Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 19:40:02
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: MM8 - MMRESTOOL  (Přečteno 5627 krát)

Uran

• Mladší člen
  • **
MM8 - MMRESTOOL
« kdy: Březen 11, 2016, 07:08:11 »

Zkousel nekdo http://svetmightandmagic.cz/download/mmd_modifikace.php#o9 na MM8.

Postupoval jsem podle navodu, ale neni to funkcni. Zaseknu se hned na spousteni mmt_d3d_screen.bat.

Hru mam z GOG-u + nainstalovana cestina.

Momentalne jsem na linuxu takze nemohu postnout celou chybovou hlasku, ale v zasade jde o to, ze ten MMResTool.exe volany z mmt_d3d_screen.bat ocekava MM7.exe a neaxceptuje MM8.exe.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Re:MM8 - MMRESTOOL
« Odpověď #1 kdy: Březen 11, 2016, 19:18:30 »

A u MM7 ti to funguje? Zkus ho kdyžtak jen pro úplnost přejmenovat.
IP zaznamenána
This is the end ...

flash

• Starší člen
« Odpověď #2 kdy: Březen 12, 2016, 00:24:29 »

ja jsem s timhle experimentoval docela dost, ale u MM7. A zaverecna zkušenost je ta, ze to korektne bezi jen v rozliseni 1024x768, coz je o dost lepsi nez puvodni rozliseni. Ve vyssich rozlisenich to vzdycky na nejakem miste spadlo. A co vim tak na MM8 to nefunguje, zrejme diky jinému rozlozeni UI elementu. Taky jsme zkousel svého casu ten cinskej nebo korejskej texture pack, vypada pekne ale zapricinuje pad hry při vstupu do brakadske pouste, na vine jsou asi nejake vadne sprity stromu. Rozliseni i tyhle textury jdou zkombinovat a pak MM7 vypada docela k svetu. Sice jsem to uz sem nekam daval (panbuvi kam:) ale tady je odkaz na video z mojeho testu, ale i na tech 1280x720 co je ve videu mi to nakonec nekde spadlo:)
https://www.youtube.com/watch?v=W-SsL6FH4lg
IP zaznamenána

Uran

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #3 kdy: Březen 16, 2016, 09:23:53 »

Ok. diky za info. Zacinam shanet crt monitor.
IP zaznamenána