodil okolo 4 hodiny ,je fakt že jsem si myslel že to je na druhé straně,ale tam je volné prostranství abych to přehlidl..hlavně že to mám.......nebudu řešit proč,potřeboval bych natuknou kterým směrem je menthlinské pobřeží at konečně vyhodÍm EDVINA.....MAM SOUMARA A ted jsem malem vše podělal nemohl jsem nabrat vězně a vyhodit jak EDVINA NEBO soumara nešlo.NEBOT s Edvinem plnim ten ukol a soumar měl naklad a na zem to hodit nejde ještě že šlo jit vysypat naklad
IP zaznamenána

Milhaus

• Zasloužilý člen
« Odpověď #62 kdy: Prosinec 05, 2016, 19:57:36 »

Jestli je to ta postava, co zvyšuje zisk zkušeností, tak myslím, že je to postava velmi užitečná a není moc výhodné ho z party vyhazovat. Ve hře je ještě jedna podobná, která se může k partě přidat. Nevím, jestli se jejich efekt akumuluje, každopádně já se snažil co nejdéle to jen šlo mít v partě obě, abych zvýšil co nejvíce zisk exp.
IP zaznamenána

tata

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #63 kdy: Prosinec 05, 2016, 20:49:00 »

DOBRÁ
IP zaznamenána

tata

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #64 kdy: Prosinec 06, 2016, 00:15:49 »

TAK všechno v kovarně splněno....světlo vzduch voda temnota ohen
IP zaznamenána

tata

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #65 kdy: Prosinec 06, 2016, 13:11:51 »

jak udělám povyšení na velmistra ohně a meče......prošel jsem všechny rady ,ale nic tam není s čeho bych byl moudrý....ten HARTL ŘIKÁ ŽE MUSÍM BYT POVÝŠEN ale jak ..ohen to samí
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #66 kdy: Prosinec 06, 2016, 13:20:43 »

Viz článek Povyšovací úkoly - teprve po povýšení v rámci daného povolání se lze učit velmistrovské úrovně.
IP zaznamenána
This is the end ...

tata

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #67 kdy: Prosinec 06, 2016, 15:05:48 »

no ale není tam jak na ohen,na 2 zbraně,atd.....je tam jen povolání
IP zaznamenána

Milhaus

• Zasloužilý člen
« Odpověď #68 kdy: Prosinec 06, 2016, 15:12:20 »

Musíš být povýšen v rámci povolání na vyšší stupeň, díky čemuž se budeš můct učit své schopnosti a magii na maximum, tedy na velmistra. Pokud si hrál nějaké starší díly MM, pak to je podobné.
IP zaznamenána

tata

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #69 kdy: Prosinec 06, 2016, 16:25:09 »

Nehral ------chystam se pak hrat 9 až to dohraji...takže ohen....budu velmistr až povýším runového kněze.......dvojí zbran,meč až povýším na tanečnika...pochopil jsem to spravně?NEBO platí všechny kouzla,schopnosti jdou povýšit na velmistra když danou postavu co tyto kouzla schopnosti má , povýším v povolání?

otázečka...KAO PAI.....JE ASI lokace pro náke povolání které nemám.....stala tam postava a řikala že nejsem hoden
IP zaznamenána

tata

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #70 kdy: Prosinec 06, 2016, 16:26:24 »

PROTO je pro mě plno věcí nepochopitelné,co pro VÁS samozřejmé
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #71 kdy: Prosinec 06, 2016, 17:06:46 »

Článek Umístění učitelů obsahuje seznam všech dostupných učitelů pro každou dovednost. Učitelé velmistrovských dovedností však požadují, aby byla postava povýšena v rámci povolání, což je pro změnu ten článek Povyšovací úkoly.

Magie ohně ... Runový kněz po povýšení na Runového lorda. Viz článek Dovednosti vs povolání.
IP zaznamenána
This is the end ...

Milhaus

• Zasloužilý člen
« Odpověď #72 kdy: Prosinec 06, 2016, 19:57:32 »

9ku nech na později, zahraj 6tku, pak 7čku, pak 8čku. Pak, pokud budeš mít síly, tak 1čku, 2ku, 3ku, 4ku, 5ku a úplně nakonec, pokud pořád nebudeš mít dost, si nech 9ku.

Jinak ve zkratce, pokud daná postava se může naučit například magii země na velmistra, naučí se jí až po té, co jí povýšíš v jejím povolání. Je ale mnoho povolání, které se magii země na velmistra naučit nemohou a ty pochopitelně to nebudou umět nikdy,tedy i když je povýšíš, stále se to nenaučí. Takto je to u všech povolání a u všech dovedností. Ostatně proto právě musíš zvažovat, za jakou partu hraješ, jak postavy rozvíjíš a v čem a kdy. Nemá cenu dávat třeba všechny body do magie ohně nad hranicí mistra, když víš, že se velmistrem v ohni nestaneš v dohledné době, ale že povyšovací úkol pro třeba kněze na lorda bude náročný a dostaneš se k němu až později. A tak dále.
IP zaznamenána

tata

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #73 kdy: Prosinec 06, 2016, 21:41:56 »

OK 1,2,3 už asi na nových počitačích bude divný to musí byt hodně zastaralé....takovou starou hru jsem hral a ta grafika a vše mě odradilo....zkusím teda pak 6 jestli se dá normálně koupit hlavně musí byt v češtině......to má čas počitám že toto budu hrat ještě dlouho
IP zaznamenána

tono

• Zasloužilý člen
« Odpověď #74 kdy: Prosinec 07, 2016, 00:19:47 »

Ak hľadáš staršie MM, skús na gog.com. Idú vianoce a sú tam veľké zľavy ;)  Za $5 kúpiš MM6-7-8-9 + nejaký ten bonus. Češtiny aj patche nie je problém doinštalovať.
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9